IRC-Galleria

A-ha

A-ha

löytyy galleriasta

Uusimmat blogimerkinnät

Pitihän se arvata et tänään sataa!Torstai 28.08.2008 16:12

Aina kun oon menos Riksuun päin, nii sataa :P Tää on joku merkki. Kamat on jo tosiaan viety ja lähden tänään perässä. Voivoi, kun sit pitää järjestellä kaikki ne tavarat ja paljon tavaraa on vielä ostamatta. Oon vaan niin nirso ja sit kun tulee eteen joku suotuisa vaihtoehto, niin hintaa löytyy. Matto, verhot, pesukone, työpöytä ainakin vielä hankinnassa. Ja pitäs toi pyörä kuskata junalla, ku unohtu muuttokuormasta :D

Tosiaan, koulu alkaa huomenna esittelyllä yms. ja sit takas viikonlopuks Keravalle ;D Maanantaina alkaa tositoimet sitten.

Lähenee....Keskiviikko 06.08.2008 21:38

No niin, sain maalattua makkarin PIENELLÄ avustuksella ;D Ens viikol vois siivota kämpän perusteellisesti ja aloittaa tavaroiden raahaamisen sinne. Ei sinne mee huonekaluista kuin sängyn runko ja keittiön pöytä. Paikan päältä aion ostaa tuolit keittiön pöydälle, patjan sängylle, maton, tv-tason, sohvan, pesukoneen... Noi tuli nyt ekana mieleen. Rahaa menee! ;( Mut pakko vähän panostaa, jos meinaa viihtyä. Tän koko prosessin paskin osa on vaatteiden, kirjojen yms. pakkaaminen. Vaatteet ny menee helposti jätesäkkeihin, mut kaikki pikkuroina ja paperit voi perkele.. Ku pitää käydä kaikki läpi, ettei ota mitään turhaa.

no voi hitsiKeskiviikko 30.07.2008 03:17

Kohta en ookkaan enää keravalainen! :( Vuokrasopimus allekirjoitettu ja muutto ens kuussa. Tai no 1.9 virallisesti. Käyn vaan vähä putsaa ja siivoilee kämppää ja uutta maalia pintaan..! Äh, jänskää.

Nyt jänskää!Maanantai 07.07.2008 12:07

Huomenna pitäisi tulla tuloksia yhteishausta! Eli voimme päätellä, että jos en tänne huomenna pahemmin kirjottele mitään, niin huonosti kävi :D Tai sit en vaan malta kirjottaa ;) Noh, näkee sitten. Oon nukkunut sen jonkun 6h viime yönä, nii taidan mennä jatkamaan unia eli stressaamaan noita tuloksia ja myöhemmin päivällä vois tehdä kanakeittoa!

Niin ja meni mökkireissuki iha jees. Tosin mehiläinen pisti suoraan pebaan :D Mitäs istuin sen päälle. Otan kohteliaisuutena, ku ei se kuitenkaan kuollut mun painon takia.

Just jooTorstai 03.07.2008 21:49

Ei oo kyl kauheen kivaa olla töissä kipeenä. Saikut on ollu ja menny, mut tää vaan jatkuu. Antibioottikuuriki viel =\ Toivottavasti viikonlopuks helpottais. Huomen viel iltavuoro ja sit 4 päivän vapaa :)

Missä se kunnon kesä on? :<Maanantai 30.06.2008 01:58

Ää! Tulis nyt kunnon helteet. Tahtoo rannalle! No mut ens viikonloppuna vanhempien mökille Petrin kans. Toivottavasti sillon olis sit hyvät säät, ku on ranta ja kaikki siin. Tulee kyl hyvä viikonloppu ;)

no hähMaanantai 09.06.2008 02:11

Pääsykoe oli ja meni. That's it :D Enpä usko, että pääsen minnekään. Mut turha sitä on nyt miettiä. Sitte meen töihin syksyllä ja ja ja... En halua töihin! et kiva.

ÄähKeskiviikko 04.06.2008 10:32

Emmää jaksais tehä mitää. Pitäs johonkin työpaikan turvakurssille mennä. Onneks ei kestä kauaa, niin pääsen nukkuu jo muutaman tunnin päästä.

Niin ja mitä tulee tohon 21.5.2008 olevaan merkintään, niin kyl näköjään tuli sit vietettyä synttäreitä sitä seuraavana viikonloppuna, mut tulipahan seki yllärinä ;p

Jou-kuvausPerjantai 23.05.2008 18:48

Yo-kuvaus oli tosiaan tänään :D Vedokset kuvista saan apaut viikon päästä ja pitäs niistä sit valita. 20 kuvaa se nappas musta ja oli kyl iha hauska kokemus. Kaikennäkösiä ilmeitä ja asentoja :D Toivottavasti tuli hyviä. Ehkä julkasen täällä sit jonkun kuvista :D