IRC-Galleria

tää on niin tätäMaanantai 02.01.2006 14:09

Onpa hieno aamu! Ensin herään kaverin soittoon että hän tulee hakemaan nyt se tirpan. Pakkasin puoliunessa sen ja nukahdin takas. Aga on sitten nyt jo uudessa kodissa Mooncrow'n ja Natsun luona. Onne sinne!
Toisen kerran heräsin puheluun oudosta numerosta, oppineena että kannatta vastata nätisti - ei ikinä tiedä kuka siell toisessa päässä on, tein niin. Sielä olikin täti mallitoimistasta (huhhuh), joka etsii ei niinkä kauniita kasvoja vaan kivoja persoonia (jaahas, taisivat saada väärän käsityksen must). He olivat nähneet mun haastattelun lehdessä ja kysyivät olisinko kiinnostunut tehdä työtä heidän kanssa. No daaah, tietenkin! Eli enen työhaastattelua menen käymään heidän toimistolla viell, SILMÄ MUSTANA (ei kuulemma haittaa)! vo peeveli, peeveli :o)

Vauva on huutanu yöllä välillä niin kovaa, et oli pakko laittaa korvatulpat! Ja nyt se vaan piipittää. Olikohan sillä liian nälkä? EN vieläkään uskalla ees menää tarkistamaan pönttöön sitä. Pitäis kattoo joku sopiva hetki, et molemmat vanhemat pois pesästä itsestään (melko mahdoton ajatus, kun ne vuorottelevat). Viimestään 9:n päivän päästä. Sillo laitetaan umpirengas sille.

Mut nyt sinne kastingiin (hehe, hieno sana, eikös)...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.