IRC-Galleria

DeTect

DeTect

uusi kaupunki, uudet kujeet :)

Päivä elämässä, osa 8Tiistai 11.09.2007 17:31


Sitten se syysflunssa viimein iski kuin cosmopolitan teinityttöjen muotitajuntaan. olin aamulla kalpea ku homo HIV-testissä ku joutu pukeutumaan kuin pilkkikisoihin ois ollu lähössä. kauhea nuha, yskä ja lämpöä. kaikki kolme muskettisoturia siis paikalla, d'artagnan hakusessa.

tässä sitä sit ollaa päivä datattu nakit silmillä hiljaa ku mykkä paskalla, varoen pienenkään epäinhimillisen äänen päästämistä ettei kurkku huuda kostoa. kyllä nyt 0700-linjan pisnes kusee pahasti ku ääni muistuttaa namusetäkerhon puheenjohtajan lauantaiaamun posliinialttariraportointia. tietenkin kuumeiluun kuuluu hyvin vilkas munuaisten toiminta jote tulee kustuaki enemmä ku kompania alokkaita marssitauolla.

mikähän lie auttaisi? sain neuvoksi syödä paljon valkosipulia. valkosipulia! ja mitehä se muka flunssaan auttaa? vähä sama ku yrittäs karhunkielellä parantaa ripulia! varmasti auttaa yhtä paljon kuin housuun kuseminen talvipakkasella.

mitenkäs aina sattuukin että nenäliinat on lopussa silloin kun niitä tarvitsee? talouspaperi on jo kerinnyt sen verran pahoinpidellä nenänpieluksia, että pehmeinkin vessapaperi tuntuu raastinraudalta. päivä ei ole vielä edes puolessa ja jo kolme rullaa kulunu... noh kai sitä vaan täytyy olla sit onnellinen ettei iskeny vatsatauti.

voisikin sitten käpertyä olohuoneen puolelle lähes pelottavan täydelliseen sikiöasentoon ja molskauttaa joku leffa pyörimään. nyt on kyl käpy jäätyny tällä oravalla...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.