IRC-Galleria

-outo-lintu-

-outo-lintu-

Läjässä kestää vaikka liitokset ratkeilis

Vappu tulee... Hianoo se on siis kevät.Perjantai 28.04.2006 17:39

Odotan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää kun kasataan akkalauma läjään ja lähdetään viihteelle.. Voisin melkeinpä veikata että ei mitään hyvää ainakaan xD
Kilpailuhenkisinä ja kovin vahvatahtoisina VOI tulla vaikka jonkin sorttista kinaa vaikka mistä. Kyllä mie noi eukot tiiän.. Humalassa voi tulla riitaa jo siitä että saako kukaan laittaa hametta päälle.. No kaippa myö hengissä selvitään.. xD
Inhoan myös ihmisiä jotka valittaa aina ja ikuisesti kun on tylsää mutta eivät tee asian eteen mitään. Esim eräs henkilö on viimeisen 4kk ajan valittanut joka juttelu kerralla kuinka tylsää hänellä on.. Hitto ottaisi vaikka kirjan käteen ja kävisi lukemaan. Mutta eihän se ole mahdollista kun sitten ei voisi valittaa kuinka tylsää on. NAURETTAVAA!! Tottakai minullakin on välillä äärimmäisen tylsää.. Se johtuu siitä että olen jo lukenut kirjahyllyn läpi 5 kertaan.. Ainakin.. Tai menisivät lenkille.. Tai alkaisivat tekemään palapelejä. Ei maailmasta tekeminen lopu, mutta kun näistä henkilöistä kaikki on tylsää, eikä mitään viitsitä edes yrittää tehdä. Nyky nuoriso taitaa olla auttamatta pilalla.

Mutta miulla on ratkasu tähänkin ongelmaan. Kaikki joilla on teini-ikäisiä idiootteja pyörimässä nurkissa, ei muuta kuin muutatte maalle ja pistätte kakarat hommiin. Kun ne sitten illalla kaatuvat puolikuolleina sänkyyn niin minä voin tulla kysymään onko ollut tylsä päivä.

Eikös kuulostakkiin hyvälle ajatukselle..? Täytyy varmaan alkaa säästämään omaa pikku maatilaa varten, eivät nämä minunkaan kullannuppuni iäti tälläisinä pysy. ;)

On tämäkinPerjantai 03.03.2006 19:02

Lääkäri määräsi tänään pitämään sitruunanviipaleita liiveissä, nyt nännit on sitten uusinta uutta: sitruunan makuiset!
Eroanpahan makutesteissä kaikista muista. Hah!
Taidan olla oikea idiootti-magneetti.

Esim. eilen sunnuntaina olin ystäväni kanssa eräässä paikallisessa ilta juoruila. Siellä sitten törmäsin erääseen vanhaan tuttuun (mieheen) joka vakuutti suureen ääneen kuinka iloinen oli että tavattiin piiitkästä aikaa. Ja kuinka mukava olisi nähdä useammin. Toivottavasti seuraavan kerran ihan vain kahden.. ...Joo no tuskinpa! Ei tuu tapahtumaan.
Ja näitähän riittää muitakin ihan samanlaisia idiootteja. Suurin osa samasta kaveriporukasta.

Onneksi oon tajunnu aikanaan jättää nämä pässit seurusteemaan ihan vain keskenään. Toivottavasti saavat 'rakkautta' toisiltaan. Minulta ei tule herumaan.. Kun viellä tajuaisivat sen itsekkin etteivät tukehdu jättimäisiin egoihinsa ja koviin luuloihin itsestään.

Haaste..taasKeskiviikko 22.02.2006 13:34

KOLME NIMEÄ, JOITA TOTTELET:
1. Laura
2. Larbe
3. (edelleen) Loikkane

KOLME NIMIMERKKIÄ, JOTKA SINULLA ON OLLUT:
1. laruzki
2. meiLaura
3. lettu

KOLME ASIAA, JOISTA PIDÄT ITSESSÄSI:
1. hiukset
2. silmät
3. kädet

KOLME ASIAA, JOISTA ET PIDÄ ITSESSÄSI:
1. nenä
2. jalat (lähinnä polvet)
3. raskausarvet

KOLME ASIAA, JOTKA PELOTTAVAT SINUA:
1. yksinäisyys
2. hämähäkit
3. Et menettäisin lähimmäiseni

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT OLENNAISIA PÄIVÄSSÄSI:
1. ystävät
2. Musiikki
3. tupakka

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT PÄÄLLÄSI NYT:
1. housut
2. paita
3. alusvaatteet

KOLME LEMPIBÄNDIÄSI (NYT):
1. Ei
2. ole
3. lemppareita

KAKSI TOTUUTTA JA VALHE:
1. Olen yli-anteeksi antavainen
2. Vihaan eläinrääkkääjiä
3. Valmistun vuoden sisällä

KOLME FYYSISTÄ ASIAA, JOTKA VIEHÄTTÄVÄT SINUA SUKUPUOLESSA, JOHON OLET MIELTYNYT:
1. silmät
2. huumorintaju
3. kyky puhua myös vakavemmista asioista

