IRC-Galleria

-outo-lintu-

-outo-lintu-

Läjässä kestää vaikka liitokset ratkeilis

Kuvitelkaapa tilanneLauantai 17.02.2007 18:21

Ystävä porukka liikkeellä (sanotaanko että tällä kertaa kolme henkeä) vaikka jossain kahvilassa..
Kaksi näistä höpöttää taukoamatta keskenään kuvitellen autuaasti että kolmas tuntee olonsa viihtyisäksi (hän hymyilee ja nyökyttelee juttujen mukana) ja että hauskaa on..No kyllähän niillä kahdella hauskaa ja viihtyisää onkin.
Entäs se kolmas henkilö sitten, hän yrittää sanoa sanan tai kaksi johonkin väliin mutta muut eivät kuule tai sivuttavat jutun kuin sitä ei olisi koskaan sanottukkaan. Olo on kurja mutta hän sinnittelee koska ei halunnut loukata ketään kieltämällä toista näistä edellä mainituista kahdesta lähtemästä mukaan, kun heistä toinen oli luvannut kolmannelta kysymättä että mukaan mahtuu..

Lopulta tämä kolmas pukee päällensä ja lähtee kävelemään. Keskenään hpöpttänyt kaksikko on ihmeissään, ja kyselee toisiltaa mitä tapahtui. Asiaa puidaan toisten kahvikupillisten äärellä ja tullaan siihen tulokseen että kolmannella täytyy olla kuukautiset menossa.
Tai jotain muuta vastavaa..

En tiedä kuinka monella muulla on päivittäin olo ettei oma mielipide kiinnosta ketään.. ihmiset eivät noteeraa juttuja mitenkään tai ymmärtävät asiat pitkin h*lvettiä. Tuntuu että täytyisi huutaa kovaa pitkin päivää että joku edes hetken kuuntelisi oikeasti.
..Toivottavasti ei kovin monella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.