IRC-Galleria

Angel69

Angel69

I Want The Airwawes
1. Keneltä on puhelimessasi oleva vanhin viesti?
Sipilält, ihan helvetin vanha, oisko kesält -04

2. Millä sanalla/lauseella alkaa puhelimesi toinen viesti?
Ollaan nyt tammarin kohtaa, läheks te tulee?

3. Rakastatko 7. viestin lähettäjää?
No onhan toi jarkko ihan mukava poika, sanoisin sitä ehkä enempi ihastuxex

4. Mihin sanoihin päättyy 10. viesti?
tarkotat varmaan ramasemaan

5. Montako saapunutta viestiä sinulla on?
78

Mene lähetettyihin viesteihin.

1. Montako viestiä lähetetyissä on?
25

2. Millä sanalla alkaa ensimmäinen lähetetty viesti?
Ok.

3. Kenelle on lähetetty 9. viesti?
Juusol. Eiks mul tosiaankaan oo enempää kavereit?

4. Kenelle on lähetetty 2. viesti?
Juuso

5. Milloin viimeisin viesti on lähetetty?
noin 25.11.2006. 17:35:38

Mene vastaamattomiin puheiluihin.

1. Onko vastaamaton 1. sinun paras ystäväsi?
työkaveri

2. Onko vastaamaton 4. sinulle sukua?
Ei oo, topihan toi (jes, mul onki useempi kaveri)

Mene puhelimen perustilaan, mitä näet?
Elisan hienon logon

Mene uudestaan saapuneisiin viesteihin.

Vastaa kysymyksiin kertoen viidennen viestin lähettäjästä. Älä kuitenkaan paljasta hänen nimeään!

Minä vuonna henkilö on syntynyt?
-1988

Onko hänellä ollut jo syntymäpäivä tänä vuonna?
o

Ovatko hänen vanhempansa eronneet?
Ei kai

Entä mitä he tekevät työkseen?
-
Ei hajuu

Voiko hän luottaa sinuun?
Jos hinnast sovitaan

Luottaako hän?
kai se

Oletko seustellut kyseisen henkilön kanssa?
No kyl me hetken aikaa, mut sit päätettiin lopettaa se juttu ku jengi haukku liikaa homox :/

Onko hän sukua sinulle?
Ei, ois se sit komeempi

Oletteko ystäviä?
Yeah

Asuuko hän samalla paikkakunnalla kuin sinä?
juuh

Missä tapasitte?
En muist. Eiku joo, pelastin sen hengen joskus taannoin

Onko hänellä kuvia galleriassa?
on

Onko sinulla yhtäkään hänelle omistettua kuvaa?
ei kai

Onko hänellä sisaruksia?
yeah

loppupeleis, tä oli kyl vitun turha

YeahPerjantai 24.11.2006 08:28

Tuli tuossa mieleen kun istuin yön koneella, koska en saanut unta, että käympä testaamassa ABC-Tammisillan aamupalan. Asia juolahti mieleeni muistellessani kahden ystäväni ainaista kinastelua siitä, kumman aamupala on paremi, nesteen vai tammisilla (tunnetaan myös nimellä, tammari, tame). Kyseiset henkilöt siis työskentelevät edellämainituissa paikoissa. mistä aloittaisinkaan? Olen useasti tutustunut nesteen aamiaistarjontaan, yleensä kun on ollut aikaa ennen töihin lähtöä, ja on ollut suorastaan rietas nälkä. Pari kertaa on tullut mentyä jopa taksilla jatkoilta pelipaikalle syömään, mutta se on jo aivan eri tarina. Ystävieni kiistan ratkaisemiseksi, ajattelin antaa mielipiteen asiakkaan silmien takaa katsottuna, kummankaan etuja ajattelematta. Joten voisin turvautua vanhaan kunnon "plussat ja miinukset" -tapaan, sekä ko. paikkojen vertailuun.

