IRC-Galleria

A-ha

A-ha

löytyy galleriasta

Uusimmat blogimerkinnät

*wiuh* ja *wouh*Keskiviikko 27.09.2006 12:16

Toissapäivänä liikkatunnilla käytiin kuntosalilla, Ei kyl mitään höyhensarjan painoja :P
Kyl se tuntuki jälkeenpäin. Eilen taas käytiin uimassa ja 10 tuli ;) Mut sattuukin taas kerran lihaksiin :D Ja piti viel mennä iltapäivällä Jonin pakottamana Bujinkan Budo Taijutsu-treeneihin. Aika hassua ja pelottavaa oli :D Ehkä alotan kyseisen harrastuksen. Kohta meen pitää liikkatunnin 12-13-vuotiaille >:D Eli hyvin liikunnallinen viikko ollut ja se vaan jatkuu... ;D

Niin se aika taas menee nopeasti...Perjantai 22.09.2006 02:41

Koeviikkoa odotellessa.. Jo lukion toisella :E Eijeijei! Emmä tykkää :( Mä en halua! =\

Ens vkl:na ei pääsekkää duunii, kun pitääkin eksyä Läyliäisten bussiin. Jatkis odottaa siä :) Näkee ihania ihmisiä. Ikävä ollut.. Ja nimiä ehtinyt unohtaa kans :D Kai mul on tuol jossai piilossa nimilista, nii voi kertailla ;)

Niin ja onhan sitä tullu vähän lintsailtua koulusta :D Maanantaina oli varsin pätevä syy siihen. Hiusharja oli *poks* kadonnut. Nii enhän mä minnekkää ulkomaailmaan voinu mennä sen näkösenä. Olin laskenut kans, et ruokaa riittäis muutamaks päivää, sillä aikaa ois siis pitäny löytää harja. Mut mää sit kyllästyin ja tajusin, et se harja on mutsilla. Pyöräilin pimeitä kujia pitkin, ettei kukaan vaan nähnyt minua siinä kauhistuttavassa kunnossa. Harjasin hiukset ja lähdin ostamaan kaupasta varaharjaa. Jep.

Plöh!Maanantai 18.09.2006 02:06

Voisin ottaa joskus rauhallisesti.

HyiSunnuntai 03.09.2006 23:51

Tein lettui ja hillon seasta löytyi punkki. Meni ruokahalu. Perkele.

;)Sunnuntai 03.09.2006 14:55

Jahas, porukat tulee kohta Turusta ja mä hengailen Doriksen kans tääl miettien mitä tekis. Ihan jees vkl takana. Rauhallisesti meni =D Mut ei kai täs muuta

HmmhMMhmm'mLauantai 02.09.2006 12:44

Pätkii..Ei pätki..Pätkii... Langaton verkkoyhteys ._. Tää vkl tulee vietettyä siis mutsilla. Tosin kaikki lähti Turkuun ja tulin tänne vahtimaan Dorista. Kohta pitäs lähteä töihin. Siellä se hetki olla ja sen jälkeen toivottavasti nähdä kavereita. Alkaa olemaan jo kiire. Pitää kävästä oman kämpän kautta, kun ei toi hammasharja sattunu mukaan :D Mutta nyt mene. Heips o/

Ei näin.Maanantai 28.08.2006 21:45

Viime lauantai meni myös yli odotusten.. Ehkä liikaa... Ei näin.

Mmmmh... ._.Tiistai 15.08.2006 18:11

Matikan uusinta meni yli odotusten. *shocked*

Mut päivä meni muuten suht perseelleen. Kauhea sade alkoi ja tietenkin, TIETENKIN uudet koulukirjani tipahtavat yhtäkkiä repeytyneestä kassista ja se oli sitten siinä. Lammikko nauroi ivallisesti ja nautti joka hetkestä, kirjojen sivuja pilaten. Ei näin. Muutenkin olin niin märkä, että oli pakko pistää takki kiinni lantiolle, etteivät läpimäristä housuista näkyvät alushousut houkuttelisivat enemmän katseita.

Se on siinäMaanantai 14.08.2006 21:00

Vihdoinkin... Oma kämppä... Sain äsken kamat paikoilleen ja netinkin pyörimään. Kaapelimodeemilla tuo toimii. Katotaan nyt kui se lähtee sitten käyntiin. Eiköhän se ihan luotettava ole.

Huomenna sitten ahkeroimaan koulun penkille. Voivoi.

:'( *sniif*Lauantai 12.08.2006 18:29

Nyt oon taas Keravalla :( Olin siis 11 päivää kestävällä leirillä ohjaajana. Ei voi muuta sanoa, kuin, että kauheen ikävä tulee niitä leiriläisiä :( Niin ihania ihmisiä <3 Ei olis parempaa leiriä osannu odottaa.