IRC-Galleria

Huomenna se alkaa, harjottelu. Ankara treenaus jota kestää tuskalliset kolme kuukautta. Odotan sitä! Kerrankin jotain kivaa ja erilaista. Sama vanha kurjuus saa uuden sävyn. Vaaleanpunaisen.

Huomenna ei voi käydä testaamassa että elimistö on OK ku pitää mennä bilsan tunnille. En oikeen uskalla olla sieltä pois. Jään kuitenkin jälkeen ja Myyrä tönäsee mut ruokajonossa sivuun. Snif. En kestäis. Joten lainaan Ninan ruotsin tunneista vähäsen ja piipahdan valkotakkisten luona. Pääkopassakin jotain vikaa, luulisin.

Nyyhkyleffa jossa en itkeny. Jotain on tapahtunu, tää ei oo enää normaalia. Tosin jäi harmittamaan ettei se elokuva päättyny niin kun kirjassa. Sen olis pitäny kuolla! Tai ees ottaa se Ilari. Senki mä olisin jopa hyväksyny.

Pro tutor porukka. Hauskaa ainakin oli. Meillä siis. Ysit tais olla suhteellisen kyrpiintyneitä meihin. AnttiJukkaJuhanEerikkiTanjaMinä selitettiin hieman aiheesta poikkeavia juttuja. Tunti ei ihan riittäny joten ei keretty kaikkea kertomaan. Huonot prossat oli. Ennen tuntia 5 halus lähteä lukioon, tunnin jälkeen 2. Damn. Ei ihan menny kait putkeen.

4+1 kurssia joissa menee hermot ihan syyttä. Eikä se ees johdu aineesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.