Katsotaanpa yleiseltä kantilta:

Neste tarjoaa raikkaan ja tuoreen ilmapiirin, jossa on aina pirteä tunnelma, kellonajasta riippumatta. Tammisilta taasen tarjoaa asiakkaalle, hieman kodikkaamman tunnelman, rauhallisine musiikkineen, sekä himmeämmällä valaistuksellaan. Molemmat ovat mahtavia, riippuen mielialasta. Mitä ruokaan taas tulee, niin neste tarjoaa normaalin pekoni, nakki, puuro,murovalikoiman, puhumattakaan parista leipävaihtoehdosta, kaikkine lisukkeineen. Tämä on vallan mainio yhdistelmä kaloreita, rasvaa ja kolesterolia, mitä muuta mies tarvitseekaan. Tammisilta taasen tarjoaa kaiken saman, ja lisäksi muutamia asioita joita pidän erittäinkin suurena plussana. Muutama mainiteksani, tammarista löytyy kaiken tuon jumalallisen muonan lisäksi myös todella laaja jogurtti ja hedelmävalikoima. Näistä saa aamupäivän tarvittavat vitamiinit ja energiavarastot. Lisäksi tamessa on plussana myös alati vaihtuva puurovalikoima, joten vakioasiakas ei varmaankaan pääse kyllästymään ainaiseen kaurapuuroon. Lisäksi suorastaan yllätyin siitä ihanasta metallilaatikosta joka sijaitsi suoraan leipien vieressä, leivänpaahtimesta. Tämähän on suorastaan nerokas keksintö? Kuka ei haluaisi aamulla nauttia lämpimän paahtoleivän, jonka päällä voi suorastaan sulaa, tuoremehulasin kera luonnollisesti. Tämä luo lisää sitä paljon turistua koti-illuusiota.

Asioita hetken pohdiskeltuani tulin siihen tulokseen että molemmat paikat tarjoavat tarpeellisen aamupala-arsenaalin. Sillä itse en jaksanut kokeilla aivan kaikkea mitä tammari minulle tarjosi, mutta ottaen huomioon, että meitä on moneen lähtöön, niin toinen voi tykätä juuri näistä Tammisillan tarjoamista lisämausteista, joten Tammisilta olisi kaiken kannattavuuden kannalta mietittynä oiva vaihtoehto. Itse en tiedä kummassa käyn jatkossa, molempien paikkojen välimatka on suurinpiirtein sama (kyseinen kirjoittaja sijaitsee siis masanpuodin takana), joten tämä ei ainakaan valintaani vaikuta, ehkä sitten fiilispohjalta, todetakseni. ´Kirjoittamani teksti ei suinkaan kieli Nesteen puolesta, vaikka Tammisilta onkin saanut enemmän kehuja, molemmat ovat silti oivia vaihtoehtoja aamunälän karkoittamiseen. Vielä pieni plussa Tammisillan puolelle, kyseisessä paikassa on myös paremman näköiset myyjät, (esim tuo kaikkien rakastama tummasilmäinen ruskeaverikkö, Daniel).

Tekstissäni ei nyt sinäänsä ollut niinkään järkeä, halusin vain vertailla molempia paikkoja bittejä hyväksikäyttäen, jotta voin yhtyä ystävieni keskusteluun ensi kerralla. Toivottavasti tämä ei aiheuttanut kenellekkään vannoutuneelle Neste-fanille mielipahaa, sillä se ei suinkaan ollut tarkoitus. Joten asia vielä pähkinänkuoressa: paikoissa ei ole niin merkittävää eroa, jollei ota huomioon leivänpaahdinta ja Danielia, mutta jos olet ensikertalainen etkä vielä oikein tiedä mitä haluat, niin suosittelisin Tammisiltaa. Jos joku tämän lukenut on käynyt kokeilemassa edellämainittujen paikkojen tarjoamia palanpainikkeita, niin voi rohkeasti kommentoida ja jakaa mielipiteitä ja kokemuksia. Kiitos.

