IRC-Galleria

A-ha

A-ha

löytyy galleriasta

Uusimmat blogimerkinnät

JaahasPerjantai 27.07.2007 00:19

Vaikuttaa turhamaiselta, mutta harmittaa, kun mun lemppari paita on mennyt pilalle! Söin epäsiististi :( Oon konepessyt kaksi kertaa ja käsinpessyt 5 kertaa erilaisilla tököteillä. Saatana. Eikä se ollut halvin mahdollinen paita :( Ja en oo ehtiny pitää sitä ku alle 10 kertaa! >;( Pitäisikö tässä tilanteessa luottaa pinkkiin!? Vois luottaakin. Vanishia kehiin, heti kun kaupat aukeavat. Kaikkee sitä keksii tässä kirjoitellessa.

Huomenna takas töihin ja sit onkin viikonloppu! Oon saanu itteni terveeks ihmiseks taas. Ja ens viikolla onkin vika viikko töitä. Blah. Joo moi.

AiniiSunnuntai 22.07.2007 01:55

Ja oon taas kipee. Nokka vuotaa --> ei pysty hengittää, kurkku kipee --> ääni mennyt. Yöl oli kuumetta. Kiva kiva.

BlowjobSunnuntai 22.07.2007 01:53

Sinne meni seki neitsyys - meinaan, että poliisit puhalluttivat ekaa kertaa :D Pyöreät nolla mä puhalsin, tietenkin! ;| Mut oli se kyl kivan näköinen poliisisetä ;> Pysäyttivät mut eilen siinä Keravan hautausmaan kohdalla. Hihi.

Eilen kävin myös broidin kans Järvenpäässä tsekkaa Harry Potterin uusimman ja oli sellanen "iha ok". Ne leffat jää jotenkin kesken ja aina pohjustaa sitä seuraavaa. Tai no nimenomaan tässä ei ollut selkeää linjaa. Sellanen välikohtaus vaan 4:n ja (tod. näk. tulevan) 6:n välissä.

Ostin tänään ilmestyneen Potterin viimeisen kirjasarjan osan. Sitä pitäs täs lueskella. Kävin myös Helyn kanssa Häklin montulla lekottelee. Olis se aurinko voinu paistaa enemmän. Oli kyl vähän hätänen reissu mun mielestä, ku oli kaikkee muuta tossa aamulla, nii ei kerenny suunnittelee tota reissuu paremmin.

Whoaa!! :DMaanantai 09.07.2007 21:18

Pyöräilin tänään töistä ja näin veripalvelun mainoksen seurakuntakeskuksella ja käännyin nopeasti sinne ja samantien luovuttamaan verta! Päivän hyvä työ tehty. Tai no seuraavan 3kk. Sitten seuraavan kerran uudestaan. Ehdin pökertyä kolme kertaa ennen kuin pääsin omaan sänkyyn. Ensin etupihalla, josta pääsin rappukäytäväänkin jo lepuuttelemaan jäseniäni uudestaan ja sitten omassa eteisessä. Essi oli auttamassa joka kerta :D

Within Temptation - MemoriesSunnuntai 08.07.2007 04:34

*köh*Perjantai 06.07.2007 04:04

Ja flunssa on iskenyt jälleen! Jipii. Ja sit se täti otti multa verikokeen ;(


Hih, ajoin eilen stadin keskustassa :D Lähdin hakemaan Essiä ja kumppaneita makasiiniterminaalilta - eksymättä! Jännitti kieltämättä lähteä yksin. Läheltä piti-tilanteita oli, mutta niistä selvittiin :D Ajeltiin siinä loppuillasta Essin kans ja Essi tuli sitten yöks mun luo. Ite nukahdin jo kymmenen aikaan illalla, kun tosiaan töihin herätys 5:30. Puhuin kuulemma unissani ja olin alkanut huutamaan Essille :D Ja ei mennyt kuin hetki, niin Essi pisti mun huoneen oven kiinni, johon heräsin hyvin pelästyneenä ja olin niin hämmentyny koko tilanteesta, että luulin oikeasti oven paukahduksen olevan pommi ja kaiken lisäks huolestuin, että missä Essi oli ja oliko hän elossa :D Olin jo menossa rappukäytävään etsimään :D


Olin viemässä lääkärikäyntikuitteja tänään vakuutusyhtiöön, nii sitten eksyin viereiseen Lindexiin ja siitä sitten seuraaviin kauppoihin. EI NÄIN! (Meni meinaa rahaa)

JEe JEeSunnuntai 01.07.2007 20:42

Kimi voitti vormulat! Kiva.


