IRC-Galleria

DNR

DNR

And so you seek redemption at the puritan's hand... Is the hell you find here not enough for you?

Ei kantsi vittuilla.Lauantai 07.05.2011 20:22

Ainakin meillä täällä Pohjanmaalla on ollut tapana järjestää PK-seudulle suuntautuvia seuramatkoja, joiden pääasiallinen ajatus on se, että mennään hakkaamaan kaiken maailman helsinkiläisiä humanistipellejä niiden luontaiseen elinympäristöön, kun eivät enää uskalla tulla tänne turpakeikan pelossa. Apua on turha huutaa, räikeiden, keskenään yhteensopivien tuulipukujemme kahina ja olutpullojemme kilinä peittävät kaikki muut äänet alleen.

Forever A WongTiistai 03.05.2011 05:01So ronery and sadry a Wong.

Joku vappu...Lauantai 30.04.2011 19:16

Turhaa paskaa, jään kotiin lukemaan englanninkielisen kaunokirjallisuuden analysointitekniikoista. Pukeutuisin punaiseen satiiniaamutakkiin ja nojatuolissa istuen polttaisin piippua samalla sivistyneesti skotlantilaista mallasviskiä siemaillen. Ongelma muodostuu, kun tajuan, etten omista punaista satiiniaamutakkia, nojatuolia, piippua tai skotlantilaista mallasviskiä.
Huomautin jäljittelemättömään tyyliini erään kirjoittajan kielioppivirheistä. Sain viikon jäähyä. Tästä voidaan päätellä, että moderaattori on lukihäiriöinen keski-ikäinen mongoloidi, joka tekee vastaavia kielioppivirheitä ja että huomautukseni osui täten arkaan paikkaan.

Jäähyviestikin päättyi yhden tai kolmen pisteen sijaan kahteen, joten voidaan olettaa, ettei moderaattorilla ole mitään käsitystä kieliopista. Kyseenalaistan moderaattorin heteroseksuaalisen suuntautumisen.

Voita yhteensä 5€.

Päätteellä -rikas ei muodosteta suomen kieliopissa merkitystä "paljon jotain". Osa yhdyssanoista kirjoitetaan erikseen englanniksi, mutta ei suomeksi.

Kiitos mielenkiinnostanne.

Toiwottaa: Ciccivs Hiirvs

The day after the day before yesterdayMaanantai 18.04.2011 22:29

Sinä aamuna katsottuani ulos ikkunasta huomasin meren nousseen kaduille ja taivaan muuttuneen pikimustaksi. Valtaisat heinäsirkkaparvet söivät kaiken tielleen osuvan vihreän aineksen, jopa naapurin Seat-merkkisen mintunvihreän henkilöauton. Jostain kaukaisuudesta kaikuivat äänet, joita syntyi, kun aliravitut ja likaiset orjat rakensivat 400 metriä korkeaa ydinkäyttöistä, Timo Soinilta ulkoiset piirteensä saanutta robottia, jonka maailma jonain päivänä tuntisi koodinimellä Optimus Timo.

Timon terkut kaikille:

Paras biisi:Perjantai 15.04.2011 04:38Oh love, make way for breeding!

IkäkriisiSunnuntai 03.04.2011 03:38

Wanha läski, vodkaa otan koska: