IRC-Galleria

Angel69

Angel69

I Want The Airwawes

YeahTorstai 29.03.2007 01:23

Kaikki avaamaan kesäkausi kentäl lauantaina! Kovat juhlat luvas

PS. Jos joku ämmä lisää uuden kuvan, niin miks ne on muka aina niin helvetin kauniit ja kaikki kommentit on jotain "oot niin ihana muru <3", ja sit ne rakoperseet vastaa niihin aina "no mut kato itteäs <3<3".Mihin jäi ne lyhyet ja ytimekkäät "Hyvät tissit".

Eihän asia nyt niin oo et oisin katkera tost ku en ite saa koskaan tommosii, sen ymmärrän täysin ku oon vittumainen ihminen ja toivon kaikil tuttavil áina syöpää ja et ne jäis kymppikyydin alle.

YeahKeskiviikko 21.03.2007 20:00

Se on kyl kumma ku noi kauppojen valmisateriat muistuttaa enemmän yliajettuu sammakkoo ,ku sitä mitä siin kannes luvataan. Jos mä saatana satunnaisesti ostan pippuripihvii perunamuussis, niin mä odotan et se ois vähintäänki syötävää, vittu69
Ei oo tietookaan siit kannen kuvas olevast höyryst, rakkaudest, tai tillist. Homot
69

YeahSunnuntai 18.03.2007 13:34

Totesin täs yks päivä vapaavalinnan kassalla jonottaessani, että pattereita ostavat yksinäiset ihmiset, ja sain mietittyä myös muutaman erittäin hyvän perustelun tälle väitteellee. Mutta haistakaapa menkkavittu ja kuolkaa syöpään, menen kebabille

YeahLauantai 17.03.2007 18:59

Ps. Vois tallentaa ton äänimerkinnän numeron puhelimen muistiin, ei kai se nyt vois olla huono idea soittaa siin 4 aikaa aamul baarin/festareitten jälkeen sinne ja avautuu vähän?

YeahLauantai 17.03.2007 18:57

Must tulis kyl varmaan ihan hyvä homo. Jep

YeahTiistai 13.03.2007 21:48

Deep Purple, Ozzy Osbourne, Megadeth, Metallica, Slayer, Aerosmith, W.A.S.P., The Who...what's next? kylläpä meitä suomalaisia nyt hellitään oikein isolla kädellä tänä vuonna.
Eksyin tänään "vahingosssa" eräälle eroottisesti hyvinkin latautuneelle sivustolle, (epä)onnekseni sain huomata että kyseinen sivu oli omistettu kokonaan zoofilialle, elikkä näin kavereitten kesken eläinpornolle. Hetken kuvia/videoita selaillessani mieleeni pistäytyi eräs kysymys, mikä sairas asia ajaa ihmiset senkaltaisiin tekoihin?

PS. Suomi on yksi harvoista maista, jossa tämä toisille niinkin rakas harrastus on sallittu
Voi että ajat muuttuu. Mä muistan viel sen ajan ku piti odottaa joku 30min et sai ladattuu yhen kuvan näkyviin kallerias koska yhteydet oli kaikil niin hitait sillon toisen maailmansodan aikoihin.. Ja tietokoneetki oli huoneen kokosii. Täl tahdil pääsee lapsenlapsilleen selittämään 50v pääst et "Kyllä, kalleria ei sillon äänestäny presidentinvaaleis eikä täyttäny veroilmotuksii ihmisten puolest ku mä olin nuori, saatika tehny työhakemuksii ja varannu lomamatkoi."

YeahSunnuntai 25.02.2007 15:09

Aloin tos miettimään, et onks Teräsmies sittenkään maailman paras pano? Onhan se varmaan kestävä, ja ihan vitun nopeen tahdin saa sun muuta, mut mitä jos Hulkin pikku amiraali kasvaa samas suhtees ku se suuttuu? Miettikääpä sitä homot

YeahPerjantai 23.02.2007 00:16

Vietin tänään pienen ja hartaan keskustelun erään vanhan irstaan homon kanssa. Jo muutaman minuutin päästä alko tulemaan hinnastoja kuin apteekin hyllyltä mitä eri maiden poikahuorat veloittavat perinteisestä persepanosta. Ja hinnat kera lisämausteiden myös, luonnollisesti.

Äiti, milloin maailmasta tuli näinkin vaarallinen paikka elää tällaiselle pienelle ihmiselle?