IRC-Galleria

Angel69

Angel69

I Want The Airwawes

YeahTiistai 31.10.2006 00:42

Olin tänään luovuttaa verta, tuli jotenki taas se hyvä fiilis, ku tiesi et voi auttaa jotain.

Misfits - Scream

YeahLauantai 28.10.2006 18:38

Nimeä paras bändi/artisti joka kirjaimelle. Vain yksi per kirjain! Artikkeleita ei tarvitse ottaa huomion. Haasta lopuksi viisi kaveriasi.

A- Anthrax
B- British Whale
C- Children Of Bodom
D- Darkness, The
E- Eppu Normaali
F-
G- Great White
H- Hanoi Rocks
I- Iron Maiden
J- Judas Priest
K- Kiss
L- Led Zeppelin
M- Mötley Crüe
N- Naked
O- Ozzy Osbourne
P- Pretty Boy Floyd
Q- Queen
R- Ramones
S- Sweet
T- Twisted Sister
U- Uriah Heep
V- Van Halen
W- W.A.S.P.
X- XYZ
Y- Yngwie J.Malmsteenz
Ö-
Ä-
Å-

YeahTiistai 17.10.2006 04:11

Tänään, tai siis pari tuntii sit, oli tasan 69 päivää jouluun, nättii

Eppu Normaali - Vuonna '85

Oli ihan läppä iltaTorstai 12.10.2006 14:38

Vedettiin melkeen vois sanoo jopa vahinkokännit pekan ja juuson kans, ja eksyttiin monen mutkan kautta karviseen parille. Mul taitaa olla ainoona meist itsehillintää, koska muut veti tuhottomat humalat ja mä olin sivistyneis. Oli karaoke-ilta, vedettiin juuson kans Pour Some Sugar On Me, vittu et hallittiin yleisö, eikä ollu enää pulaa naisist sen jälkeen. Sit vedettiin Knockin' On Heavens Door, gunnareitten versiona tosin.Ja viimeisempänä, muttei vähäisimpänä God Gave Rokkenrolli To You, KISSin versiona, puhekohta mukaanluettuna. Ne meni aika komeest kaikki.

Sit mentiin juuson kans Randyyn yöks joka oli parkkeerattu ässän pihal. Ja jos joku laatikossa lapsuutensa viettänyt ei tiennyt, niin se on mun auton nimi. Siin juuso uinus ku pikkulapsi Randyn etupenkil ja mä kuuntelin rokkii ja valvosin koko yön.

Iron Maiden - Dance Of Death

YeahKeskiviikko 04.10.2006 00:55

Olin äske salil ja lähti olkapää pois paikoiltaan. Oli aika sairas tunne ku käsi petti ja lonksahti vituilleen. Mut sit vedin aika Stallonet ja rykäsin sen takas paikoilleen.

äiti äiti, sattuu sattuu, tua salvaa.

Ei mul muuta, pari säälikommenttii ois ihan kiva

YeahSunnuntai 24.09.2006 08:44

Oli kyl kohtuu timmi ilta perjantaina, oon kyl pettyny et jengii oli niin vähän, vaiks niit oli kyl ihan sopivasti. Sain kyl maailman parhaan herätyksen aamul 9aikaa, eli se oli paskin tähän mennes ikinä. Sinne tuli jotain jengii riehuu, ja me siivottiin koko paska, oikeesti se oli perseest, mä kävin superis ilman toista lahjet, ja kävin ostaa lihaa lihatiskilt, niin se äijä oli ihan pokkana "onks sul vittu darra?" ei siin voinu muuta ku nauraa, äijä on palvelualal ja puhus noin suoraan. Vittu tein oman henk koht ennätyksen poikien kans nuolemises, eilen tuli kalastettuu 6 pistet, oon kyl tyytyväinen. Jes, huomen, tai itse asias tänään kattoo W.A.S.P.I.i, mul on odotukset aika korkeel

Ramones - Why You Always Do Like That?

