IRC-Galleria

Aika suhteellisen tylsä perjantai. Tai siis jes, näki Riikkaa ja Vokea ja Rikuli tuli Maltalta ja pojat hävis/toiset voitti ja ja näki jotain ihan kivojakin ihmisiä. Mutta miinus juttuja oli aika paljon. Ehkä liikaakin. Olis niin kiva välillä olla näkemättä sellasia ihmisiä ketä on yrittäny koko kesän turhaan vältellä. Eikä onnistu mitenkään. Jos me ei tulla toimeen, ei kumpikaan pidä toisistaan, niin miksi ihmeessä on pakko törmätä joka kadun kulmassa? Niin vähän kun mä Saarijärvellä oonkaan ollu tänä kesänä niin silti aina kun kylälle meen niin näkyy naamoja jotai ei tarttis nähä. Koulussa nyt syksyllä saan ihan tarpeeks pällistellä ja vittuilua kuunnella.

Ens viikolla Turkuun. Tytöt, ootan innolla ;D Joka vuos on ollu erilainen mutta mielettömän hauska reissu ja tänä vuonna tulee varmasti uusiks. Leta on ihana blondi. Se ajelee piikillä minarissa<3 Ninnukka ja Leta kun pistää sekoiluks niin onneks on Salla joka pelastaa tilanteen. Huoneitten jako täytyy vielä miettiä. Tosin periaatteessa on yks yhteinen huone kun huoneitten välinen ovi saadaan auki. Tälläkeinoin saadaan ylimääräset petivieraatkin minimoitua. Ei sillä, kilttejähän nuo tyttöset on.

Wanhojen mekko on suunniteltu. Ja auto. Voi voi. 9m valkonen limusiini. Hope so ettei oo liian kallis. Sellanen olis hieno.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.