IRC-Galleria

Antracon

Antracon

Terry Millstream

Look through nothingness...Keskiviikko 16.08.2006 16:24

Kaikki ympärillämme oleva elämä, joka on jo aikoja sitten luotu, jatkaa matkaansa kohti kaaosta ja ikuista pimeyttä. Sen joudun mina, Antracon, myöntämään vaikka haluni olisi olla kuolematon ja ehyt.

Mutta en ole muuta kuin hauras ja tyhjä sielu nyt. Unelmat, jotka häikäisivät kirkkaudellaan jo ennen syntymääni tähän maailmaan, ovat taas kuihtuneet syyslehtien lailla ja minun on noustava solasta uuteen maailmaan ja ymmärrettävä sattuman seuraamukset.

Kuten olen jo ammoin sanonut, katson tyhjyyteen ja tiedän että tyhjyys katsoo minua takaisin vihollisen silmin. Milloin on minun aikani? milloin uskallan katsoa tyhjyyteen ilman pelkoa? milloin voitan tyhjyyden? nämä kysymykset, jopa tarpeettomat sellaiset, syövät aivojani ja haluni astua viisauden kartanoon viivästyy kuin vaellus erämaassa hiekkadyynejä vastaan. Ehkä minunkin olisi aika kohdata heikkouteni, hiekkadyynini, sillä tiedän että olen heikko ja heikkona hänestä, jonka nimeä kutsun vain omassa yksinäisyydessäni.

Kaipaus - minun pyhä veteni nyt. Ihmettelen, jos kaipaan itsensä rikki, voiko kukaan muu minua korjata kuin kaipaus itse? olenko siis pyörässä, joka vie minut kohti omaa kaaostani? en tiedä, en vain tiedä, minun suurin rikokseni.

Ehkä löydän vastaukset, ehkä en. Ehkä luovun kaipuusta, ehkä en. Ehkä koko maailma on vain arvoitus minulle, jota yritän ratkaista jotta löytäisin mielenrauhan sisimmässäni. Mutta jos sen joskus löydän, onko enää millään merkitystä kun kaikki on tyydytetty? ken aikaa palvoo, antaa ajan tehdä merkkinsä hänessä. Ehkä aika polttomerkkaa minutkin, heikon, jonain päivänä.

Forever Yours,

Antracon

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.