IRC-Galleria

-outo-lintu-

-outo-lintu-

Läjässä kestää vaikka liitokset ratkeilis

Usko nostaa päätäänMaanantai 29.05.2006 14:28

Nimittäin usko karmaan.

En voi hyvällä tahdollakaan väittää aina olleeni hyvä ihminen ja nyt menneet teot tuntuvat iskevän kimppuun oikein olan takaa.
Eilen pysäyttivät poliisit. Olipa hieno juttu.. Kilvet lähti autosta,, oli unohtunut makasaa 27 euron autovero maksu.. ja näyryytys kun ei riittänyt sain viellä 48euron sakot. Kyllä kiroilutti. V*tuttaa vieläkin, ihan yli äyräiden.
Yöllä alkoivat naistenvaivat.. Aika normaaliahan se on sukukypsälle yksilölle. Mutta minulla ei sellaisia vaivoja ole ollut kolmeen vuoteen!
Kyllä joku pikku ukko pilven reunalla sai nyt hyvät naurut.

Eräs huomio..Torstai 25.05.2006 17:07

Oon tässä jonkin aikaa kummastellut mikä joitain pareja oikein vaivaa.
Joillekkin pareille kehittyy omituiset yhteisaivot seurustelun jossain vaiheessa.
Nämä parit eivät käy missään ilman kumppaniaan (tai ilman että kesken esim. kahvittelun soittelevat toisilleen). Heille kaikki on yhteistä eikä mitään yksityisiä salaisuuksia ole. Kuinka tälläiselle ystävälle voisi kertoa mitään yksityistä kun on tunne että kohta myös hänen seurustelu kumppaninsa tietää asiasta??
Tai se että esim. mese jaetaan keskenään. kyllähän se edistää varmasti yhteisten ystävien kanssa keskustelua mutta yksityisyyden ja omien kavereiden kanssa jutteluun ei jää tilaa nimeksikään asti.
Moni on varmasti poikkeavaa mieltä asiasta, mutta kunnes minulle toisin todisteaan tällainen käyttäytyminen on mielestäni naurettavaa.

o_OTorstai 11.05.2006 20:58

Kyllä meinasi silmät tänään pudota päästä ulkoillessa.. Läheisellä leikkikentällä oli täysin kaikessa rauhassa lasten kanssa kun siitä kulki arviolta 16-18 vuotias muikki läpi. Ensin vain vilkaisin kuka ei tällä kertaa osaa lukea läpikulkukiellettykylttiä. Pakko oli kääntyä katsomaan uudesttaan. Muikilla oli kokoa liian pieni paita päällä, ainakin kaksi kokoa liian pienet rintaliivit (jos niitä nyt sitten edes oli..). Ja rinnat meinasivat tippua ulos paidan sisältä.. Epäilen näyttäneeni uskomattoman typerälle tuijottaessani suu liki auki mutta en oikein muutakaan osannut niin yllätettynä tehdä. Nyt jos koskaan olen sitä mieltä että V-kauluksellisiin paitoihin tulisi laittaa kuppikoko rajoitus...

Asiasta ihan toiseen.. Törkeää. sika törkeää!! Siis aivan uskomatonta kiristystä!!!!! Ennen sai tutteli laatikon 5€ nyt se maksaa vähänyli 8€.. Ja hinnannousu siitä hyvästä että pakkaus on muuttunut!!!!! Ei sisältö ei määrä vain pakkauksen ulkonäkö... Kyllä sapettaa. Tekisipä melkein mieli käydä polttamassa tutteli tehdas maan tasalle.. Eihän se siihen hintaan mitään auttaisi mutta kyllä se helpottaisi oloa.

:/Lauantai 06.05.2006 04:02

Hmmm..
Elämä on raakaa peliä.. Niinhän ne väittää... Että voivatkin olla oikeassa.
Mutta miks ei pieni ihminen millään suostu oppimaan sitä?
Aina tulee tehtyä ne samat virheet eikä edellisestä kerrasta opi mitään.
Ihmiset ei muutu mihinkään vaikka miten väittäisivät ja puhuisivat lämpimikseen.
Tai sitten teet sen virheen että luulet jonkun muuttunen ilman todistuksen häivääkään, ilman että kukaan, eteenkään asianomainen itse niin väittäisikään.
Tyhmä pieni ihminen, etkö voisi jo vähitellen oppia että jokainen ajaa vain omaa etuaan muista välittämättä, muita edes muistamatta.

Perskeles...Maanantai 01.05.2006 17:13

Ei tullu rähinää mutta eipä siitä oikeen tullu mitään muutakaan.. Kertakaikkisen tylsä ilta. Mie taidan jatkossa olla ihan vaan kuskina.. Sillä tavalla voi nauttia ihan samalla tavalla kavereiden seurasta ja istua iltaa. Eikä tarvitse miettiä kuinka pääsee loppu illasta kotiin.

