IRC-Galleria

Eilen oli se perisuomalainen vekkuliday. Pääs oikeen kasvotusten kattomaan miten huuli lentää ja laatta siinä sivussa. YY KAA KOO JA NYT LÄHTEE! Tytöt tykkää pojista ja pojat tykkää pojista... Lalaaaa..
Seppo ja Unto. HYVÄ SEPPO! JAKSAA VIELÄ. ET VOI HÄVITÄ UNTOLLE! SEPPO! SEPPO! SEPPO!
"Onpas hienoja tauluja.. Tässä on lapsi.. Tää on varmaa omena.. Ja tää päärynä.. Ja tää on appelsiiini! Eiku viinirypäle. Onko tää niinku olevinaa joku Neitsyt Maria?"
"Mitä sä teet?" "Pesen naamaa.." *pöytärätillä* "Älä nyt sillä!"
Miten saadaan yli kahden tunnin (melkein)ilmainen tanssiesitys? Tarvitaan: ujo poika, viinaa, teinimusiikkia. Ohjeet: Ota ujo poika ja anna sille juomista. Käännä volat kaakkoon ja istu odottamaan. Kiinnitä katseesi ujoon poikaan kun hän alkaa nytkyttämään lanteitaan. Show starts. Jos haluat esityksen loppuvan, piilota viinat. Suositeltavaa olisi myös mennä itse suojaan, sillä ujo poika joka haluaa pullonsa on vaarallinen poika. Varsinkin jos se on ylivoimaisen voimakas. Ja rento.
Sano PEE, sano II, sano ÄS ÄS II ÄS, PISSIS!
"Mee nukkumaan.." "EN MEE!" "Mee nyt sänkyys, piilotin sun tyynys alle kaks siideriä.."
Pikkykylän pilleet on aina jees. On sukua tolle, ja tolle, ja ton kautta tollekin. Loput onkin sukua keskenään tai muuten vaan pariutunu. Ja lopputulos on se että koko suku on paikalla. Ensin jaetaan pippalot ja juomiset ja syömiset, sen jälkeen miehet ja naiset.
Katotaanko pokea? Vielä näkyis 20min.
MÄ RAKASTAN SUA! Mä rakastan kaikkia..
MOI! Hei niin ootko sä mun pikkuserkku? Aivan näin näin. No mitäs kuuluu?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.