IRC-Galleria

DeTect

DeTect

uusi kaupunki, uudet kujeet :)

Päivä elämässä, osa 11Tiistai 30.10.2007 01:26

Silloin ku huoleton veikko lähtee ottamaan viinaa on syytä huolestua. sillo ku koko loppu jengikin on huoletonta on edessä täysi katastroofi. kolmen päivän ränni takana ja yhden päivän krapula menossa. matkan aikana kertaalleen hukkui kamera, lompakko ja autokin :D onneksi kaikki löyty seuraavana päivänä, tosin eri paikoista. taksi toi lompakon ja auto löyty 7 kilometrin päästä.

on sit sellanen jumituspäivä et alta pois. koetin säätää kelloakin talviaikaan mut ajastinki vahingis vain herätysen. huuli on hieman turvoksissa, kun tuli baarissa hieman tetsattua naamallaan. syvästi strategiaan perehtyneenä meinasin loikata pöydältä toiselle mut astuinki siihe väliin. edes keskiverto balettitanssija ei pysty sen sortin ilmalentoon. harmi vain kun ne ilmalennot on niin lyhyitä ja etenkin ytimekkäitä. ja lähes poikkeuksetta naamalleen. kissat lähes aina putoaa jaloilleen, meitti naamalleen. kui helvetin reilua tää on? noh mut eipä ainakaa ollu vaikea mua baarista löytää ku ainut jolla on metrin paksunen alahuuli.

mutta reissuhan oli tietenkin myös hyvin opettavainen. opin tunnistamaan mm helikopteritanssin. tämä kyseinen tanssi on saanut vaikutteita humalasta ja se on äärimmäisen koomisen näköistä mutta tappavan tehokasta jos omaa taikinalantion. itse 007 olisi äärimmäisen ylpeä tästä taidosta.

muistakaa että jos metsään huutaa niin orava kävyttää hengiltä. lähes poikkeuksetta. etenki jos asialla on harvinaisen kovaääninen huutaja. eikä nyt edes ole kyse seurasaaren tappaja oravista vaan ihan normaaleista. joten olkaa hyvät ja pitäkää voluumit alhaisina.

ainiin muistakaapa olla opettamatta ranskalaista käsisuudelmaa kännissä etenkään toiselle känniläiselle. täysy katastrofi. en tiedä yksi kaverikin mitä ilmeisemmin missas mun käden poikkeuksellisen lahjakkaasti ja nuoli sit korvaa. eläimellistä. noh toisen yritys oli sentää parempi, mut noh eipä sekään siinä menestyny :D

tarinaahan riittäisi mutta näin rappelipäivänä järjenjuoksu on hitaampaa kuin vanhojen ihmisten seksileikit. ehkä joku toinen kerta.

Lisätäänpä tähän vielä lauantain nukkumiset. kuvitelkaa sellane snadi sohvatuoli. kuvitelkaa ittene hyvin epäeroottiseen asentoon nukkumaan siinä joku kuutisen tuntia. ei näin. paikat jumissako? pitkälle viedyt humalatutkimukset myös osoittavat että meittin maksa polttaa parhaiten alkoholia äärettömän ergonomisessa sikiöasennossa nukuttaessa. ei todellakaan tälläisissä asennoissa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.