IRC-Galleria

DNR

DNR

And so you seek redemption at the puritan's hand... Is the hell you find here not enough for you?

YO-kokeiden alustavia pisteitäTiistai 24.03.2009 20:57

Äidinkieli: 83 = Vahva E (Mitä helvettiä? Millä näytöillä? :
D)
Pitkä englanti: 293 = Vahva L
Keskipitkä ruotsi: 233 = Heikko E vuoden 2008 syksyn pisterajan perusteella.
Historia: 18 = Heikko C

Palikkamatikka: ?
Lyhyt saksa: ?Opetus: Kielet ja äidinkieli onnistuu lukemattakin, reaalikokeeseen ei välttämättä kannattais mennä istumaan, kun on ensin tuhlannut koko lukuloman kaikkeen muuhun kuin koulukirjojen selaamiseen. Mutta ah, miten totta onkaan lausahdus "Villisorsa vei älläni". Essee nimittäin lähti 50 pisteellä ja tekstitaito 33 pisteellä. YTL vois olla kiva ja lahjoittaa mulle vielä jostain hyvästä 5 pistettä. (Hah! Ihan varmasti tapahtuu :
D)

Ruotsin YO (keskipitkä)Maanantai 23.03.2009 15:31

233/299

236/299 oli E:n raja viimeks... Vittututututututututu! Ihassama... M on jo ylisuoriutumista, mutta E olis ollu paljon kivempi :((((

Näin untaLauantai 21.03.2009 17:26

Unessa mulla septumlävistys. Se koru oli ihan vitun iso ja häiritsi syömistä, koska se roikkui aina suun edessä. Lisäksi se painoi ihan vitusti ja mun nenään sattui koko ajan siksi. Nyt haluan oikeasti lävistyksen. En tosin septumiin, mutta nenään kuitenki. Vasemmalle puolelle. Kannattaako tollasta nyt alle vuotta ennen inttiä ottaa, kun siellä ei kuitenkaan vissiin lävistyksiä saa pitää? Vai kuinka nopeesti se kasvaa umpeen, jos siinä on roikkunu koru yli 9 kuukautta ennen poisottamista?

MGS3Lauantai 21.03.2009 01:30

Hajoaminen on taattu. Ihan oikeesti tossa viimesessä hiiviskelykohdassa hajoaa pää ihan täysin, jos yrittää pelata koko hommaa läpi ilman hälytyksiä.

Mustainen Davea lainatakseni:

Enraged my mind starts to smoke
Enforce a mental overload
Angry again, angry again, angry again
And again and again, again

Englad grammar = No broplem'sPerjantai 20.03.2009 21:40

YO Englanti, pitkä oppimäärä (opettajan antamat alustavat pisteet): 293/299 = L, yhtä vahva kuin Kaikkivaltias Arnold Schwarzenegger.

SattuuuuuTiistai 17.03.2009 02:09

Sain jonkin jänteen tai lihaksen jumiin tuolta kaulan alueelta jotenkin ja nyt ihan oikeasti sattuu aivan helvetisti. Mitä mä tälle teen? Yritän venytellä?

Ei, tästä tarinasta ei saa positiivista versiota. Ihan järjetöntä tuskaa nimittäin. Jos joku tietää, miten jumiutuneen lihaksen tai jänteen sais parhaiten pois lukosta niin saa kertoa.
Korvanlehteä sorkin terävällä esineellä, koska siellä oli joku kipeä huono juttu. Se sattui aika paljon, mutta se oli kivaa, koska kipu on oikeasti aika kiva juttu ainakin masokistin mielestä. Masokismi on kiva juttu. Vertakin tuli aika paljon ja sotkin vähän paikkoja, mutta sekään ei haittaa, kun aina voi siivota (pitääkin, koska muuten kaikki on ihan sotkusta ja siisti koti on paljon mukavampi) ja verikin on oikeastaan ihan siisti juttu loppujenlopuksi. Vampyyritkin tykkää verestä ja vampyyrit on aika siistejä. Erityisesti Duria Sadyr. Mut nyt on kivaa kun korvaan ei edes satu enää kovin paljoa ja se kipeä juttukin on nyt poissa sieltä :)

Verta tuli korvastaSunnuntai 15.03.2009 23:40

Yhyyyyyyyyyyy! Sattuu! Piti taas sorkkia terävällä esineellä tohon korvanlehden sisäpinnalle kun siellä oli semmonen kipee juttu joka piti saada puhki :(((

Uuden paidan tilasinSunnuntai 15.03.2009 23:25

Olikin jo vähäC aika ostaa muuntyyppisiä vaatteita ku huppareita. Tos on kuva. Isosta maailmasta tilasin, maksun kanssa oli vähäsen ongelmia kun ei oo paypal-tunnuksia.