IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

-outo-lintu-

-outo-lintu-

Läjässä kestää vaikka liitokset ratkeilis

o_OTorstai 11.05.2006 20:58

Kyllä meinasi silmät tänään pudota päästä ulkoillessa.. Läheisellä leikkikentällä oli täysin kaikessa rauhassa lasten kanssa kun siitä kulki arviolta 16-18 vuotias muikki läpi. Ensin vain vilkaisin kuka ei tällä kertaa osaa lukea läpikulkukiellettykylttiä. Pakko oli kääntyä katsomaan uudesttaan. Muikilla oli kokoa liian pieni paita päällä, ainakin kaksi kokoa liian pienet rintaliivit (jos niitä nyt sitten edes oli..). Ja rinnat meinasivat tippua ulos paidan sisältä.. Epäilen näyttäneeni uskomattoman typerälle tuijottaessani suu liki auki mutta en oikein muutakaan osannut niin yllätettynä tehdä. Nyt jos koskaan olen sitä mieltä että V-kauluksellisiin paitoihin tulisi laittaa kuppikoko rajoitus...

Asiasta ihan toiseen.. Törkeää. sika törkeää!! Siis aivan uskomatonta kiristystä!!!!! Ennen sai tutteli laatikon 5€ nyt se maksaa vähänyli 8€.. Ja hinnannousu siitä hyvästä että pakkaus on muuttunut!!!!! Ei sisältö ei määrä vain pakkauksen ulkonäkö... Kyllä sapettaa. Tekisipä melkein mieli käydä polttamassa tutteli tehdas maan tasalle.. Eihän se siihen hintaan mitään auttaisi mutta kyllä se helpottaisi oloa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.