IRC-Galleria

DNR

DNR

And so you seek redemption at the puritan's hand... Is the hell you find here not enough for you?

Häröin päiväkirjamerkintäni ikinäKeskiviikko 27.08.2008 01:48

Tuo tossa

|
|
|
V
NIIN! LEATHER REBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL!!!!
26.08.2008 8.25 <Ylläpito> Loukkaavan kuvamateriaalin lisääminen IRC-Galleriaan on kielletty. Kuvat poistettu.

Sen mä vielä ymmärrän, että ne poisti sen ben-kuvan (ihan vitun vakavalla naamalla tehty muuten, olenhan ultimaattinen uusnatsin multihuipentuma) ja se on ihan ok. Siinä vaiheessa mennään kuitenkin jo liian pitkälle, jos pitää poistaa kuva, jonka pohjana on käytetty vanhaa veikkauksen ''vain afrikan neekeri ei veikkaa''-mainosta siksi, että siinä on käytetty voimakaspigmenttisen henkilön piirrettyä naamavärkkiä. Kiitos, te tekopyhät idiootit siellä ylläpidossa! Maailma on jälleen ansiostanne vähemmän rasistinen ja muutenkin paljon ihanampi paikka!

Siis jumalauta oikeasti! Menkää vaikka poistamaan noita skinejen VALKO LEJJONA KUNTA-yhteisöjä... Niissä on vitusti enempi rasismia kuin jossain randomilla tehdyssä kuvassa, johon ei ole käytetty edes oikean henkilön kasvoja. Seuraavaksi pitää vissiin tehdä vastaava kuva, mutta tällä kertaa käyttää piirrettyä naamaa, jossa poseeraa stereotyyppinen valkoinen ihminen. Niitä vaan on vitun vaikeaa löytää verrattuna noihin voimakaspigmenttisten henkilöiden naamoista tehtyihin karikatyyreihin.

Ai niin joo! Muistakaa sitten kanssa poistaa tää kirjoituskin... Sehän kritisoi teidän toimintaa ja vilahtaa siellä jopa maailman rasistisin sana myös! Olen tehnyt rikoksen ihmisyyttä vastaan!

...Sunnuntai 24.08.2008 01:53

Antibioottikuurin aikana et saisi nauttia alkoholia. Ja vitut. Sandelsia! Aamulla vois hakea päkin royal dutchia.

Tai sitte ei...

Pentti-jäniksen seikkailutSunnuntai 24.08.2008 01:23

Pentti heräsi aamulla ja söi porkkanoita. Porkkanat oli pentin lempi ruokaa. Sitte pentti huomasi että ilkeä kalle käärme oli varastanut sen kovalla työllä keräämät porkkanat. Pentti soitti poliisille ja poliisi laittoi kalle käärmeelle käsi raudat mutta ei se auttanu koska kallella ei ollu käsiä koska se oli käärme ja se pääs karkuun. Pentti oli vähäsen surullinen mutta sitte vakuutusyhtiö korvasi kaikki kallen varastamat porkkanat ja kaikilla oli kivaa.

Loppu.

Tarina lumi leopardeista :)Sunnuntai 24.08.2008 01:14

Kalervo, pertti ja jyrki oli lumi leopardeja. Ne meni eväs retkelle metsään. Sitten ne meni kotiin ja sitte tuli yö. Sitte ne meni nukkumaan. Olipas kiva päivä ne ajatteli.

Loppu.

AntibioottikuuriTiistai 19.08.2008 22:23

NIIN! Kannattaa ehdottomasti hommata vitun paha flunssa niin saa nauttia antibiootteja. Eihän antibioottikuurin aikana saa edes juoda alkoholia. Paskaa. Psyykeni on paloina lattialla.

Univaje ja kolmen erilaisen flunssalääkkeen aiheuttama olotila on kanssa kiva. Tulee varsin häröä läppää heitettyä näköjään.

:)))Tiistai 19.08.2008 19:05

_§§§§§§_____$$$$$_____$$$$$_________§§§____§§_§§§§§_§§_____§§__ ___§§§§___$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$_____§§§____§§_§§§§§_§§§____§§_ ___§§§§__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____§§§____§§_§§_§§_§§§§___§§__ ___§§§§__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____§§§____§§_§§_§§_§§_§§§_§§__ ___§§§§___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__§§_§§§_§§_§§_§§_§§_§§__§§_§§__ ___§§§§____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$___§§_§§§_§§_§§_§§§§§_§§___§§§§__ ___§§§§______$$$$$$$$$$$$$$$_____§§§§§§_§§§§§_§§§§§_§§§___§§§__

Kana ei ole lihaa?Lauantai 16.08.2008 22:30

Yhtenä iltana kotona käyty keskustelu:

-Käyn muuten ilmottamassa koululle etten syö siellä enää liharuokia
-No ajattelitko sä kanssa kotona lopettaa liharuokien syönnin?
-Semmonen olis tavoite tässä ajan mittaan
-Mitä tuo sit niinku tarkalleen ottaen tarkoittaa?
-No sitä että en söis enää ollenkaan lihaa...
-Ai niinku että sä söisit kuitenki esimerkiks kanaa vai?
-...

Kana on siis ilmeisesti jollain logiikalla kasvis/maitotuote