IRC-Galleria

Angel69

Angel69

I Want The Airwawes

TJ5!!!Maanantai 30.06.2008 01:27

Ja viimistä kertaa takaisin!

YeahPerjantai 20.06.2008 15:01

Nyt mua epävituttaa toi alempi rotu, eli pillulliset, eli ämmät. En enää ikinä aio työntää kullii simmosten sisään, koska ne ei ansaitse sitä ja ne kuvottaa mua niiden puutteellisten älyllisten lahjojen takia. Nyrkkiä huorille.

Oli muutenki hieno herätä aamul siihen, et tajus ettei oo viäl mitään suunnitelmii jussiks. Mut onneks on se 25 astet lämmint, eiku venaa, ei ookkaan!

YeahTorstai 19.06.2008 16:05

Tajusin just, et mul alkaa olemaan aika vähän.

http://crap.fi/?i=6503

YeahLauantai 14.06.2008 19:50

YeahLauantai 14.06.2008 02:58

Nyt on taas korkee aika purkaa näit vihan siemenii jotka korventaa mua sisältä päin. Lueskelin tosa intissä meriviikolla tosiaan about 1000 sivuu aku ankkaa, ja voin sanoa että nyt vituttaa! Lähinnä se feministilesbohuora Iines Ankka. Siis ei Jumalauta! Se on niin strereotyyppinen raha-ahne lutka! Tommonen nyt on normaalii leffois, mut et saatana Aku Ankas! Kyl mä niin pal tukkosest nenäst kärssii sain!
Siis se ämmä ei ajattele mitään muuta ku rahaa! Jos akul ei oo sitä, niin se on heti kaulailemas Hannun kans, ja toisinpäin. Minkä kuvan tä antaa naisista niil pikkukersoil ku lukee kyseist lehtee?
Siis jumalauta joka numeros se vetää hirveet kilarit jos Aku ei vie sitä kaupungin kalliimpaan ravintolaan syömään, tai jos Akun auto hajoo kesken piknikin! Ihan ku se ois Akun vika!
Yhessäki numeros Iines dissas vitusti Akuu, mut sit Aku kerto siit miten se löysi arkullisen kultaa ja samal Iineksen silmiin tuli rahan kuvat ja se sanos Akul "tuo on musiikkia korviini!" Ja lopus ku selvis et se arkku oliki Roopen ja Aku joutus palauttaa sen, niin se tarina loppus siihen et viimises kuvas Iines juoksee Akun peräs _helvetin_ vihasena kaulin kädes. Ihan ku sil portol ois ollu mitään oikeut ees niihin rikkauksiin! Ja yks asia mikä mua vituttaa viäl enemmän, on se, et se lortto ei ite pistä ikinä tikkuakaan ristiin mihinkään hankkeeseen, vaan Aku/Hannu maksaa aina viulut!
Vai onks joku muka joskus nähny/kuullu et se limavittu ois tehny _päivääkään_ töitä!
Vittu jos mä oisin piirroshahmo niin mä tiputtaisin sen pääl alasimen ja heittäisin sen jyrkänteelt alas. Just tämmöset pikkujutut saa mut voimaan pahoin. Aku ei oo ees varmaan ikinä saanu silt, tulee pillu pojal aika kalliiks. Akun pitäis ottaa itteään niskast kiinni, oon ihan varma et Ankkalinnast löytyis joku paljon parempi Akul, joka arvostais sitä ankkana, eikä sen maallisen mammonan takii.

Judas Priest 03.06Keskiviikko 04.06.2008 22:45

Oli kyl viiminen keikka jonka katon katsomosta, jätän ennemmin väliin. Aivan loistava keikka muuten, paikka täynnä ja kentäl näytti olevan aivan mieletön meininki, mut onneks jumitin katsomos, pilas tunnelman täysin. Mut täytyy todeta et ei oo ketään joka vetäis vertoi Rob Halfordille, siitä, kuin korkeelta ja KOVAA joku voi laulaa, jumalauta.
Sit ku saan käsiini sen Lippupalvelun huoran joka myi ton "hyvän" katsomopaikan mulle, niinku se lutka ite sanos, niin kaiverran jääpiikil mun nimen sen selkään ja pöllin patterit sen kaukosäätimist. Saatanan jutkut

Judas Priest - Electric Eye

En enää ikinä mee Turkuun dokaamaanSunnuntai 01.06.2008 17:38

Mikä ajaa naiset siihen, et niitten on pakko tulla koko ajan ehdottelemaan kaikkii hävyttömyyksii?
Se ei vaan toimi jos sanoo suoraan haluavansa munaa. Meni koko ilta taas siin ku piti keskittyy enemmän pakkien antamiseen ku juomiseen. NOT!

TJ 40Sunnuntai 25.05.2008 20:11

Niinku Pekka suures viisaudessaan kerran tokas, nä viimiset 2kk on kaikkist pahimmat. Ei hätää Eero, sul on viel "tovi" siihen.

http://crap.fi/?i=5911

YeahMaanantai 19.05.2008 02:08