IRC-Galleria

DNR

DNR

And so you seek redemption at the puritan's hand... Is the hell you find here not enough for you?
Ahaa... Ei kiinnosta. Jos olisin ollut tuon yhteisön perustaja tai ylläpitäjä, olisi saattanut kiinnostaa... Ehkä...
NIIIN! Parasta hommaa ikinä! Miksei mun annettu harrastaa kartingia kakarana?

Mahtava fiilisPerjantai 26.09.2008 01:01

Pää ei toimi yhtään. Aivan 100% jumissa... Lapset, jos päätätte lähteä baariin keskellä viikkoa, lintsatkaa seuraava koulupäivä niin elämä tuntuu paljon helpommalta.

LisäysTorstai 25.09.2008 18:44

Vittuku voi muuten haista paita vanhalle viinalle... Olis ehkä voinut aamulla heittää pesuun ennemmin kuin mennä kouluun se päällä.

Kauhia olo!Torstai 25.09.2008 18:11

Ihanaa... Kolmen tunnin yöunet ja krapula. Kuka käski lähteä keskellä viikkoa baariin? No ei ehkä kukaan mutta Vaasa by Night ja Hullun pullon 2€:n päivät samanaikaisesti oli niin loistava tekosyy, ettei voinut kieltäytyä... Koulussa olemisesta nautin suunnattomasti aamulla...

Jos mä oon keksinyt jotain nerokasta sanottavaa puhelimessa niin valittakaa hyvät ihmiset ihmeessä tähän.

No vittu niin just...Tiistai 23.09.2008 23:00

''Fuck the world'', sanoi John Rambo ja oikeassa taisi hyvinkin olla... Mitä tekee eduskunta? Suosittelee suruliputusta. Mitä tekee media? Kaivelee säälittävien pellejen, kuten Pekka-Eric Auvisen ja Matti Saaren menneisyyttä julkaistaakseen jotain täysin merkityksetöntä tietoa lehden menekin kasvattamiseksi. Mitä sanoo oikeusministeri aselakien tiukentamisesta? No mitäs muutakaan kuin ''katsotaan...'' Tekeekö kukaan ylipäätään mitään konkreettista? Tuskin...

En mä ymmärrä... Jos luonnonvalintaa pitää kerran oman käden kautta yrittää toteuttaa niin eiköhän siinä voisi ennen sitä harkita vaikka jotain kehittävämpää aktiviteettia. Mä ehdottaisin vaikkapa roiskemaalausta yksin, omassa huoneessa, lukkojen takana, orgaanisella punaisella väriaineella.

!!!!!!ÄÄÄÄÄÄÄÄSLYTTiistai 23.09.2008 01:33

NIIN! ALL HAIL!!!

Disclaimer: Kuvan syvällinen merkitys ei välttämättä aukea kaikille (vitut se aukea kenellekään... Ei edes mulle)

Koiranpaskayllätys Pt.2Keskiviikko 17.09.2008 15:42

No vittu just niin! Mulle alkaa pikkuhiljaa riittää se, että saan siivota noita jätöksiä joka toinen päivä kun tulen kotiin vain siksi että faija ei voi viedä tuota koiraa eläinlääkärin tutkittavaksi... Siis jumalauta sehän maksaa rahaa, eli ei tule mitään! Tulis sitten itse siivoamaan kesken työpäivänsä, jos pitää se muutama kymppi säästää ja antaa lemmikin paskoa lattialle... Mutta toisaalta mitäs väliä sillä on, kun aina joku muu on kotona ennen faijaa ja joutuu sitten siivoamaan kaiken. Miksi siis käyttää rahaa eläinlääkärikuluihin, jos kerran itse ei joudu ikinä siivoamaan?

Mutta onhan tuolla koiranpaskalla positiivisia ominaisuuksiakin:

Lapsellasi on syntymäpäivä ja hänen kaverinsa ovat ovella kymmenen minuutin kuluttua. Et ole keksinyt mitään hauskaa ja kehittävää leikkiä heitä varten, mutta sitten huomaat, että koirasi on paskonut kunnon napalmit huoneen nurkkaan. Päivä on pelastettu! Voit nyt järjestää pikku synttärivieraille ikimuistoiset Pelkokerroin-henkiset juhlat! Mikä olisikaan kehittävämpää, kuin kilpailu, jossa voittaja on se, joka kerää eniten koiranpaskaa pois lattialta ennen oksentamista tai ajan loppumista!
NIIN! Tulet kokeesta ja ajotunnilta kotiin ja vastassa on koiranpaskayllätys! Herkkävatsaisena arvostin suuresti, kun sain siivota koiran suoliston tuotoksia lattialta... Taas on pitänyt syöttää sille jotain vitun pilaantunutta tölkkipastaa, vaikka se on aina ennenkin reagoinut samalla tavalla pilaantuneisiin ihmisiltä ylijääneisiin ruokiin. VITTU! Seuraavan kerran, kun joku sille jotain tuollaista syöttää, minä en siivoa jälkiä.

MOI!Lauantai 13.09.2008 17:47

Tiedättekö mitkä ovat aivan vitun ärsyttäviä? No saman katon alla asuvat nuoremmat lähisukulaiset, kuten esim. pari vuotta itseäsi nuoremmat veljet ja niiden kaverit. Olisin tietty lähtenyt jonnekin muualle siksi aikaa, kun em. idiootit pitävät grillijuhlia, mutta jotenkin tuollainenkin suunnitelma meni vähän päin vittua, kun menin heräämään siinä puolenpäivän aikoihin, mikä tietty sotki edestakaisen reissun Tampereelle tai Helsinkiin, koska tunnetusti täältä Vaasasta kun lähtee, kestää tuo junamatka yhteen suuntaan kauemmin kuin ehdit perillä viettää. Oletetaan, että lähden Vaasasta klo 15.22 lähtevällä junalla Helsinkiin: istun 4-5 tuntia junassa ja olen perillä siinä klo 19.52... Arvatkaa vain, koska viimeinen juna takaisin Vaasaan on lähtenyt? Aivan. 18.30... Yöpymispaikkaa ei tällä varoitusajalla hommata, ei sitten millään. Samantyyppinen tilanne Tampereen kanssa. En osaa sanoa kumpi vituttaa enemmän, broidi ja sen kaverit vai VR:n paskat aikataulut.