IRC-Galleria

DeTect

DeTect

uusi kaupunki, uudet kujeet :)

Päivä elämässä, osa 7Maanantai 13.08.2007 20:42


Huh huh neljän päivän ränni takana. eilen piti hieman loivennella kun tänään oli rankka fyysinen työpäivä. loivensinkin sitten satamassa 7 tuopilla ja kolmella shotilla, puolikkaalla pullolla viruvalgeeta yms :D oli kyl sellane päivä töis et alta pois.

tietenkin muut alottaa päivän kysymällä multa et hei onko krapuna? no helvetti paskooko paavi metsään? aiva järkyttävä olo oli. hiki tuli ekan kerran jo pelkästä kengän nauhojen sitomisesta. tieteki joku musta mieski huuli pyöreenä tuijotteli meittin krapulamuuttokeikkaa sen verra pitkään et piti käydä kysymäs pitääkö lentää lentokone sen bambumajan seinään enneku ymmärtää lähtee kytkemään.

jos tiedätte tunteen kun maksa tanssii ripaskaa peräsuolen jatkeella niin ootte asteen lähempänä sitä mun oloni ymmärtämistä. olin töis vähä kahen vaiheella et olisiko pitäny itkeä vai kusta muuntajaan. oli kyl aivorattaiden välis sen verran monta paketillista hubbabubbaa et ei kyenny päättämään.

tottakai siellä oli taas pikkupilttejä maisemissa ja jaloissa joten piti tarkoin vahtia mitä suustaan päästää. kuten sunnuntainkin jälkeen puoli satamaa tietää oon joskus vähän huoleton veikko :D etenki kiskottuani ne 3 porkkanakeittoshottia minuutin sisään.

anyways sanasto piti muuttaa hyvinkin kiltiksi. oli siinä sit ihmettelemistä ku kädet hiema tutis ja tiputin sohvan varpaille ja normaalin järkyttävän vuodatuksen sijaan joutu vaan toteamaan et "herttileijaa, sepäs teki nannaa!". oli aika miehekäs olo sen jälkeen. ja naapurin mummoki joka erehdyttävän paljo muistutti jo hyvää tahtia maatuvaa kohtuuttoman kokoista rusinaa, kyttäili siihe tahtiin omalta pihaltaan et jos oisin suusta lipsattanu jotain se ois tullu tuikkaamaan kutomapuikkonsa henkilökohtaisesti mun varpaitte kynsien alle.

ah ja viimein illalla pääsi kauppaan ostamaan aamupala-aineksia kun jokin nuoren oloinen tyttö meinasi tulla jotain juttelemaan. parin metrin päässä se tais haistaa hienoisen alkoholin leudon leuhahduksen ja veti hiema voidetta järvisten pohjaa ja hiihteli takavasemmalle. mikäs siinä ku olkiani kohautin et oli varmaa absolutisti. muistakaa siis rakkaat nassukat, kun otetaan niin otetaan sit kunnolla tai ei lainkaan....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.