IRC-Galleria

DNR

DNR

And so you seek redemption at the puritan's hand... Is the hell you find here not enough for you?

Joo, en olekaan kiva ihminenTorstai 30.04.2009 05:38

En tosin väittänytkään olevani :)

Viitaten tohon.


|
|
|
V
Tarvitset:

1 kpl muovipusseja
1 kpl kuminauha
1 pullo desinfiointiainetta

Jos ei löydy kuminauhaa, esim. jeesusteippi ajaa saman asian.

Tee näin: Huuhtele muovipussi desinfiointiaineella varmistaaksesi, ettei pussiin ole jäänyt ikäviä influenssapöpöjä. Huuhdeltuasi muovipusssin, vedä se päähäsi. Varmistaaksesi sen, että taudinaiheuttajat pysyvät kivasti ulkopuolella, voit vielä tehdä hengityssuojaimestasi entistäkin ilmatiiviimmän laittamalla kuminauhan/teippailemalla niin, että ikävät pöpöt eivät pääse kasvoillesi suojaimen muuten kohtuullissen avoimen alaosan kautta.

Huom! Saattaa aiheuttaa lieviä hengitysvaikeuksia, en ota vastuuta.Eiku oikeesti... Vetäkää nyt ihmeessä hysteerinen paniikkikohtaus ja täriskää seuraavat pari kuukautta neljän seinän sisällä sikiöasennossa INFLUENSSAN takia... Jos se ois rutto niin ymmärtäisin.

Myspacessa tuli ystäväkutsuTiistai 28.04.2009 22:36

http://www.myspace.com/inhisblood7

\m/etal ov jesys! CHRISTCORE!

Eiku ihan oikeesti... Mun profiilista käy kyllä ilmi ettei mua kyseisen porukan uskonnollinen näkymys juurikaan jaksa kiinnostaa eikä tuo nyt musiikillisestikaan oikein loista. Toisaalta onhan ton yhden biisin introssa puoliks karjuttu raamatunlause(?) kohtuullisen kovaa settiä ja pistää väkisinkin huvittamaan.

Kukin uskokoon mihin huvittaa, en mä siitä jaksa nillittää, vaikka onhan Jumalan sanan levittäminen SAATANAN MUSIIKIN kautta aika hassu juttu... Ilman sanomaansa tuo bändi ei kyllä sais sitäkään huomiota minkä se nyt on onnistunut keräämään... Musiikillisestihan tuo on suoraan sanottuna kohtuulisen luokatonta paskaa ja menee samaan kastiin kuin ne 204542391345 muuta samalta kuulostavaa metalcorebändiä.

Vois mennä kaupungilleTiistai 28.04.2009 03:50

Ostan poretabletteja, laitan pari semmosta suuhun ja meen kouristelemaan keskelle Vaasan toria. Olis kohtuullisen hyvä leikki. Tai sitte ei....

MULLA ON YSKÄMaanantai 27.04.2009 21:31

SIKA_INLFUENSA JA EBOLA JA ESPANIAN_TAUTI JA AIDS!

Loma, lisääntyminen, sterilisaatio, DISNEYMAAILMA!

Olin eilen vähän baarissaSunnuntai 26.04.2009 15:33

Sain darran. Kuolema... Onneks kännykästä loppu akku heti alkuillasta.

Meen ny vähän oleen päisnLauantai 25.04.2009 23:39

Hyvä leikki

Chris Barnes on pask

JewPod otti taas damageaKeskiviikko 22.04.2009 23:27

Vois ostaa jonku muun lafkan valmistaman mp3-soittimen kun ei oikein enää nappaa asentaa tähän ohjelmistoja uudestaan aina kun tää keksii yhtäkkiä lakata toimimasta. Mikä olis hyvä soitin? Sais nyt ainaki kymmenen gigaa mahtua...

Devin = PätevinSunnuntai 19.04.2009 19:29

http://www.youtube.com/watch?v=hMrtP7Uz2Aw&feature=related

Taidanpa tehdä paypal-tilin ja ennakkotilata uuden levyn mieheltä itseltään ebayn kautta.