IRC-Galleria

-outo-lintu-

-outo-lintu-

Läjässä kestää vaikka liitokset ratkeilis

[Ei aihetta]Lauantai 26.08.2006 13:55

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen Jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos.

Paniikki alkaa iskeä..Maanantai 07.08.2006 13:21

Koulu alkaa keskiviikkona.
En millään jaksais alkaa sitä uusiin ihmisiin tutustumisen rumpaa jälleen alusta.
Joka vuotinen ikaliksen kantapääni joka iskee joka kerta yhtä kovasti.
Ei itsessään se tutustuminen ole se hankaluus, sehän käy kuitenkin suhteellisen helposti, vaan se että yleensäkkin pitää tutustua ihmisiin. Kuitenkin se on pakollista kun koko vuosi menee samoissa tiloissa ja pienessä 'yhteisössä' jossa jokaisen tekemä virhe vaikuttaa kaikkiin suorasti tai epäsuorasti.
Ja joka vuosi huomaan että uudet oppilaat ovat aina entisestään välinpitämättömämpiä muista, siitä että heidän koulussa pelleilynsä rasittaa kaikkia.
Epäilen osan siitäkin tunnelmasta johtuvan vanhempien oppilaiden asenteista ja suhtautumisesta, ja niistä kertomuksista joita mm. tupakkapaikalla kerrotaan kun iänikuiset kysymykset linjan käyntiin liittyvissä asioissa esitetään.
Ne samat kysymykset kysytään joka vuosi ja joka vuosi niihin saadaan samat vastaukset, asenteet vain muuttuvat vastaajasta riippuen.

Toivoisin vain että jossain vaiheessa joku kiinnittäisi huomiota siihen kuinka vastaa niille nuorille jotka haistattavat vitut kaikille ja joka asialle eivätkä väiltä tippaakaan siitä että opettajat ovat ihmisiä ja siitä että luokassa on niitäkin joita ala kiinnostaa oikeasti.

Pätkä eräästä kirjasta..Tiistai 25.07.2006 19:28

Itken aina tässä kohtaa kirjaa.. Nyt kun omiakin lapsia tullut elämään entistäkin vuolaammin..

Kirjassa aviottoman lapsen synnyttänyt ja siksi syrjitty tyttö kertoo päähenkilölle tuskastaan ja tarinansa kuolin vuoteellaan, (laitoin tähän vain lapsen syntymän jälkeisen osan).

>>Niin, siinä on melkein kaikki. Tulin kotiin. En ollut itseasiassa kovin onneton. Otaksun, että minun olisi pitänyt olla, mutta en ollut. Isä ei ollut minulle tyly. Ja pienokainen oli niin suloinen. Olin vieläpä onnellinen, rakastin häntä niin suuresti, tuota kultaista pikku olentoa. Hän oli niin suloinen, Valancy, hänellä oli niin herttaiset siniset silmät, ja pikku kiehkuroiksi kiertyvät vaaleankeltaiset hiukset, jotka olivat kuin silkkiuntuvaa, ja pikkuiset palleroiset kädet. Minulla oli tapana purra hänen silkinpehmeitä pikku kasvojaan joka paikasta, hiljaa, niin ettei se tehnyt kipeää, ymmärräthän-- >>
>>Ymmärrän>>, Valancy sanoi vavahtaen. >>Ymmärrän -- nainen ymmärtää aina-- ja uneksi-- >>
>>Ja hän oli kokonaan minun. Kenelläkään muulla ei ollut mitään oikeutta häneen. Kun hän kuoli, Valancy, luulin että minunkin täytyy kuolla. En käsittänyt, kuinka kukaan voisi kestää sellaista tuskaa ja kuitenkin jäädä elämään. Nähdä hänen rakkaat pikku silmänsä ja tietää, ettei hän enää avaisi niitä, kaivata häntä yöllä, hänen lämmintä pikku ruumistaan painautuneena minua vasten, ja ajatella, että hän nukkui yksin ja kylmänä, pienoiset kasvot kovan jäätyneen maan alla. Ensimmäinen vuosi oli niin kauhea, sen jälkeen oli hieman helpompaa, kun ei aina ajatellut 'tätä päivää viime vuonna'. Mutta olin niin iloinen, kun huomasin, että olin kuolemaisillani.>>

Oon niin pahoillani kaikkien puolesta jotka ovat menettäneet lapsen. Osanottoni vaikkei se paljolti kai lohduta.

Ohhoh..Lauantai 08.07.2006 15:14

Kylläpä on ihminen herkkä loukkaantumaan.
Heti ollaan nokka vääränä kun ei jokin mene niinkuin oma mieli haluaisi.

Myönnän kyllä nyt olevani itse hyvinkin samaa maata sillä ei ole oikein kaunista valehdella kanssa ihmisilleen ja viellä pahempaa yrittää itseään huijata.
Ja minäkun olen aina toivonut ja vakuuttanut itselleni että minusta on sellainen yhtä kaukana kuin itä on lännestä, enkös silti saanut kuluneen viikon aikana huomata kuinka vieretysten ne sittenkin ovat.
Oikein hävettää tunnustaa että olenkin kuin äkäinen piru ja haudon kostoa mieleni pimeissä sopukoissa, enkä ole tyytyväinen ennenkuin asiat jälleen ovat mielestäni edes jotenkuten niinkuin pitäisi.
Kostoon en sentäs ole viellä tosissani ryhtynyt. Sen verran järki sentään on päässä pysynyt, ja tulee pysymään. Kai minä yhden pirun mieleni sopukoissa voitan.. Vaan mitäs sitten teen jos mieleni pirut hyökkäävät kaikki yhdessä järkeni kimppuuni??