Vappu tulee... Hianoo se on siis kevät.Perjantai 28.04.2006 17:39

Odotan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää kun kasataan akkalauma läjään ja lähdetään viihteelle.. Voisin melkeinpä veikata että ei mitään hyvää ainakaan xD
Kilpailuhenkisinä ja kovin vahvatahtoisina VOI tulla vaikka jonkin sorttista kinaa vaikka mistä. Kyllä mie noi eukot tiiän.. Humalassa voi tulla riitaa jo siitä että saako kukaan laittaa hametta päälle.. No kaippa myö hengissä selvitään.. xD
Inhoan myös ihmisiä jotka valittaa aina ja ikuisesti kun on tylsää mutta eivät tee asian eteen mitään. Esim eräs henkilö on viimeisen 4kk ajan valittanut joka juttelu kerralla kuinka tylsää hänellä on.. Hitto ottaisi vaikka kirjan käteen ja kävisi lukemaan. Mutta eihän se ole mahdollista kun sitten ei voisi valittaa kuinka tylsää on. NAURETTAVAA!! Tottakai minullakin on välillä äärimmäisen tylsää.. Se johtuu siitä että olen jo lukenut kirjahyllyn läpi 5 kertaan.. Ainakin.. Tai menisivät lenkille.. Tai alkaisivat tekemään palapelejä. Ei maailmasta tekeminen lopu, mutta kun näistä henkilöistä kaikki on tylsää, eikä mitään viitsitä edes yrittää tehdä. Nyky nuoriso taitaa olla auttamatta pilalla.

Mutta miulla on ratkasu tähänkin ongelmaan. Kaikki joilla on teini-ikäisiä idiootteja pyörimässä nurkissa, ei muuta kuin muutatte maalle ja pistätte kakarat hommiin. Kun ne sitten illalla kaatuvat puolikuolleina sänkyyn niin minä voin tulla kysymään onko ollut tylsä päivä.

Eikös kuulostakkiin hyvälle ajatukselle..? Täytyy varmaan alkaa säästämään omaa pikku maatilaa varten, eivät nämä minunkaan kullannuppuni iäti tälläisinä pysy. ;)

On tämäkinPerjantai 03.03.2006 19:02

Lääkäri määräsi tänään pitämään sitruunanviipaleita liiveissä, nyt nännit on sitten uusinta uutta: sitruunan makuiset!
Eroanpahan makutesteissä kaikista muista. Hah!
Taidan olla oikea idiootti-magneetti.

Esim. eilen sunnuntaina olin ystäväni kanssa eräässä paikallisessa ilta juoruila. Siellä sitten törmäsin erääseen vanhaan tuttuun (mieheen) joka vakuutti suureen ääneen kuinka iloinen oli että tavattiin piiitkästä aikaa. Ja kuinka mukava olisi nähdä useammin. Toivottavasti seuraavan kerran ihan vain kahden.. ...Joo no tuskinpa! Ei tuu tapahtumaan.
Ja näitähän riittää muitakin ihan samanlaisia idiootteja. Suurin osa samasta kaveriporukasta.

Onneksi oon tajunnu aikanaan jättää nämä pässit seurusteemaan ihan vain keskenään. Toivottavasti saavat 'rakkautta' toisiltaan. Minulta ei tule herumaan.. Kun viellä tajuaisivat sen itsekkin etteivät tukehdu jättimäisiin egoihinsa ja koviin luuloihin itsestään.

Haaste..taasKeskiviikko 22.02.2006 13:34

KOLME NIMEÄ, JOITA TOTTELET:
1. Laura
2. Larbe
3. (edelleen) Loikkane

KOLME NIMIMERKKIÄ, JOTKA SINULLA ON OLLUT:
1. laruzki
2. meiLaura
3. lettu

KOLME ASIAA, JOISTA PIDÄT ITSESSÄSI:
1. hiukset
2. silmät
3. kädet

KOLME ASIAA, JOISTA ET PIDÄ ITSESSÄSI:
1. nenä
2. jalat (lähinnä polvet)
3. raskausarvet

KOLME ASIAA, JOTKA PELOTTAVAT SINUA:
1. yksinäisyys
2. hämähäkit
3. Et menettäisin lähimmäiseni

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT OLENNAISIA PÄIVÄSSÄSI:
1. ystävät
2. Musiikki
3. tupakka

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT PÄÄLLÄSI NYT:
1. housut
2. paita
3. alusvaatteet

KOLME LEMPIBÄNDIÄSI (NYT):
1. Ei
2. ole
3. lemppareita

KAKSI TOTUUTTA JA VALHE:
1. Olen yli-anteeksi antavainen
2. Vihaan eläinrääkkääjiä
3. Valmistun vuoden sisällä

KOLME FYYSISTÄ ASIAA, JOTKA VIEHÄTTÄVÄT SINUA SUKUPUOLESSA, JOHON OLET MIELTYNYT:
1. silmät
2. huumorintaju
3. kyky puhua myös vakavemmista asioista

KOLME LEMPIHARRASTUSTASI:
1. herkuttelu
2. lukeminen
3. löhöily

KOLME ASIAA, JOITA KUUMEISESTI HALUAT TEHDÄ NYT:
1. jutella ystävieni kanssa
2. tai
3. olla hetken yksin kotona

KOLME URAA, JOITA HARKITSET:
1. kuljettaja
2. parturi-kampaaja
3. ei kai niitä sen enempää tarvii

KOLME PAIKKAA, JONNE HALUAT MENNÄ LOMALLA:
1. lapinniemen kylpylään
2. saksaan
3. ihan mihin vaan

KOLME NIMEÄ LAPSELLE:
1. Niko
2. Vanja
3. enempää ei tuu

KOLME ASIAA, JOITA TAHDOT TEHDÄ ENNEN KUOLEMAASI:
1. sen
2. näkee
3. sitten

HAASTAN:
sisko
miäs
Aksuli^
cecion