YeahPerjantai 15.09.2006 23:44

Tänään tuli auto korjauksest <3 ja pääsin ekaa kertaa kruisailee sen kans. Vittu se on hyvä auto, paras auto mitä mul on tähän mennes ollu. Sr on kyl vitun timmi peli. Se makso ehkä 50€ ku ostin meijän ukon tutult sen pilkkahintaan ku se halus päästä siit eroon. Mut siin oli kytkin paskana ja se piti korjata, ei maksanu ku pääl 400€ <3

The Kooks - Naive

Siis ei vittu oikeestiTiistai 12.09.2006 00:53

Sattu aika hassu juttu tänään. Mul oli simmonen kunnon aito sininen mammis pari vuotta, se oli jostain 70-luvult, ihan vitun hyväkuntonen. Se oli tyylikäs ja siin oli ihan vitun hyvät laakerit, yhel polkasul pääsi uskomattoman kauas, sen kans kelpas ajella pitkin kylii, se oli oikee misumagneetti. Mut sit eräänä kylmänä ja sateisena päivänä tosa joskus maaliskuus tulin himaan, niin se pyörä oli hävinny pihalt, kaikki mun unelmat murskautus sil hetkel. Se oli oikeesti paras pyörä mitä mul oli koskaan ollu, tai tulee koskaan olemaan. Sit selvis et meijän ukko oli roudannu sen saloon ku mutsi käy töis siäl ja sil on bussipysäkilt matkaa töihin joku 6km ja se joutus aina kävelemään sen niin se aatteli et toi pyörä helpottais aika paljon. No olin syvästi katkera tost päätöksest mun vanhemmille, ja ne teki sen viel kysymättä multa.Pikkuhiljaa kipu vaihtu kaipuuseen, ja sit seki alko pikkuhiljaa hiipumaan. No sit alko näkyy valoo tunnelin pääs ku oltiin tänään kentäl jakamas tulevien iskun bileitten mainoksii, niin jähmetyin ku näin siel metsän reunas pyörän, se oli ihan samanlainen pyörä mitä se mun! Myöhemmin selvis et se itse asias oli sama pyörä. Väri, muoto, penkin repeytymäkohdat, kaikki täsmäs. sit mul tuli mieleen, et mitä jos se oliki varastettu se pyörä, ja mun vanhemmat yritti suojella mun pientä ja heikkoa mieltä, kertomal tommosen hätävalheen, et se pyörä oliki josain talles, mun ulottumattomis? Niinku vanhemmat aina sanoo lapsilleen jos koira jää auton alle, et se vietiin oikeesti yhteen paikkaan hoitoon misä on isot tilat ,misä se voi juosta loputtomal nurmikol ja temmeltää vuohien kans niin paljon ku haluaa. No sit aattelin et pitää ottaa juttu puheeks ukon kans, niin tietää et tartteeks sil pitää pieni puhuttelu. Sit selvis et se pyörä oli varastettu siält salost kesän aikana ja nyt ei ollu mitään hajuu misä se on. Sit aloin miettimään et mikä on prosentuaalinen mahdollisuus siihen, et se pyörä pöllitään n.30km päästä meijän talost, ja sit se löytyy tost 500m päästä? No en ottanu laskint esiin ja alkanu laskemaan mahdollisuuksii siihen, vaan kävelin hakemaan sen pyörän, onneks joku kusipää oli jättäny sen lukkoon, niin piti kantaa se ihan hies himaan. No pääasia et pyörä on takas kotona. Mut sit ku saan selvil kuka sen oli vieny, niin murran sen polvilumpiot niinku ne tekee aina leffois. ja sit syötän sil jonku Nirvanan levyn, mitä ne ei ainakaan mun tietääkseni tee koskaan misään leffois?

Täst tuli näköjään aika pitkä, jos luit kaikki 8754 kirjaint, niin onnee

YeahMaanantai 11.09.2006 19:04

Jumala, oi miksi Jumala riistit meiltä Kultaisen 80-luvun? Eihän sitä ehtiny olemaan ku 10vuotta? :o