IRC-Galleria

A-ha

A-ha

löytyy galleriasta

Uusimmat blogimerkinnät

zzZZzzzTorstai 30.08.2007 01:09

Väsyttää koko aika ;o Nukkunu kuitenkin ihan hyvin joka yö. Liikaa asioita päässä. (Kyllä siellä on jotain). Lyökää joku mua :)

No nytTorstai 23.08.2007 21:27

Nyt se saatanan digiboksi on ostettu. EN TYKKÄÄ! Lisää johtoja tuli tänne, KIITOS VAAN! Sit ku mul on viä nii paska telkkari, et siihe menee vaan yks scartti, nii pitää vaihdella digiboksin ja dvd-soittimen välillä sitä PERKELE! 59,90€ maksoin tosta Saatanan laitteesta. Vaikka halpa sekin, nii aivan liikaa silti. Ei mua vituta :E

Ja sitten toiseen aiheeseen :D Sain faijapuolelta Canon IXUS 75:n tänään. Osti samalla ton nahkalaukunki siihen koteloks minkä lie ja sen gigan muistikortin ^^ Onse kiva. Eli taisin sittenkin jäädä voiton puolelle :D Mutta periaate silti ton digiboksin kohdalla :E

Hahaha :DSunnuntai 19.08.2007 18:27

Kiitos edellisestä Krisse :D

Been There, Done ThatTiistai 14.08.2007 00:19

..not
Se olis niinku sillä lailla, että koulu alkais huomenna. Jep.

JeeeiMaanantai 06.08.2007 20:08

Viikko ja päivä lomaa :D Työt loppu viime perjantaina \o/ Tosin niin loppu rahan virtauskin ;< *sniif*

Huomenna Essin kanssa Jumboon ostoksille. Ties mitä kaikkee löytyy mukaan ;D Tarkotus olis löytää jotain uutta päälle pantavaa ja ehkä kouluakin varten jotain tarvikkeita ;E No joo. Täs oon juonu jääteetä jo melkeen litran, ku on näin kuuma. 25-astetta sanoo Iltalehden nettisivut. Auringossa varmaan vähän kuumempi.

JaahasPerjantai 27.07.2007 00:19

Vaikuttaa turhamaiselta, mutta harmittaa, kun mun lemppari paita on mennyt pilalle! Söin epäsiististi :( Oon konepessyt kaksi kertaa ja käsinpessyt 5 kertaa erilaisilla tököteillä. Saatana. Eikä se ollut halvin mahdollinen paita :( Ja en oo ehtiny pitää sitä ku alle 10 kertaa! >;( Pitäisikö tässä tilanteessa luottaa pinkkiin!? Vois luottaakin. Vanishia kehiin, heti kun kaupat aukeavat. Kaikkee sitä keksii tässä kirjoitellessa.

Huomenna takas töihin ja sit onkin viikonloppu! Oon saanu itteni terveeks ihmiseks taas. Ja ens viikolla onkin vika viikko töitä. Blah. Joo moi.

AiniiSunnuntai 22.07.2007 01:55

Ja oon taas kipee. Nokka vuotaa --> ei pysty hengittää, kurkku kipee --> ääni mennyt. Yöl oli kuumetta. Kiva kiva.

BlowjobSunnuntai 22.07.2007 01:53

Sinne meni seki neitsyys - meinaan, että poliisit puhalluttivat ekaa kertaa :D Pyöreät nolla mä puhalsin, tietenkin! ;| Mut oli se kyl kivan näköinen poliisisetä ;> Pysäyttivät mut eilen siinä Keravan hautausmaan kohdalla. Hihi.

Eilen kävin myös broidin kans Järvenpäässä tsekkaa Harry Potterin uusimman ja oli sellanen "iha ok". Ne leffat jää jotenkin kesken ja aina pohjustaa sitä seuraavaa. Tai no nimenomaan tässä ei ollut selkeää linjaa. Sellanen välikohtaus vaan 4:n ja (tod. näk. tulevan) 6:n välissä.

Ostin tänään ilmestyneen Potterin viimeisen kirjasarjan osan. Sitä pitäs täs lueskella. Kävin myös Helyn kanssa Häklin montulla lekottelee. Olis se aurinko voinu paistaa enemmän. Oli kyl vähän hätänen reissu mun mielestä, ku oli kaikkee muuta tossa aamulla, nii ei kerenny suunnittelee tota reissuu paremmin.

Whoaa!! :DMaanantai 09.07.2007 21:18

Pyöräilin tänään töistä ja näin veripalvelun mainoksen seurakuntakeskuksella ja käännyin nopeasti sinne ja samantien luovuttamaan verta! Päivän hyvä työ tehty. Tai no seuraavan 3kk. Sitten seuraavan kerran uudestaan. Ehdin pökertyä kolme kertaa ennen kuin pääsin omaan sänkyyn. Ensin etupihalla, josta pääsin rappukäytäväänkin jo lepuuttelemaan jäseniäni uudestaan ja sitten omassa eteisessä. Essi oli auttamassa joka kerta :D

Within Temptation - MemoriesSunnuntai 08.07.2007 04:34