IRC-Galleria

A-ha

A-ha

löytyy galleriasta

Uusimmat blogimerkinnät

Kiitti vaaTiistai 19.06.2007 20:17

Must tuntuu, et Hely ite keksi tän Salaisen Organisaation. Miten mä meninkään toho!!


Oon aivan puhkipoikki töiden jälkeen ja ei toi lukeminen ihan joka päivä maistu. Matikkaa harjottelen tällä hetkellä ja ei oo kyl mitään uutta. Enkkuun pitäs taas panostaa, mutkunkutkun.. NII! HARJOTTELE ITE! Noh, kyl se siitä.

Juhannuksena möksälle porukoiden kans ja päätin kaapata Essin mukaan. Ja muutaman lonkeron. Ehkä siiderinkin. Perjantaina sinne autolla ja sunnuntaina bussilla Essin kans takas, kun nuo yhet jää sinne pidemmäksi aikaa. Kattoo nyt mitä siitäkin tulee. :E

PS. Tai sit Hely on ite siin Salaisessa Organisaatiossa

Salainen organisaatio(ko)Tiistai 12.06.2007 19:50

Saimme ensimmäisen vihjeen kuullessamme Helyn kanssa äänen: "bubl". Katseemme kohtasivat äänen kuulumisen jälkeen, mutta pian jatkoimme työskentelyä. Eikä kauaakaan, kun TheFlirt oli taas vauhdissa. Tämä rutiininomainen flirttailu Oraakkelin kanssa alkoi pänniä minua ja Helyä. Mitä he suunnittelivat ja ketä vastaan!?! Mitä meille tulisi tapahtumaan? Tai mitä Uudenmaan sairaalapesulalle tapahtuisi!?!?! En kestä ajatella pahinta.
Mutta nämä "bubl"-äänet toistuivat kellon lähentyessä kahtatoista. Pääsimme pikkuhiljaa jyvälle, kuka näin saattoi metelöidä ja miksi. Meidän pääepäilymme: BubbleMan! Hänen pelokas katseensa antoi ymmärtää, että hän tiesi, että me tiesimme. Mutta onneksi meidän hämäysjekut onnistuivat. Olemme siis aika varmoja kyseisestä henkilöstä, mutta voihan tässäkin olla kyseessä huijaus. Selvitämme huomenna lisää!

Persikka-päärynä-vaniljajätskiä!!Maanantai 11.06.2007 21:24

Nam!

Töissä mennyt "ihan jees". Ei sen kummempaa. Jalat oli ekan viikon jälkeen aika kuolleen oloiset, mutta nyt ne ovat jo tottuneet rääkkiin ^__^ Hommasin vkl:na bikinit, kun sattui vain tulemaan vastaan ja halvat kun olivat. Kaikki edelliset ovat olleet sitä pakolla ja väkisin ostamista, joten aika hätiköityjä päätöksiä on ollut. Toivottavasti näitä käytän enemmän kuin kerran ;p

Tuli myös käytyä Keravan yössä. Tai no "Keravan yössä". Menen Kinoon ensi kerralla vain ja ainoastaan, jos joku minut ensin juottaa ja maksaa sisälle ja juottaa lisää. No joo, ei oo oikein valinnan varaa Keravalla ;E Turha ruveta nirsoks. Jos vain aloittaisi aktiivisen irkkaamisen.

HottisTiistai 29.05.2007 18:01

Kuuma indeed -.-' Ei jaksa tehdä mitään! Voin vaan kuvitella sitten, kun koulu loppuu ja työt alkaa. Nukun varmasti kaikkina vapaa-aikoinani.

Nytkin pitäs pyykätä ja lukea kokeisiin.

X_xTorstai 24.05.2007 18:54

Kamala väsy koko ajan. Koeviikko meneillään. Eilen oli enkku ja tänään taas matikka. Huomenna olis hissa. Sit enää kolme koetta ens viikoks: äikkä, matikka ja ruotsi. Haluun nukkumaan =|

Kävin ostamassa äsken monitoimilaitteen! Nyt vaan odotan, että joku sen mulle asentaisi :D Ei jaksais noit johtoja just nyt. Ja tietenki pitäs siivota tilaa tähän pöydälle. Hmpf!

Tää on kiva biisi:
np: Mika - Relax (Take It Easy)

Luulis noudattavan ;E

HihTiistai 22.05.2007 00:49

Käytiin Helyn kans terassilla 8) Tuli oikeen rusketusraidatki :D Siitä sit mentiin viel mäkkiin ja söin hampurilaisen ensimmäisen kerran neljään vuoteen ;o Voevoe, ny väsyttää. Jos sitä nukkumaan.

ÖRf..Tiistai 15.05.2007 14:58

Taas kipee :( Kolmas kerta tänä vuonna. Yleensä oon sen kerran vuodessa, jos sitäkään. Noh, ulkona sataa vettä, niin ihan kiva olla sisällä :p Vois tsekata jonkun leffan ^___^ Tai sit tehdä noita koulutöitä =\ HMMMM....

VAPPUTiistai 01.05.2007 03:07

TIPPALEIPÄÄ!!Maanantai 30.04.2007 21:01

Nam!! =))) Vappu ->

=)Lauantai 28.04.2007 13:15

Alkaa olemaan viimesiä työpäiviä. Kaks tän päivän jälkeen. Sitten alkaakin uudet hommat kesällä.

Pyykit kohta koneeseen, kunhan muistan :P Joops. Valmistautumista töihin -->