IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Yksi näkökulma....Maanantai 12.06.2006 02:18

Muistan kun Antti Tuisku coveroi CMX:n kappaleen Pelasta maailma jollekin - muistaakseni - joulualbumilleen. Asia herätti miessä CMX-faneissa, Antti Tuiskun vihaajissa tai inhoajissa voimakkaat reaktiot. Antti Tuiskulta oli sitten kysytty kyseisen kappaleen alkusanoista "Kaunis on rumaa" mitä ne hänen mielestään tarkoittavat. En valitettavasti muista tuota vastausta, mutta kyllä siitä kävi ilmi, ettei Antti Tuiskulla ainakaan kovin terävästi pää leikkaa. Tästä me sitten revimme kaiken ilon irti. Kävimme ivallisia keskusteluita, pilkkasimme ja nauroimme.

Kuittenkin kaunis on todellakin rumaa. Kauneus muuttuu kylläkin kauniimmaksi ja sitä tarjotaan meille yhä enemmän. Ja se on aina vain rumemppaa. Puhutaan eräästä markkinoinnin tämän päivän tärkeimmästä välineestä - seksistä. Ainahan se on tiedetty että seksi myy, mutta minun mielestäni sitä on jo kauan ollut liikaa. Ja koska sitä on liikaa, joukosta on vaikeampaa erottua. Sen takia se muuttuu seksikkäämmäksi ja röyhkeämmäksi. Ennen pitkää se menee täysin överiksi.

Huonointa seksillä myymisessä on se, että siinä ensinnäkin käytetään surutta hyväksi kohderyhmän heikkoja aivoja. Luodaan mielikuvia jostakin toisesta maailmasta, joka muistuttaa maan päällistä taivasta. Toiseksi seksillä myyminen käyttää myös surutta hyväksi omia ihmisiään. Ihminen on jopa valmis laittamaan itsensä peliin myydäkseen jotakin. Tuhoaa oman sielunsa ja ajautuu rappion polulle.

Lisäksi tällaisessa markkinoinnissa on se huono puoli, että se on erittäin mielikuvituksetonta ja ajatuksetonta paskaa. Tarjonnee viihdettä vaan ei oikeita elämän eväitä. Nimen omaan mielen heikkous on se tekijä joka tuhoaa tämän yhteiskunnan. Heikkoon mieleen kun lisätään rappeutunut seksiä tarjolla oleva kulttuurimme, voidaan unohtaa viimeisetkin ajatuksen voiman rippeet. Kaunis on hyvin, hvyin rumaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.