IRC-Galleria

-outo-lintu-

-outo-lintu-

Läjässä kestää vaikka liitokset ratkeilis

Blogi

- Vanhemmat »

Oivallus..Keskiviikko 30.11.2005 21:05

Se iskeytyi tajuntaani kun luin erästä blogia. En sittenkään ole ainut joka on yksin, yksin koska on aina yrittänyt miellyttää enemmistöä. En olekkaan ainut joka jo koulussa oli niitä 'ei niin suosittuja' koska ei halunnut loukata ketään eikä joutua riitojen keskelle...

Onneksi hillitön miellytämisen tarpeeni on jo selkeästi väistymään päin. Ehkä jo pian saan rakennetuksi kaveri-/ystävyys-suhteen jonka ottavana ja antavana osapuolena on molemmat eikä vain toinen. ja ehkä saan korjattua jo nykyisiä ystävyys-suhteitani parempaan päin.

Kaikkea sitäkinMaanantai 28.11.2005 21:39

On kai ollut liian tylsää pitemmän aikaa, kun olen jälleen alkanut ajattelemaan kaikkea ei niin sopivaa. Ja joulukin on tulossa, mitähän tontutkin sanoisivat jos tietäisivät, kielisivät varmaan ja jäisin ilman joululahjoja.
Perustimme siskon kanssa syrjäytyneet ry:n se on ihan vain meitä varten, voimme yhdessä jutustella elämän epäoikeudenmukaisuudesta meitä kohtaan... No ei sentään. Mikäs meillä ollessa, onhan meillä toisemme tukenamme. Ei ole tullut viellä yhtään aihetta josta emme olisi voineet yhdessä keskustella.
Onneksi on olemassa siskoa joiden kanssa jutella (ja välillä kiusatakkin)

Kyllä on ihmisen muisti lyhytSunnuntai 27.11.2005 13:59

Kello 10.30 (noin) lähdin pojan kanssa tallustamaan kauppaan. Eihän siinä mitään, mutta kun kauppa aukeaa vasta 12, ihan niinkuin joka vuosi näin joulupyhien alla sunnuntaisin. Sainpahan tervellistä liikuntaa ja ulkoilmaa, rahatkin säästyivät. Jospa sitä kuitenkin lähtisi kauppaa kohti kohta uudestaan paremmalla menestyksellä :)

Meinasi menneellä viikolla tulla poru kun onnistuimme isännän kanssa sekoitamaan tietokoneen niin että käynnistäessä näyttö pompahti suoraan säästötilaan eikä sitä omin voimin sitten saatu kuntoon vaikka kuinka yritettiin. Eräs ystävämme sitten kutsuttiin konetta katsomaan ja kuinka ollakkan kun yhdessä käynnistettiin tietokone toimi vallan hyvin eikä viasta ollut tietoakaan.. Kummallisia ovat nämä tekniikan ihmeet.

Olihan tuostakin tapauksesta jotain hyötyä, sain vihdoin otetua itseäni niskasta kiinni ja tallennettua kuvat tietokoneelta levylle.

Aaah... Sunnuntai 27.11.2005 02:45

Ensimäinen siideri piiiitkään aikaan :) Kyllä on hyvää!
Ehkä uutena vuonna voin jo juoda vaika kaksikin ;)
- Vanhemmat »