IRC-Galleria

-outo-lintu-

-outo-lintu-

Läjässä kestää vaikka liitokset ratkeilis

Blogimerkintä

« Uudempi -
3samaa pistemäärää. Päättäkää itse..Tyyppi 5 - Tarkkailija

* Olet älykäs ja keskittymiskykyinen: oivaltava, luova, hiljainen ja eristäytyvä.
* Pelkäät käyväsi tarpeettomaksi ja riittämättömäksi.
* Pyrit olemaan mahdollisimman taitava ja pätevä.
* Sinua kannustaa halu kartuttaa tietojasi, ymmärtää maailmaa ja löytää vastaukset kaikkiin kysymyksiin.
* Harkitset yleensä huolellisesti, ennen kuin teet mitään. Pidät uusien asioiden oppimisesta, uudistat mielelläsi toimintatapoja ja kehität itse uusia tekniikoita ja menetelmiä. Olet usein kiinnostuneempi omista ajatuksistasi kuin ympäristöstäsi ja eristäydyt pohtiaksesi asioita. Saatat keskittyä niin paljon ajatuksiisi, että pyrit pitämään muut ihmiset kaukana, jotta he eivät häiritsisi sinua. Toisinaan kärjistät ja provosoit asioita vain pitääksesi muut loitolla, ja se saattaa tehdä sinusta ärsyttävän ja vaikeasti lähestyttävän.
* Kun kaikki sujuu hyvin, olet erittäin tarkkaavainen, kekseliäs ja kaukonäköinen. Olet utelias, aina liikkeellä eikä mikään jää sinulta havaitsematta. Muut saattavatkin pitää sinua outona ja arvoituksellisena. Perehdyt kaikkeen sinua kiinnostavaan ja erikoistut usein alaan, jossa on kysyntää uusille mullistaville ajatuksille.
* Kun jokin menee vikaan, sinusta tulee tasapainoton ja epäluuloinen yksinäinen susi, ja karkotat lähimmäisesi. Ajatuksesi voivat alkaa piinata sinua, ja niistä saattaa pahimmillaan kehittyä harhaluuloja, jotka eivät jätä sinua rauhaan. Sinulla on tällöin riski joutua psykoosiin tai pahimmillaan sairastua skitsofreniaan.

Tyyppi 7 - Seikkailija

* Olet puuhakas ja iloinen: spontaani, monipuolinen, innokas ja hämmentynyt.
* Pelkäät jääväsi jostain paitsi.
* Pyrit tyydyttämään kaikki tarpeesi.
* Haluat säilyttää riippumattomuutesi ja hyvän mielesi ja olla kaikessa mukana.
* Yleensä etsit jatkuvasti uusia ilmiöitä ja kokemuksia, jotta sinulla olisi valinnanvaraa. Olet nähnyt ja oppinut paljon elämässäsi, mutta sen sijaan, että perehtyisit johonkin enemmän, jatkat etsimistäsi tietämättä tarkkaan, mitä olet etsimässä. Olet hienostunut, aina ajan tasalla, asiantuntija ja pesunkestävä kuluttaja. Rakastat seikkailujesi selostamista ñ tai esittämistä ñ ja liioittelet mielelläsi, jotta tarina olisi mahdollisimman hyvä. Pelkäät ikävystyväsi ja keksit jatkuvasti uusia ideoita, vaikka harvat niistä loppujen lopuksi toteutuvat. Olet harvoin täysin tyytyväinen oloosi.
* Kun kaikki sujuu hyvin, olet erittäin innostunut ja kiinnostunut kaikesta ja hyvät ideat saavat sinut syttymään helposti. Olet erittäin ulospäinsuuntautunut, reagoit asioihin spontaanisti ja ihastut kaikkeen mahdolliseen. Lisäksi olet monipuolisesti lahjakas. Nautit uusista kokemuksista täysin siemauksin, ja pystyt iloitsemaan elämän pienistä ihmeistä.
* Kun jokin menee vikaan, käyt rauhattomaksi. Et enää tunne rajojasi vaan vaadit yhä enemmän ja sinusta tulee huikenteleva ja turmiollinen. Sen sijaan, että pohtisit turhautumisesi syitä, reagoit kaikkeen impulsiivisesti, menetät helposti malttisi ja kärsit mielialanvaihteluista ja manioista. Kun voimasi loppuvat, saatat vaipua syvään masennukseen

Tyyppi 9 - Sovittelija

* Olet hiljainen ja vaatimaton: herkkä, rauhoittava, miellyttävä ja itsetyytyväinen.
* Pelkäät ristiriitoja.
* Tavoittelet sisäistä rauhaa.
* Ponnistelet luodaksesi sopusointuisen ympäristön ja vältät kaikkea, mikä voi johtaa muutoksiin.
* Yleensä teet kaikkesi välttyäksesi riidoilta. Olet hyväsydäminen ja syrjään vetäytyvä, kehut muita maasta taivaaseen ja suostut heidän ehdotuksiinsa vaikka et itse niistä oikeasti välittäisi. Ilmaiset itseäsi usein kuluneilla puheenparsilla ja fraaseilla, jotta sinun ei tarvitsisi ottaa kantaa. Vaikka olet aktiivinen, et silti ole aidosti osallistuva, vaan lähinnä tyydyt seuraamaan muita ja annat muiden johdatella. Kieltäydyt kohtaamasta ongelmia, eikä maailmankuvasi vastaa todellisuutta, koska pyrit unohtamaan epämiellyttävät asiat. Mikään ei saa sinua kiihtymään ja olet välinpitämätön ja lähes haavoittumaton.
* Kun kaikki sujuu hyvin, olet avoin ja tyyni, arvostat muita etkä tuijota vain omaan napaasi. Elät yksinkertaista ja îpuhdastaî elämää, olet luottavainen ja sopusoinnussa itsesi ja ympäristön kanssa. Olet kärsivällinen, optimistinen, tuet toisia. Olet kaiken kaikkiaan mukava kaveri, joka pystyy yhdistämään ihmisiä ja luomaan sopusointua ympärilleen. Elät täyttä elämää ja sinulla on hyvä suhde itseesi ja lähimmäisiisi.
* Kun jokin menee vikaan, et käytä kykyjäsi hyväksesi vaan sinusta tulee estynyt ja toimintakyvytön. Et pysty kohtaamaan minkäänlaisia haasteita vaan lamaannut ja persoonallisuutesi kuihtuu. Sinusta tulee tyhjä kuori etkä pysty kantamaan vastuuta mistään. Sinulle saattaa kehittyä vakavia persoonallisuushäiriöitä tai puhjeta skitsofrenia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.