IRC-Galleria

Wihiii!

Igor oli ihana, pehmeni päivä päivältä. Abulaf, olit söpö, vähän kujalla. Jarih, mukava mies. José Luis, mikset oo sukua? Una cabra, dos cabras, tres cabras.. Kilikilikili. Les blancs ne savent pas danser. Kisuuu. Nyt näkyy valkonen perrrrsseee. Eiiii välttämättä. Espanjan nopeantoiminnan joukot. Mañana taktiikalla ja sota kerkee loppua ennen kun Javi pääsee tupakalta. LIFE - setät olitte kivoja vaikka ei suostuttukaan osallistumaan ammuntaan. Next time. Suivant.

Turvamääräykset:
Lentokoneeseen ei saa tuoda nesteitä yi 100ml eikä teräaseita tai muita vaarallisia esineitä.

Hups. Blink blink ja menin turvatarkastuksen läpi, istuin kahvilaan ja otin laukusta batido de vanillan. 200ml. Mmm. Sallittua. Ei välttämättä. Noo, ei mitään, mennään koneeseen, istutaan kuus tuntia ja aletaan laskeutumaan. Kaivan laukusta purkkaa. Sakset. Voih. Lisäks laukusta löyty enemmänkin nesteitä (meikit, hajuvedet) ja teräaseita (pinsetit ja kynsisakset). Damn. Onneks jätin sen mun katkastun haulikon ruumaan meneviin tavaroihin.

Daiquiriquiriquiriquiri. Koko rahalla.

Harmi kun viikko meni niin nopeeta. Just kun alko oleen hyvä meininki ja ihmiset kävi tutuiks ja sinne tuli uusia tyyppejä niin sitten piti jo lähteä. Heti uusiks kun mahollista. Barceló Jandia Mar oli loisto paikka. Vaikka ens kerralla Sergio saa viedä meiän laukut kämpiltä aulaan. Minä en enää ala kantamaan sitä. Valehtelematta kesti 20min saada laukut vietyä sen 30m. Tosin tavaraakin oli ehkä hieman ylimäärästä. Ainakin kahet kengät ja kaks tai kolme mekkoa/hametta. Ja yhet housut. Ja pari paitaa.

Seuraava kohde, Paris.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.