IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uusi ihmiskunta.Maanantai 14.08.2006 01:03

Seurasin sivusilmällä ohjelmaa joka kertoi ihmisen mahdollisesta matkasta Marsiin. Matka sinäsnä on jo mahdollinen, joskin varsin kallis projekti. Kunhan muutama lyhyempi visiitti punaiselle planeetalle on toteutettu alkaa Marsin asuttaminen.

Kiitos lääketieteen ja inhimillisyyden ihmisen evoluutio on tällä hetkellä varsin hidasta luokkaa. sairaat ja heikot eivät kuole vaan pääsevät lisääntymään muiden ihmisten kanssa. Toista on Marsissa. Sinne kun lähetetään vain valiot yksilöt. Parhaista parhaat, jotka kaikista todennäköisimmin siellä selviävät. Alkaa ihmisen evoluution uusi aikakausi.

Ennen pitkää Marsissa asuvat ihmiset tajuavat oman asemansa ja ymmärtävät olevansa maan ihmiskunnan yläpuolella. Ahtaalla ja hankalasti asuttavalla planeetalla on jopa elinehto toteuttaa karsintaa. Eliminoida heikot ja sairaat. Tuhansissa vuosissa kehittyy maan asukasta paljon mahtavampi, jopa yli-ihminen. Lopulta yli-ihmiset syrjäyttävät nykyisen, alikehittyneen ihmiskunnan. Elämän tarkoitus, evoluutio jatkuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.