IRC-Galleria

-outo-lintu-

-outo-lintu-

Läjässä kestää vaikka liitokset ratkeilis

Kesä iskee selkään..Torstai 22.06.2006 15:36

Heinänuha alkaa jälleen näin Juhannuksen tienoilla käydä kimppuun ja ötökänpuremat paisuvat hillittömän kokoisiksi, kutiavat ja aiheuttavat nekin allergisia reaktioita. Mutta kyllä kesä silti on aivan ihanaa aikaa. Täytyy nauttia näistä lyhyistä kuukausista aivastusten ja kutiavien pattien välissä niin paljon kuin mahdollista.

Hyvää Juhannusta kaikille.
Kun alatte epäillä että mies on uskoton älkää ensimmäisenä epäilkö sinkkuja joita pyörii ympärillä. Tässä pätkä eräästä kirjasta:
"Kun miehen katse harhailee- hän etsii jonkun toisen vaimoa.
-Naimaton nainen voi ottaa jutun vakavasti, ja silloin kaikki muuttuu hankalaksi.
-Naimisissa olevissa naisissa on muutakin hyvää, eräs mies kertoo:- Minun ei kai pitäisi sanoa sitä mutta minulle tuottaa ylimääräistä jännitystä ja huvia kun nain jonkun toisen miehen vaimoa. Se saa minut tuntemaan olevani enemmän mies kuin se toinen mies."

Että tälläista.. Kirja jossa nuo jutut olivat on jo tietysti 15 vuotta vanha.. Epäilen tosin että miehet eivät muutu koskaan.

Usko nostaa päätäänMaanantai 29.05.2006 14:28

Nimittäin usko karmaan.

En voi hyvällä tahdollakaan väittää aina olleeni hyvä ihminen ja nyt menneet teot tuntuvat iskevän kimppuun oikein olan takaa.
Eilen pysäyttivät poliisit. Olipa hieno juttu.. Kilvet lähti autosta,, oli unohtunut makasaa 27 euron autovero maksu.. ja näyryytys kun ei riittänyt sain viellä 48euron sakot. Kyllä kiroilutti. V*tuttaa vieläkin, ihan yli äyräiden.
Yöllä alkoivat naistenvaivat.. Aika normaaliahan se on sukukypsälle yksilölle. Mutta minulla ei sellaisia vaivoja ole ollut kolmeen vuoteen!
Kyllä joku pikku ukko pilven reunalla sai nyt hyvät naurut.

Eräs huomio..Torstai 25.05.2006 17:07

Oon tässä jonkin aikaa kummastellut mikä joitain pareja oikein vaivaa.
Joillekkin pareille kehittyy omituiset yhteisaivot seurustelun jossain vaiheessa.
Nämä parit eivät käy missään ilman kumppaniaan (tai ilman että kesken esim. kahvittelun soittelevat toisilleen). Heille kaikki on yhteistä eikä mitään yksityisiä salaisuuksia ole. Kuinka tälläiselle ystävälle voisi kertoa mitään yksityistä kun on tunne että kohta myös hänen seurustelu kumppaninsa tietää asiasta??
Tai se että esim. mese jaetaan keskenään. kyllähän se edistää varmasti yhteisten ystävien kanssa keskustelua mutta yksityisyyden ja omien kavereiden kanssa jutteluun ei jää tilaa nimeksikään asti.
Moni on varmasti poikkeavaa mieltä asiasta, mutta kunnes minulle toisin todisteaan tällainen käyttäytyminen on mielestäni naurettavaa.

o_OTorstai 11.05.2006 20:58

Kyllä meinasi silmät tänään pudota päästä ulkoillessa.. Läheisellä leikkikentällä oli täysin kaikessa rauhassa lasten kanssa kun siitä kulki arviolta 16-18 vuotias muikki läpi. Ensin vain vilkaisin kuka ei tällä kertaa osaa lukea läpikulkukiellettykylttiä. Pakko oli kääntyä katsomaan uudesttaan. Muikilla oli kokoa liian pieni paita päällä, ainakin kaksi kokoa liian pienet rintaliivit (jos niitä nyt sitten edes oli..). Ja rinnat meinasivat tippua ulos paidan sisältä.. Epäilen näyttäneeni uskomattoman typerälle tuijottaessani suu liki auki mutta en oikein muutakaan osannut niin yllätettynä tehdä. Nyt jos koskaan olen sitä mieltä että V-kauluksellisiin paitoihin tulisi laittaa kuppikoko rajoitus...

