IRC-Galleria

Angel69

Angel69

I Want The Airwawes

Pitkästä aikaa katkeraa vuodatustaLauantai 02.08.2008 17:22

Voin kertoo, ihan tosissaan nyt ilman mitään läppää, et mua vituttaa naiset aivan vitusti. Tai ainakin helvetin suuri osa niist.Mun mielest sanakirjas "nainen" kohdassa on kuva perskarvoihin jääneestä saastuneesta paskakikkarasta. Ensinnäkin mua vituttaa se et ne on niin helvetin omistushalusii lutkii. Mikä vittu siin pillus on et se tekee kaikist miehist niin vitun nössöi? Mä oon näköjään onnistunu välttämään ton kirouksen ku en oo jaellu herkkuu viime aikoina kauheesti.

Sit mua vituttaa se ainainen puhe tasa-arvost. Saatanan olmit antakaa sen asian jo olla! Teil on asiat kohtalaisen hyvin nykyään. Viitaten äänioikeuteen ja ulkonaliikkumiskiellon poistumiseen. Mut sitä naiset ei ota huomioon et ne käyttää aika häikäilemättömästi niitten seksuaalisuutta (lue loisivaa pillua) hyväks saavuttaakseen asioita. Koska aina löytyy niitä vitun idiootteja jotka menee siihen halpaan. Ja se et ämmät sanoo olevansa alistettuja ja et ne leimataan heti lutkiks ku antaa seksii joillekkin pukeille, johtuu vain ja ainoastaan siitä et miehet käyttää tota dissaamist ja leimaamist sen takia, koska se on väärin et naiset saa niin helposti. Ei ne ovenpidikkeet ansaitse mitään arvoa tässä maailmassa. Kylmä fakta on ,että jos meidän lajin lisääntyminen ei ois riippuvainen niistä, niin evoluutio ois hoitanu tehtävänsä ja ne huorat ois pistetty kylmäks jo aikoi sitten. Tai no saa niitten vituist tehtyy kyl ihan hyvii tuhkakuppei.

Kai sitä ihan hyviikin naisii on olemas, mut ne on yhtä' harvas ku me komeet ja sorminäppärät kaverit. Mun sappi kyl kiehuu oikeesti sen verran, et taidan lähtee hakee pullon Jalluu, ja heitän ei-niin-Eeron-elämäst-kertovan Eppu Normaalin soimaan.
VITTU!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.