IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

KasoiselämääKeskiviikko 22.03.2006 20:49

Internetin mekritys elämässä kasvaa. Se on paikka jonne mennään, jossa ollaan ja jossa tavataan ihmisiä. Toiden jälkeen, ennen töitä - jopa niiden aikana.

Internetillä ei ole tekemistä todellisuuden kanssa, vaan se on keinotekoinen. Rinnakkainen todellisuuden kanssa. Internettiin muodostuu yhteisöjä, joissa jokaisella on tuttavansa niin sanotut nettikaverit ja nettitutut.

Riippuvuus Internettiin kasvaa. Nettikavereiden rinnalle muodostuu netti-ihmissuhteita. Poika ja tyttöystäviä. Ehkä hulluimmissa visioissa netti lapsia ja lapsenlapsia. Joku saattaa löytää itselleen netti anopin ja appiukon.

Nettielämä on oikean elämän rinnalla. Jollakin voi olla nettiseurustelukumppani ja oikea samaan aikaan. ELämät ovat niin erillään ettei niitä elävä sekoita niitä keskenään, ei puhu oikeassa elämässä nettielämästä, eikä nettielämässä oikeasta. Aitoa kaksoiselämistä!

Kun Internet ottaa vallan, oikea elämä katoaa. On vain nettikaverit, netti tyttöystävät, nettilapset jne. Nettityönantaja? Oikean ruoan syöminen unohtuu ja tilalla on netti ruokaa. Toivottavasti se ravitsee, jottai Internetin käyttäjä kuole. Nettisuihku ja -vessa...

EHkä on jopa mahdollista, että joku on Internetissä esimerkiksi eri seksuaalisuutta: nettihomo tai miksi ei nettihetero. Nettiateisti tai nettihimouskovainen - aito fanaatikko.

Markkinarako: palvelu, joka mahdollistaa täydellisen nettielämän. Haluavan ei tarvitse koskaan olla tekemisissä oikean elämän kanssa. Yritys voisi myydä haluavalle elämän: nimen, perheen, työn, vapaa-ajan vietteet, aseman yhteiskunnassa jne. Ruoka hankitaan Internetin kautta. Se toimitetaan, ilman aitoa ihmiskontaktia. Ruoka lienee ainoa asia, jonka todella tulee olla olemassa, ellei pelailla ravintoliuoksilla. Internet-talo, jonka voi sisustaa tai miksipä ei rakentaa aivan itse.

Eläköön ken tahtoo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.