Taidan tästä painua töihin jotta saan verot maksettua, sillä jonkunhan tämä valtio on pidettävä pystyssä, eivät nuo rautatiet itse itseään maksa.

Ps. jos aloit pohtimaan että "vittu tä on pitkä", niin voin säästää sinut laskennan vaivalta, kirjaimia käytin 769

YeahKeskiviikko 22.11.2006 23:25

http://www.youtube.com/watch?v=fEVd2uoKPFc

Aah, tuolla oltiin <3 Fiilis oli sanoinkuvailematon
Päivän vinkki (#21/30)
Eikö taaskaan ollut uusia kommentteja? =( Kun kirjoitat muille kivoja kommentteja, saat itsekin kommentteja takaisin. Käy siis piristämässä kaverisi päivää tai klikkaa satunnaista ja tutustu uusiin ihmisiin! =)

haha, vittu nä on koomisiiMaanantai 20.11.2006 02:08

Päivän vinkki (#20/30)
Kun tapaat nettituttusi ensimmäistä kertaa livenä, tee se aina julkisella paikalla ja ota kaveri mukaan! Internetissä kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää ja Sokkotreffit voivat olla melkoinen yllätys!

Scream for me Hellsinki, Scream for me!Keskiviikko 15.11.2006 16:28

Yeah, eilen todellaan oli se Maidenin keikka, oli kyl perkeleen kova. Trivium yllätti vähän, ei oo oikeen mun musaa, mut livenä toimi paremmin ku levyl, kova rumpali, timmei kitarasooloi.

Mitä Maideniin tuli, niin huhhuh. Ajatus et ne vetää kokonaan uuden levyn putkeen, mikä kestää joku 75 min, oli aluks aika hurjaa, mut hyvin se toimi, ja yllättävän hyvin oli jengi messis. Mut viimiset 5 biisii oli "klassist" maidenii, tuli nyt kuultuu se legendaarinen Fear Of The Dark livenä, perkele se kyl räjäytti pankin. Vois sanoo et ehkä yleisöläheisin keikka mil oon ollu, näki et ne jätkät tykkäs soittaa. Poistuin kentältä raiskattuna, sperman, hien ja syljen peitossa, mut silti oli hymy korviin asti ja kädet tärräs.Kiitos Maiden, kiitos Eddie

Iron Maiden - Fear Of The Dark

Yeah, tänäänTiistai 14.11.2006 14:00

Niin, tänään on se kauan odotettu Iron Maidenin keikka, en ookkaan hetkeen ottanu näin paljon huumaa mistään keikast? Johtuu ehkä siit et Maiden ei oo koskaan pettymys. Toivottavast yleisö ei oo täysii persereikii täynnä siäl hesas et jengi on silti messis vaiks 66% setist onki uudelt levylt. Voiski kerran viel kuunnella ton uusimman levyn läpi et pääsee vähän meininkiin mukaan

Iron Maiden - Different World
Päivän vinkki (#13/30)
Satutko muistamaan, milloin rekisteröidyit gallerian käyttäjäksi? Tietokannan syövereistä löytyykin tieto! Päivämäärä oli 28.10.2004. Käyttäjänä olet ollut noin 2 vuotta. :)

hahaSunnuntai 12.11.2006 16:20

Päivän vinkki (#12/30)
Hyvä salasana ei sisällä lemmikkisi tai idolisi nimeä, eikä ylipäätään mitään sinuun liittyvää. Jopa minä arvaisin sellaiset helposti! Esimerkki vaikeasti arvattavasta salasanasta, jonka olen arponut juuri sinulle: Dy87TX00

YeahTiistai 07.11.2006 19:06

Def Leppard <3 Bon Jovi <3 Ratt <3

nyt on Hairmetal-viikko

Def Leppard - Hysteria