IRC-Galleria

DNR

DNR

And so you seek redemption at the puritan's hand... Is the hell you find here not enough for you?
:((((

Seriously... Mitä vittua?

Kuka on äijä? Iko on äijä!Perjantai 31.10.2008 02:03

Niin! Iko kertoo visioitaan/fantasioitaan välitunnilla:

Tilanne: Istun kaverin kanssa keskustelemassa jotain randomia kunnes Iko saapuu paikalle ja alkaa avautua kaverille siitä, kuinka hauskaa niillä kahdella tulee varmasti olemaan armeijassa.

"Ajattele miten hauskoja muistoja armeijasta meille jääkään! Voin kuvitella kuinka me istumme tuvan lattialla kasaamassa rynnäkkökiväärejämme ja lopulta huomaamme että toinen meistä on kasannut sen väärin. Nauramme kovaan ääneen ja taustalla soi tämä kappale *Iko alkaa "laulaa" tuntemattomaksi jäänyttä sävelmää*. Sitten menemme ulos heittelemään käsikranaatteja kunnes toinen meistä vahingossa pudottaa aktivoidun kranaatin ja joudumme juoksemaan yhdessä karkuun. Kranaatin räjähdettyä nauramme yhdessä ja taustalla soi jälleen sama sävelmä. Sitten vihainen luutnantti käskee meidät toimistoonsa, jossa hän käyttää meitä seksuaalisesti hyväkseen..."

Noniiiiiin! Eikö tuo nyt jo riitä?!!! ''Luutnantti käyttää meitä seksuaalisesti hyväkseen!''

iTunesTorstai 30.10.2008 02:04

oon miettiny että jos ne korvais sen ''iTunesista on saatavilla uusi versio (8.0.?). Haluatko hakea sen nyt?''-viestin niinku tällasella: ''iTunesista on saatavilla uusi versio (8.0.?). Haluaisitko harrastaa vitun väkivaltaista sodomiaa?''

Huono? Älkää valittako. Se nimittäin oli huono

:SADadsTorstai 30.10.2008 00:45

Muusikoiden.net pelastaa:

Myydään: Metallica: Death Magnetic

Ripuliranteiden uusin tuotos.Uudenveroinen "perus"-painos.Tasaraha 10€+kulut.

Vitun agro deathblack-biisiTorstai 30.10.2008 00:08

PUUUUUUUKKKOOOOOOOOOOOOOOO KORVAAN JA DIKKIIIIIIIIIII SILMÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN! Vitun agroo hevii. Niin. Sävelsin vähä.
Kyllä taas täytyy ihailla... Sen verran hauskaa kommenttia tässä on tullut taas viimeisten päivien aikana mm. allekirjoittaneen tavasta "vittuilla" ihmisille. Parastahan on se, että yksikään ei ole kokeillut esim. kysyä tai pyytää asiallisesti, että lopettaisin tai vähentäisin tuota ns. "vittuilua" (Ihan oikeasti... Heitän vittumaisempaa kommenttia monelle kaverille kuin Teille, rakkaat profiilisivuni sotkijat) , vaan jokainen yrittää aina aukoa päätään takaisin. Te, jotka tunnistatte itsenne, voitte aina jatkaa taisteluanne tuulimyllyjä vastaan, mutta yksi pieni pyyntö: älkää jaksako värvätä jokaista tuntemaanne ihmistä avautumaan esim. mulle, koska mulla ei ole mitään mielenkiintoa alkaa väitellä OLEMATTOMISTA ASIOISTA ihmisten, joita en ole btw ehkä koskaan nähnytkään, kanssa.

Avatkaa silmänne ja koettakaa katsoa maailmaa vähemmän vakavasti. Henkilökohtaisuuksia olen yrittänyt välttää ja harrastaa vain sitä samaa pinnallista kevyttä kenttävittuilua, jota harrastan kaikkien muidenkin kanssa. Suosittelen siis teitäkin, rakkaat agroilijani, pysymään poissa niiltä henkilökohtaisuuksiin meneviltä aihealueilta. Ihan vaan sen takia, että nuo tarinat muiden menneisyydestä vetää aina mukaan ihmisiä, joiden ei tarvitsisi mukaan joutua ja samalla voi aina löytyä juttuja, jotka iskevätkin sitten pahemmin siihen, joka tarinan kaivoi esiin. Ja uskokaa pois... Erilaisilla asioilla ja ihmisillä saattaa olla yllättäviäkin kytköksiä.

En tarjoa rauhaa, en tarjoa aselepoa, koska sotaa ei ainakaan mun osalta ole koskaan ollutkaan. Sanon vaan, että niitä jarruja kannattaisi kerrankin käyttää ajoissa.
Niiiiiiiiiiiiiin! Haluan lukea lisää vasemmistonuorten, kommunistien ja tiedostavien taiteilijasielujen nillitystä nettifoorumeilla! Seuraavissa vaaleissa taidan äänestää Kokoomusta ihan vain vittuillakseni. Ei mua kuitenkaan Suomen poliittinen elämä jaksa kiinnostaa.
''Vitutuksen multihuipennus

Alan homoks''


YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYZZZZ!!!!
Kuka voisikaan unohtaa nämä seuraavat hittibiisit! Tilaa levy nyt heti! Kovaa rässii!

Lunatic of :jjon's Creation
Oblivious to :jjon
:jjon by Dawn
:jjoncide
Carnage In The Temple Of :jjon
:jjon of Darkness
:jjon Upon the Cross
When :jjon Rules His World
:jjon the Christian
They Are The Children Of The Under:jjon
Conquered By :jjon
Go Now Your Lord is :jjon
Serpents of the :jjon
Bastards of :jjon
I Am No :jjon
The :jjon Above
Homage for :jjon
Till :jjon Do Us Part
In the Eyes of :jjon
Angel of :jjon
:Migay in the Halls of :jjon

Agroo Blasphemous Death Metallii!Sunnuntai 26.10.2008 16:09

Lyriikat mallia puoladeath, riffit puoladeathin, Deiciden ja Alghazanthin apinointia. Vittu pläsfemi!