IRC-Galleria

Angel69

Angel69

I Want The Airwawes

YeahPerjantai 29.12.2006 06:17

Juttelin tänään ekaa kertaa paljon kohutulla pedofiilien lihatiskillä, eli suomi24.fi:ssä. Hyi kamala, tunnen itseni likaiseksi.

PS: juttelin siel Danielin kanssa, koska hänellä ei toiminut msn messenger

YeahSunnuntai 24.12.2006 21:21

Pitäiskö mun epäillä et mua yritetään savustaa pois kotoot? Sain lahjaks kaikki mahdolliset aterimet ja astiat mitä ihminen voi tarvita. Epäilyksiin ei auta se et aina ku tuun aamusin alakertaan, niin mutsi on jättäny pöydäl turun sanomat mist on ympäröity "sattumalt" kaikki vapaat asunnot.

Twisted Sister - Have Yourself A Merry Little Christmas

TÄYNNÄ!Sunnuntai 24.12.2006 18:13

Huhhuh, tuli sit temmottuu jouluruokaa oikeen olantakaa. Laatikot, nuo saatanan pienet kätyrit, yllätti taas niinku joka vuos, mut urhoollisest tuli syötyy 3 lautasellist tyhjäks! Nyt tarttee vaan oottaa lahjoi, vaiks tien kyl ettei siält paljon mitään tuu keyboardin lisäks. Ehkä auto ja kämppä

Bon Jovi - I Wish Everyday Could Be Like Christmas

YeahLauantai 23.12.2006 17:47

Huhhuh mikä olo. Ja pitäis lähtee koht sukuloimaan ja syömään kakkuu, jes (Y). Oli ihan timmi ilta, tuli "käytyy" turus Klubil homobileis, ihan rento meininki, on ne hintit ihan ok porukkaa. En kyl tajuu et mitä meijän ukko teki siäl?

YeahPerjantai 22.12.2006 02:08

Jouluostoksil käynti on ehkä ärsyttävint/homomaisint hommaa mitä tiiän

Ramones - Needles&Pins

YeahKeskiviikko 20.12.2006 18:13

Mikä vitun nalle tos etusivul oikeen on? Vai onk tä vaan joku mun toisen persoonan luoma illuusio, etten tuntis itteäni niin yksinäiseks?

W.A.S.P. - Still Not Black Enough

YeahKeskiviikko 13.12.2006 02:51

Siel se Radio City vaan vieläkin on hammaslääkäris. Sil taitaa olla kyl Suomen komein hammaskalusto?

Huoh, niin se kaikki hyvä loppuu aikanaanPerjantai 08.12.2006 23:18

Voi sitä surun ja kaipuun määrää joka pääsi ilmoille kun Radio City soitti viimeisen lekansa, eli tässä tapauksessa AC/DC - Highway To Hell. Tunne oli sanoinkuvaamaton kun olimme kokoontuneet hyvän ystäväni Jarkon kanssa Juuson luokse kuuntelemaan radiota, ja odottamaan jännittyneenä viimeistä lekaa. Tunnelma oli kuin konsanaan, ennen televisioita ja msn messengereitä, ja muita nykyajan vitsauksia. Tuntui kuin maailmassa ei olisi sillä hetkellä ollut mitään muuta. Kynttilän- ja takkatulen loimussa heitimme jokainen vuorollaan spekulaatioita ilmaan mikä tämä kyseinen mestariteos saattaisi olla, joka lopettaisi 22vuoden taipaleen. Samalla kaikki rukoilimme ettei se vain olisi Hard Rock Hallelujah. Me suorastaan kiemurtelimme nojatuoleissamme viimeisten kappaleiden aikana ennein Viimeistä Lekaa, puhumattakaan tuskallisen pitkistä mainoksista ennen ko. kappaletta. Mutta viimein se sieltä tuli, ja homma saatiin päätökseen. Biisin jälkeen pyyhimme kaikki urhoollisesti kyyneleemme ja purimme huulta, ja pikkuhiljaa hellitimme otteemme toisistamme, ja olimme taas valmiita jatkamaan elämää.

Kyseinen tapahtuma sai minut pohtimaan paria asiaa, miksi kaikki hyvä pitää viedä pois? Miksei jotain muuta radioasemaa olisi voinut uhrata tuolle aina niin nälkäiselle hammasrattaistolle? Esim Nrj tai joku muu sappinesteet liikkeellepaneva teinikanava? Tuntuu kuin Luoja koettelisi uskoamme? Tämän täytyy olla yksi suurista vitsauksista nykyaikana, Nirvanan nousun, Vanilla Icen ja siviilipalveluksen ohella. Mutta ehkä tämä kaikki kuuluukin Kaikkivaltiaan suurempaan suunnitelmaan, mitä jos Radio Cityn ylhäistä tuhkista nouseekin pystyyn, uusi entistä kovempi, rajumpi ja monipuolisempi radiokanava, jota voi myös pian Siperialainen autonkorjaaja Ivan kuunnella? Ainakin näin haluan uskoa.

Radio City merkitsi minulle henkilökohtaisesti todella paljon, ja vasta nyt tajuan kuinka tärkeää osaa se näytteli elämässäni. Voi kuinka lukuisan monta kertaa City on pelastanut tilanteen, kun on saanut jonkun tytön ajelulle, ja se pakollinen balladi-levy on jäänyt kotiin, ja kuin sattuman kaupalla Radio City on heittänyt ilmoille jonkun todella kliseisen kasariballadin? Tämä on se Radio City jonka minä muistan, ja joka tulee aina jäämään muistoihini. Kiitos näistä lukuisista vuosista, hetkistä ja vuodatetuista kyynelistä. Mutta mitä sitä sen enempää enää suremaan, keep on rockin'!

Seuraava kappale on omistettu Citylle: W.A.S.P. - Keep Holding On <3
Onko se Iron Maidenin Die With Your Boots On? Paha sanoa

YeahTorstai 07.12.2006 12:01

Jos saisin käteeni lihanuijan, mukiloisin hengiltä tuon ärsyttävän Soittopelin muijan. Miksi tv niin saastaista ohjelmaa nykyään suoltaa? Pitäisi kaikkien niiden päättäjien naamat uudellaan huoltaa. On kumma peli tää, kun ei edes televisiosta nekrofiliaa nykyään nää. Jos vielä kerrankin kanavasurffaillessani silmäni osuvat kyseiseen soittopeliin, taidan nakata telkkarini Mikkeliin.