Asiasta ihan toiseen.. Törkeää. sika törkeää!! Siis aivan uskomatonta kiristystä!!!!! Ennen sai tutteli laatikon 5€ nyt se maksaa vähänyli 8€.. Ja hinnannousu siitä hyvästä että pakkaus on muuttunut!!!!! Ei sisältö ei määrä vain pakkauksen ulkonäkö... Kyllä sapettaa. Tekisipä melkein mieli käydä polttamassa tutteli tehdas maan tasalle.. Eihän se siihen hintaan mitään auttaisi mutta kyllä se helpottaisi oloa.

:/Lauantai 06.05.2006 04:02

Hmmm..
Elämä on raakaa peliä.. Niinhän ne väittää... Että voivatkin olla oikeassa.
Mutta miks ei pieni ihminen millään suostu oppimaan sitä?
Aina tulee tehtyä ne samat virheet eikä edellisestä kerrasta opi mitään.
Ihmiset ei muutu mihinkään vaikka miten väittäisivät ja puhuisivat lämpimikseen.
Tai sitten teet sen virheen että luulet jonkun muuttunen ilman todistuksen häivääkään, ilman että kukaan, eteenkään asianomainen itse niin väittäisikään.
Tyhmä pieni ihminen, etkö voisi jo vähitellen oppia että jokainen ajaa vain omaa etuaan muista välittämättä, muita edes muistamatta.

Perskeles...Maanantai 01.05.2006 17:13

Ei tullu rähinää mutta eipä siitä oikeen tullu mitään muutakaan.. Kertakaikkisen tylsä ilta. Mie taidan jatkossa olla ihan vaan kuskina.. Sillä tavalla voi nauttia ihan samalla tavalla kavereiden seurasta ja istua iltaa. Eikä tarvitse miettiä kuinka pääsee loppu illasta kotiin.

Vappu tulee... Hianoo se on siis kevät.Perjantai 28.04.2006 17:39

Odotan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää kun kasataan akkalauma läjään ja lähdetään viihteelle.. Voisin melkeinpä veikata että ei mitään hyvää ainakaan xD
Kilpailuhenkisinä ja kovin vahvatahtoisina VOI tulla vaikka jonkin sorttista kinaa vaikka mistä. Kyllä mie noi eukot tiiän.. Humalassa voi tulla riitaa jo siitä että saako kukaan laittaa hametta päälle.. No kaippa myö hengissä selvitään.. xD
Inhoan myös ihmisiä jotka valittaa aina ja ikuisesti kun on tylsää mutta eivät tee asian eteen mitään. Esim eräs henkilö on viimeisen 4kk ajan valittanut joka juttelu kerralla kuinka tylsää hänellä on.. Hitto ottaisi vaikka kirjan käteen ja kävisi lukemaan. Mutta eihän se ole mahdollista kun sitten ei voisi valittaa kuinka tylsää on. NAURETTAVAA!! Tottakai minullakin on välillä äärimmäisen tylsää.. Se johtuu siitä että olen jo lukenut kirjahyllyn läpi 5 kertaan.. Ainakin.. Tai menisivät lenkille.. Tai alkaisivat tekemään palapelejä. Ei maailmasta tekeminen lopu, mutta kun näistä henkilöistä kaikki on tylsää, eikä mitään viitsitä edes yrittää tehdä. Nyky nuoriso taitaa olla auttamatta pilalla.

Mutta miulla on ratkasu tähänkin ongelmaan. Kaikki joilla on teini-ikäisiä idiootteja pyörimässä nurkissa, ei muuta kuin muutatte maalle ja pistätte kakarat hommiin. Kun ne sitten illalla kaatuvat puolikuolleina sänkyyn niin minä voin tulla kysymään onko ollut tylsä päivä.

Eikös kuulostakkiin hyvälle ajatukselle..? Täytyy varmaan alkaa säästämään omaa pikku maatilaa varten, eivät nämä minunkaan kullannuppuni iäti tälläisinä pysy. ;)

On tämäkinPerjantai 03.03.2006 19:02

Lääkäri määräsi tänään pitämään sitruunanviipaleita liiveissä, nyt nännit on sitten uusinta uutta: sitruunan makuiset!
Eroanpahan makutesteissä kaikista muista. Hah!