Jaahas, ja nyt on heinäkuu. Kirjotuksiin lukeminen: hiiiieman jäljessä, mut kyl mä kiinni saan aikataulusta. :) Nään kyl jo painajaisia niistäki. :S Ei puhuta niistä nyt.


Ei puhuta mistään.

Kiitti vaaTiistai 19.06.2007 20:17

Must tuntuu, et Hely ite keksi tän Salaisen Organisaation. Miten mä meninkään toho!!


Oon aivan puhkipoikki töiden jälkeen ja ei toi lukeminen ihan joka päivä maistu. Matikkaa harjottelen tällä hetkellä ja ei oo kyl mitään uutta. Enkkuun pitäs taas panostaa, mutkunkutkun.. NII! HARJOTTELE ITE! Noh, kyl se siitä.

Juhannuksena möksälle porukoiden kans ja päätin kaapata Essin mukaan. Ja muutaman lonkeron. Ehkä siiderinkin. Perjantaina sinne autolla ja sunnuntaina bussilla Essin kans takas, kun nuo yhet jää sinne pidemmäksi aikaa. Kattoo nyt mitä siitäkin tulee. :E

PS. Tai sit Hely on ite siin Salaisessa Organisaatiossa

Salainen organisaatio(ko)Tiistai 12.06.2007 19:50

Saimme ensimmäisen vihjeen kuullessamme Helyn kanssa äänen: "bubl". Katseemme kohtasivat äänen kuulumisen jälkeen, mutta pian jatkoimme työskentelyä. Eikä kauaakaan, kun TheFlirt oli taas vauhdissa. Tämä rutiininomainen flirttailu Oraakkelin kanssa alkoi pänniä minua ja Helyä. Mitä he suunnittelivat ja ketä vastaan!?! Mitä meille tulisi tapahtumaan? Tai mitä Uudenmaan sairaalapesulalle tapahtuisi!?!?! En kestä ajatella pahinta.
Mutta nämä "bubl"-äänet toistuivat kellon lähentyessä kahtatoista. Pääsimme pikkuhiljaa jyvälle, kuka näin saattoi metelöidä ja miksi. Meidän pääepäilymme: BubbleMan! Hänen pelokas katseensa antoi ymmärtää, että hän tiesi, että me tiesimme. Mutta onneksi meidän hämäysjekut onnistuivat. Olemme siis aika varmoja kyseisestä henkilöstä, mutta voihan tässäkin olla kyseessä huijaus. Selvitämme huomenna lisää!

Persikka-päärynä-vaniljajätskiä!!Maanantai 11.06.2007 21:24

Nam!

Töissä mennyt "ihan jees". Ei sen kummempaa. Jalat oli ekan viikon jälkeen aika kuolleen oloiset, mutta nyt ne ovat jo tottuneet rääkkiin ^__^ Hommasin vkl:na bikinit, kun sattui vain tulemaan vastaan ja halvat kun olivat. Kaikki edelliset ovat olleet sitä pakolla ja väkisin ostamista, joten aika hätiköityjä päätöksiä on ollut. Toivottavasti näitä käytän enemmän kuin kerran ;p

Tuli myös käytyä Keravan yössä. Tai no "Keravan yössä". Menen Kinoon ensi kerralla vain ja ainoastaan, jos joku minut ensin juottaa ja maksaa sisälle ja juottaa lisää. No joo, ei oo oikein valinnan varaa Keravalla ;E Turha ruveta nirsoks. Jos vain aloittaisi aktiivisen irkkaamisen.