IRC-Galleria

Piti mennä kattomaan lätkää poikien kanssa mutta anteeks, en jaksa nyt. Katon kotona ja huudan porukoitten kanssa kilpaa kun Suomi yrittää väkisin tössiä koko pelin. Hope not mutta se on mahdollista. Mutta ehkä tuo Venäjä kaatuu. Toivotaan niin.

Oon kai tulossa TAAS kipeeks. Syytän tästä kyllä veljenpoikaani (HUOM. veljenpoika. Ei lapsi, ei mies, ei isä. Veljenpoika). Jotenkin eilinen päivä saatiin menemään vituilleen. Kyllä sitä välillä nauratti, paljonkin, mutta se oli ohimenevää tiettyjen tapahtumien takia. Illan kruunas se että kun en ollu kerenny päivällä syömään ja tulin kotiin yöllä ja toivoin että olis ollu ruokaa niin siskotyttösein olikin popsinu myös mun ruuat. No, eipä se mittään, söin sitten leipää. Mutta niin jäi mun lämminruoka syömättä vaihteeks. Niin kun yleensäkin perjantaina käy.

Vieläkin suuri paniikki hiusten takia. Just selasin Italian Voguen läpi eikä yhtään kuvaa hiusmallista jollasen haluan. Siinäpä onkin selittämistä kampaajalle tiistaina että miten hiukset pätkästään. Saattaa käydä niin että tiistaina teille esittäytyy (tai no siis keskiviikkona en cole) melki kalju larskaliini. Eipä tuo mittään, en oo ennen kalju ollukaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.