IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 01.02.2008 10:26

Eipä nuo päivän kuvat enää varsinaisia kuvia olekaan. Niissä vain on jokin lappu tai ilmoitus, jossa lukee jotakin huvitavaa, mitä tekijä ei ehkä ole tullut ajatelleeksi. Pävän kuva voitaisiin muuttaa tätä nykyä vaikkapa päivän ilmoitusvirheeksi tai joksikin sitä paremmin kuvaavaksi.

DippadaiPerjantai 01.02.2008 01:31

Jos satutte tarvitsemaan useamman kuin yhden CD- tai DVD-tallenteen, niin kurkatkaapa verkkokauppa.com:in suorat toimitukset osiota. Sieltä saa tilattua levyjä Virosta huokeaan hintaan kotiin kannettuna. Levyihin ei tule lisäksi hyvitysmaksuja, jotka ovat käytössä suomessa. Itse ainakin ajattelin tilata läjän kotiin. Ehkä ensi alkuun 25 DVD+R-levyä ilman koteloita 8,5e kotiin kannettuna. Halpaa siis.

Pala huumoria:Perjantai 01.02.2008 00:43

Vares 2 leffassa kun Vares kysyy "Mikä vittu teitä porilaisia oikein vaivaa", mielestäni paras mahdollinen vastaus on "nakit". Ihmettelen vain jos joku keksii, miksi olen sitä mieltä. Minusta se olisi hulvatonta.

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.01.2008 22:47

Nyt kuunnellaan Ministryä, josko olis niin hyvä bändi kuin odotan sen olevan.

Näppylä lähteeKeskiviikko 30.01.2008 01:04

Perjantaiksi on varattu aika näppylän poistoon. Se olikin yht'äkkiä kaksinkertaistunut. Ällö patti. Ei tule ikävä. Onneks ei edes tarvitse maksaa siitä operaatiosta.

Päivän paradoksi.Tiistai 29.01.2008 23:03

Mitä kokeneempi on työssään, sen taitavampi on ja sitä paremmin työnsä osaa. Mitä kauemmin on työtään tehnyt, sen leipääntyneemmäksi tulee ja sitä huonommin työnsä tekee.

Opiskellen yöhön.Maanantai 28.01.2008 23:59

Nyt on sitten oikeasti tehty kouluhommia tänä keväänä. Palautin ohjelmoinnin ensimmäisen tehtäväkierroksen ja sain siitä täydet pisteet. Ja mikä erikoisinta: viimeinen palautuspäivä olisi vasta torstaina. Olen siis ensimmäistä kertaa moneen vuoteen tehnyt jotakin etukäteen. Jospa tästä loppulukukaudesta tulisikin jotakin!

Miehuuskoe.Maanantai 28.01.2008 02:08

Tulin eräänä päivänä vaan miettineeksi autolla ajaessa Leevi and the Leavingsin biisiä, jossa lauletaan "ei oo mies eikä mikään, jos ei valmistu talo". Ajattelin, että se on kyllä toisaalta totta. Oman talon rakentaminen on varteen otettava miehuuden osoitus. Vaikka kaipa sutä nykyään voi sen miehuutensa osoittaa muullakin tavalla (vai voiko*). Ainakin omassa mielessä on, että jos ja kun rakennetaan uutta tai kunnostetaan vanhaa, niin on se minun - miehen - tehtävä toteuttaa kaikki itse tehtävissä olevat työt. Onpa taas oikein himot siihen. Sekä remppaan että miehuuskokeeseen.

Oma koti...Maanantai 28.01.2008 01:41

Omistusasunto olis kyllä kiva, kuten Sanni onkin mulle jo siitä puhunut. Saisi ihan vapaasti laittaa sen sitten sellaiseen kuntoon kun haluaa. Eipä tulisi kikaan valittamaan siitä että on proppaillut seiniin tai maalannut ne muun väriseksi kuin valkoiseksi. Omassa asunnossa saattais päästä mun sisäinen remonttireiskakin oikein kunnolla valloilleen! Kaikkeahan on kiva nikkaroida jo muutenkin.

NäppyläSunnuntai 27.01.2008 23:55

Mulla on oikeassa käsivarressa ärsyttävä näppylä. Se ilmaantu joskus Joulukuun alussa sellasena 'finninä', jota reippaana poikana yritin ensin puristaa. Sitten siihen alko paisua sellanen punaruskea patti, joka vaurioitu helposti ja alkoi vuotaa verta. Patti kasvoi koko ajan isommaks, eikä sitä voinut puristaa tyhjäksi. Samalla se alkoi vuotaa verta enemmän ja se oli vaikeampi tyrehdyttää. Laastarilla sai kyllä verenvuodon estettyä, mutta varsinaista tyrehtymistä ei tapahtunut, vaan pahimmillaan, kun vaihdoin laastarin parin päivän kuluttua, verta alkoi heti valua. Pahkura onvain paisunut entisestään ja alkaa olla pikkusormen pään kokoinen. Tiistaina sentään pääsen omalle lääkärille, joka toivottavasti passittaa pian sen poistavalle lääkärille. Vittumainen näppy.