KOLME LEMPIHARRASTUSTASI:
1. herkuttelu
2. lukeminen
3. löhöily

KOLME ASIAA, JOITA KUUMEISESTI HALUAT TEHDÄ NYT:
1. jutella ystävieni kanssa
2. tai
3. olla hetken yksin kotona

KOLME URAA, JOITA HARKITSET:
1. kuljettaja
2. parturi-kampaaja
3. ei kai niitä sen enempää tarvii

KOLME PAIKKAA, JONNE HALUAT MENNÄ LOMALLA:
1. lapinniemen kylpylään
2. saksaan
3. ihan mihin vaan

KOLME NIMEÄ LAPSELLE:
1. Niko
2. Vanja
3. enempää ei tuu

KOLME ASIAA, JOITA TAHDOT TEHDÄ ENNEN KUOLEMAASI:
1. sen
2. näkee
3. sitten

HAASTAN:
sisko
miäs
Aksuli^
cecion

Joo kyllä nyt mie oon selvittäny..Sunnuntai 12.02.2006 17:07

ihmis-tyypin joka ärsyttää minuu henk.kohtasesti eniten. Menee jopa tietyn asteisen valehtelun ohi (vaikka voitaisiin tietty laskee myös valehtelijaks). Ja se ihmis-tyyppi on ehdottomasti *tattararaa.. rumpuen päristystä..* sellainen joka lupailee asioita tietäen ettei tuu koskaan niitä lupauksia täyttämään. Ja kaiken huipuks viel ei uskalla tunnustaa ettei kykene täyttämään lupaustaan vaan pakoilee joko niin pitkään ku mahdollista tai niin kauan että voi vedota vaikka työkiireisiin.

Parannusta tälläiseltä henkilötä ei voi tietystikkään odottaa, sillä hän ei myönnä koskaan käyttäytyneensä niin, vaan todellakin on kääntänyt mielessään asian parhain päin ja selitellyt itselleen että se on kaikkien parhaaksi toimittu..

Näin toimivat ihmiset: HÄVETKÄÄ!

Joskus olo on kuin ovimatollaPerjantai 03.02.2006 00:08

Jotkut ihmiset käyttävät surutta muita hyväkseen. Välillä ne ovat ystäviä välillä vähän tuntemattomampia. Yhteinen piirre silti on ettei sitä itse huomaa ennen kuin on liian myöhäistä. Tai jopa vasta vuosien kuluttua ystävyyden loppumisesta.
Oli hyväksikäyttö henkistä, fyysistä, rahallista, tai kaikkia sekaisin olo on todella kuin ovimatolla tai lelulla jolla leikitään silloin kun kaikki muu on varattuna.

Toivottavasti minä en ole syyllistynyt koskaan mokomaan. Syvin pahoitteluni kaikille jotka tuntevat minun niin tehneen.

Ja niille jotka ovat saaneet minut tuntemaan kertakäyttöiseksi ovimatoksi: haistakaa paska.

[Ei aihetta]Torstai 02.02.2006 10:44

HAASTE

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

1. Säilytän yhä 8-vuotta sitten kuolleen kissani tavaroita
2. Huudan kirjoille. (Jos vaikka tiedän murhaajan olevan juuri seuraavan nurkan takana ja henkilö menossa sinne... plaaplaaplaa...)
3.Minulla on kännykässä (vuosi sitten ostettu) edelleen ne suojamuovit päällä vaikka ne repsottavat aivan kauheasti.
4.En voi mennä kotona yksin tupakalle, jollei minulla ole kaveria mukana niin pitää olla ainakin jotain lukemista.
5.Käyn kaupassa suihkimassa/haistelemassa miesten deodorantteja.
Haastan:

dragona_
Lilleri
Aksuli^
^^yoshi^^

Unohtuipa edellisestä mainita tämäTorstai 26.01.2006 19:24

Outoja ovat myös valheet jotka tulevat sillä hetkellä kun on jo sanomassa totuuden ja sitten se livahtaa täysin odottamatta.

Mutta kaikken ärsyttävintä on se että sanot jotain minkä luulet pitävän paikkaansa ja sitten saa selitellä myöhemmin miksi on valehdellut.. Jaapa jaa. Elämä on ja sillai.

Oletteko koskaan huomannu..Sunnuntai 22.01.2006 15:32

... kuinka helppoa on välillä sanoa se pieni valkoinen valhe jottei totuus, jossa ei kuitenkaan ole mitään pahaa/hävettävää, tulisi ilmi?? Siis aivan pieni valhe joka kuitenkin jää vaivaamaan itseään tai unohtuu ja tulee siksi ilmi että puhuu itsensä myöhemin pussiin..

Niitä tulee aina välillä, ja sitten jää mietimään miksi sanoi niin, ja toivottavasti ne ei tule enää esiin myöhemminkään. Kertakaikkisen hassu juttu.

Keppihevosella toiseen juttuun..
Pian koko yksinäiset ry:n jäsen kunta on täysi-ikäisiä. JIPII!! Onnittelut näin etukäteen sille toiselle osakkaalle. Alle viikon päästä jo maataan krapulassa.
Sisko vie pienen murun sinne baariin vaikka se sit tulis kui kalliiks.. (Mut et kyl juo miun kaikkii rahoi!! Prkl..)