Kesä iskee selkään..Torstai 22.06.2006 15:36

Heinänuha alkaa jälleen näin Juhannuksen tienoilla käydä kimppuun ja ötökänpuremat paisuvat hillittömän kokoisiksi, kutiavat ja aiheuttavat nekin allergisia reaktioita. Mutta kyllä kesä silti on aivan ihanaa aikaa. Täytyy nauttia näistä lyhyistä kuukausista aivastusten ja kutiavien pattien välissä niin paljon kuin mahdollista.

Hyvää Juhannusta kaikille.
Kun alatte epäillä että mies on uskoton älkää ensimmäisenä epäilkö sinkkuja joita pyörii ympärillä. Tässä pätkä eräästä kirjasta:
"Kun miehen katse harhailee- hän etsii jonkun toisen vaimoa.
-Naimaton nainen voi ottaa jutun vakavasti, ja silloin kaikki muuttuu hankalaksi.
-Naimisissa olevissa naisissa on muutakin hyvää, eräs mies kertoo:- Minun ei kai pitäisi sanoa sitä mutta minulle tuottaa ylimääräistä jännitystä ja huvia kun nain jonkun toisen miehen vaimoa. Se saa minut tuntemaan olevani enemmän mies kuin se toinen mies."

Että tälläista.. Kirja jossa nuo jutut olivat on jo tietysti 15 vuotta vanha.. Epäilen tosin että miehet eivät muutu koskaan.

Usko nostaa päätäänMaanantai 29.05.2006 14:28

Nimittäin usko karmaan.

En voi hyvällä tahdollakaan väittää aina olleeni hyvä ihminen ja nyt menneet teot tuntuvat iskevän kimppuun oikein olan takaa.
Eilen pysäyttivät poliisit. Olipa hieno juttu.. Kilvet lähti autosta,, oli unohtunut makasaa 27 euron autovero maksu.. ja näyryytys kun ei riittänyt sain viellä 48euron sakot. Kyllä kiroilutti. V*tuttaa vieläkin, ihan yli äyräiden.
Yöllä alkoivat naistenvaivat.. Aika normaaliahan se on sukukypsälle yksilölle. Mutta minulla ei sellaisia vaivoja ole ollut kolmeen vuoteen!
Kyllä joku pikku ukko pilven reunalla sai nyt hyvät naurut.

Eräs huomio..Torstai 25.05.2006 17:07

Oon tässä jonkin aikaa kummastellut mikä joitain pareja oikein vaivaa.
Joillekkin pareille kehittyy omituiset yhteisaivot seurustelun jossain vaiheessa.
Nämä parit eivät käy missään ilman kumppaniaan (tai ilman että kesken esim. kahvittelun soittelevat toisilleen). Heille kaikki on yhteistä eikä mitään yksityisiä salaisuuksia ole. Kuinka tälläiselle ystävälle voisi kertoa mitään yksityistä kun on tunne että kohta myös hänen seurustelu kumppaninsa tietää asiasta??
Tai se että esim. mese jaetaan keskenään. kyllähän se edistää varmasti yhteisten ystävien kanssa keskustelua mutta yksityisyyden ja omien kavereiden kanssa jutteluun ei jää tilaa nimeksikään asti.
Moni on varmasti poikkeavaa mieltä asiasta, mutta kunnes minulle toisin todisteaan tällainen käyttäytyminen on mielestäni naurettavaa.

o_OTorstai 11.05.2006 20:58

Kyllä meinasi silmät tänään pudota päästä ulkoillessa.. Läheisellä leikkikentällä oli täysin kaikessa rauhassa lasten kanssa kun siitä kulki arviolta 16-18 vuotias muikki läpi. Ensin vain vilkaisin kuka ei tällä kertaa osaa lukea läpikulkukiellettykylttiä. Pakko oli kääntyä katsomaan uudesttaan. Muikilla oli kokoa liian pieni paita päällä, ainakin kaksi kokoa liian pienet rintaliivit (jos niitä nyt sitten edes oli..). Ja rinnat meinasivat tippua ulos paidan sisältä.. Epäilen näyttäneeni uskomattoman typerälle tuijottaessani suu liki auki mutta en oikein muutakaan osannut niin yllätettynä tehdä. Nyt jos koskaan olen sitä mieltä että V-kauluksellisiin paitoihin tulisi laittaa kuppikoko rajoitus...

Asiasta ihan toiseen.. Törkeää. sika törkeää!! Siis aivan uskomatonta kiristystä!!!!! Ennen sai tutteli laatikon 5€ nyt se maksaa vähänyli 8€.. Ja hinnannousu siitä hyvästä että pakkaus on muuttunut!!!!! Ei sisältö ei määrä vain pakkauksen ulkonäkö... Kyllä sapettaa. Tekisipä melkein mieli käydä polttamassa tutteli tehdas maan tasalle.. Eihän se siihen hintaan mitään auttaisi mutta kyllä se helpottaisi oloa.

:/Lauantai 06.05.2006 04:02

Hmmm..
Elämä on raakaa peliä.. Niinhän ne väittää... Että voivatkin olla oikeassa.
Mutta miks ei pieni ihminen millään suostu oppimaan sitä?
Aina tulee tehtyä ne samat virheet eikä edellisestä kerrasta opi mitään.
Ihmiset ei muutu mihinkään vaikka miten väittäisivät ja puhuisivat lämpimikseen.
Tai sitten teet sen virheen että luulet jonkun muuttunen ilman todistuksen häivääkään, ilman että kukaan, eteenkään asianomainen itse niin väittäisikään.
Tyhmä pieni ihminen, etkö voisi jo vähitellen oppia että jokainen ajaa vain omaa etuaan muista välittämättä, muita edes muistamatta.