IRC-Galleria

Da_Pale

Da_Pale

Pauli Kyllönen

Hulinata...Tiistai 12.06.2007 18:47

Jeps. Elikkäs 8.6.2007 21:35 starttailtii yöpikajunalla Oulusta ja aamusella heti virkeenä rautatieharrastuksen pariin. Päästiin Mankkiin. Mankissa videota ja kuvia. Sen jälkee viihteelle leffaan, raflaan syömään leffan jälkeen, jonka jälkeen sit baarikierros.

Oletuskuvasta näkee et hauskaa oli vaikkakin vähän meinas olla "köyhä olo" jälkeenpäin. Sunnuntaina sitten Hyvinkäältä 13:37 (leet) aikaan Riihimäelle H-junalla josta sitten IC49:llä kotia.

Maanantaina IC50:llä (periaatteessa että käytännössä sama juna mikä sunnuntaina) takasi Helsinkiin. Lähettii 34 min. myöhäs mut Pasilaan päästiin aikataulussa :D Ei tosin ois haitannu yhtää vaikka oltais tultu myöhässä nimittäin Genesiksen konsertti alkoi 20:00. Noh Pasilasta kävelin Olympiastadionille ja etsimään oikea katsomon portti ja siitä edellee oma paikka.

Täyteenhä se melkein tuli koko Olympiastadion ennen kuin Genesis aloitti. Genesis veti keikan mahtavasti. Kyllä ne vanhatki vielä jaksaa ja osaa :D. Drum Duetto Phil Collinsin ja Chester Thompsonin soittamana oli kyl keikan paras.

Tosin oli ilo katella käsityöskentelyä Tony Banksilta kun soitti syntikoita.

Keikan jälkeen lähin etsimään serkun kämppää ja sit oottelin jonku aikaa vaa vastausta ei tullut niin tuumasin et ei taida serkku olla kotosalla joten meni yö sit ulkona käppäillessä.
Juna lähti 06:06 Helsingistä Ouluun, johon hyppäsin.

Hauskaa oli koko viikonlopun ja viikon alusta saakka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.