IRC-Galleria

A-ha

A-ha

löytyy galleriasta

Uusimmat blogimerkinnät

voe huoh!Perjantai 30.11.2007 00:45

Joo, tänään on vaan ollut huono päivä. Tulin sen tänne kertomaan teille!

Lupa elvyttääMaanantai 26.11.2007 00:18

Ensiapu1 suoritettu :) siihen menikin perjantai-ilta ja koko lauantai. Saivat kurssilaiset aidon kokemuksen, kun pyörryin kyseisellä kurssilla :D Näkö ja kuulo alko vaan lähtemään pätkitellen.

Tänään oli töitä ja iha jees oli näin sairasloman jälkeen. Vaik oli asiat vähän unohduksissa. Kyl se rutiini tulee sitten :)

*köh*Torstai 22.11.2007 17:43

Yskittää koko aika! Väsyttää samalla. *valivalivali*. Jotenkin hassua, kun ei tarvitse tehdä mitään, mut silti en voi olla toimettomana. Haluan käyttää tämmöiset sairaslomat hyödyks, vaikkei kovin fiksua ookkaan, kun kuume saattaa nousta liiasta säheltämisestä :P

SairastaTiistai 20.11.2007 17:14

Joo, flunssa jatkuu :( Luulin jo olevani terve, et pääsis kouluun ja töihin. Hyvä ensivaikutelma pomolle, kun yhden päivän kerenny olee duunis. Tässä hyvä tilaisuus oikeasti ottaa rennosti.

Ylppäritulokset tuli ja kaikki läpi. Niistä ei sen enempää :D Valmistuminen kiinni torstain mussan kurssin kitarakokeesta, ens viikon matikan kokeesta ja uskonnon tehtävistä + koe. Ei siis ollenkaan paha. En ota papereita nyt, vaan muiden kavereiden kanssa keväällä :) Tässä mikään kiire ole.

Ainoa kiire mulla on Rubikin kuution kanssa :D Mulla ei ole elämää! Teen sitä naama punasena, et saisin hyvän ajan. 1min 20sek. tällä hetkellä :D Viekää toi Saatanan kuutio pois multa!

np: Miljoonasade - MarraskuuTiistai 13.11.2007 17:24

Just taisin tajuta, että nyt ollaan kohta marraskuun puolessa välissä. Kohta pitäs hommata joulukalenteri! ;p

Huomenna olis vielä töitä ennen torstain avajaisia. Voisin tosiaan harjoitella sitä kassan käyttöä vielä. Ja jos joku on tulossa mun kassalle, niin suosittelen kuitin säilyttämistä :)

Tässä viikon sisällä pitäisi tulla yo-tuloksia ja vähän jänskää :O Kyl ne oli läpi viel ku ne lähti lautakunnalle :S

o/ -->

Me ollaan hävitty tää peliTorstai 01.11.2007 19:03

Joo, työharjottelussa oon ollut Itiksessä. Viel olis perjantai siel, nii sit ei tarvi sinne enää raahautua. Oon täs pari päivää siel ollut ja ekana päivänä opettivat kassan teoriaa 5h. Kassaan en siis päässyt vielä käsiksi. Seuraavana päivänä sitten pitikin mennä samantien kassalle ottamaan asiakkaita vastaan. Oli vähän aikaan wtf-olo, kun en tosiaankaan oo ollut ennen kassalla ja edellisen päivän teoriat tuli niin nopeesti, ettei muistanu. Siis, kun niitä kassan toimintoja on satamiljoonaajakaks ja kaikki käytiin vaan kerran nopeesti läpi. Ohan mul sellanen paperikasa, mistä noit voi opetella, mutta se, et niis papereissa lukee vaan jotain T + 2 + * jne, niin ei kiinnosta! Noi oppii ainoostaan käytännössä. Mutta kyl ne laittovat mut liian nopee käytäntöön :D En osannut ees avata kassaa. Hoh! Ja perjantain jälkeen mul on enää kaks koulutusta ennen sittarin avajaisia ja noina koulutuspäivinä mä vaan täytän hyllyjä. Eli indeed oon skarppina 15.11 avajaisissa -.-' Voi huoh, kun eihän ihmiset enää tuu sittariin, kun joutuvat mun kassalle. Noni, mä pilaan kaiken.

X_XKeskiviikko 24.10.2007 22:24

Tässä vaiheessa ei voi muuta sanoo, ku ei vois vähempää kiinnostaa. Studia-messut oli taas yks tungos. Ei sentään yhtä paha, ku viime vuonna. Mut joo. Turkua, Lahtea, Oulua... tunkivat joka puolelta. Ei päässyt etenemään mihinkään suuntaan, ennen kuin otti sen esitteen ;p Kauheita pettymyksiä saivat kuulla, kun kyselivät tosiaan "Kiinnostaako opiskella paikassa x...?" jne. Ei-vastaus oli mun osalta aika yleinen :D Tuli vain säälin tapaisia katseita perään :D Nukuin tos jo hetken, kun ihan poikki olen tosta reissusta ja viime yönä ei tullu oikein nukuttua. Blah! Ku ei jaksais stressata tosta jatkokoulutuksesta, ku tämmönen pessimisti olen ;E Tai no, realisti. :p

Joo :DSunnuntai 14.10.2007 01:23

Kiitos viimeisestä Satu :D Koska uusiks?

Ja joo! Mut puhallutettiin äsken! Vähä jänskätti tilanne, vaikkei ollu eka kerta :D Siis ei siin, et mul olis ollu jotain epäilyksiä mun veren puhtauden takia :S ;D

Mutsi osti taas jotain "turhaa" :P Kahdeksankybän takin ja 129€ laukun :E Mutta ei tennismailaa :D No joo.. Antaa olla.

ÄlyHoiTorstai 11.10.2007 03:02

Joo, äidillä on outo logiikka... Halus ostaa mulle 200€ maksavan Marc O'Polon talvitakin ja kun en halunnut ja ehdotin, että jos ihan tavallisen ja kohtuullisen hintaisen puseron voisi sitten ostaa mulle, niin ei! Ei kuulemma ole varaa sellaisiin :D Tässä oon yrittänyt vonkua samalla uutta tennismailaa, kun muuten mun pitäs säästää muutamakin kuukaus, jos sellasen hommaisin itse. MUTTA EI! KAikkea muuta tää jaksaa sit mulle ostaa :D Nimittäin se ostaa mulle vaatteita ihan tosta noin vaan, joista en ees tykkää ja kokokin on aina väärä :D Ja kun yritän vihjailla, et mistä voisin tykätä ja mitä voisin käyttää, nii ei missään nimessä tule edes harkintaan. Saanhan mä itsekin ostettua vaatteeni, mut kerta mutsi niin tykkää tuhlailla rahojaan, niin ostais edes jotain sellaista, mitä vois käyttää. Huh! :P

Vaatteista puheenollen, et vois kyl alkaa käyttämään noita vähän lämpimimpiä vaatteita :S Aika kylmä jo. Kaikki lämpimät takit kyl mutsin luona, ku ei täällä oo oikein säilytystilaa. Pitää tehä taas vaihtokauppa näiden kesä- ja talvivaatteiden kanssa. Kamalasti keräänty noita kenkiäki, joita en talvella tarvi ;o

Conan O'Brien! ->

huh =)Maanantai 08.10.2007 04:51

Hyvin outo viikonloppu takana. Ja nyt pitäis jaksaa 2. jaksoa koulussa. Kolme kurssia ykkösten kanssa ja opoa sit oman ikäluokan kanssa :D Että HUOH.