IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.12.2008 19:09

Miehet, miehet..
Mihinkäs niistä taas olikaan?
Olen oikeasti ryhtynyt miettimään, että miksi ihmeessä pidän miehistä. Mikä kumma niissä kiinnostaa? Toisinaan olisi yksinkertaisempaa siirtyä naisiin, sillä niistä tietää hieman paremmin, että missä on mikäkin nappi ja mitä niistä nappuloista tapahtuu.
Se, joka on joskus erehtynyt sanomaan, että miehet ovat yksinkertaisia on varmasti itsekkin ollut mies, sillä tästä naisnäkövinkkelistä en voi miesten yksinkertaisuutta allekirjoittaa.
Miesten pokaamisen pitäisi olla kuulemma helppoa, sillä miehethän haluavat piparia ja yleensä pelkkä suosiollinen vinkkaus pipari-kesteille riittää, mutta entäpä jos homma kuseekin? Jos törmää yksilöön, jota vinkkaus ei liikutakkaan? Tai vaihtoehtoisesti homma karkaa tumpusta ja tuleekin antaneeksi piparia, vaikka tarkotus oli vain vihjata saadakseen kaksilahkeinen koukkuun? Miten toimimme, kun olemme käyttäneet valttikortin?
Pelimiehiä pidetään kusipäinä.. Entäs pelinaiset sitten? Kylmät, tunteettomat nartut, jotka ovat valmiit kynsimään vastustajansa hetkessä tasaisiksi suikaleiksi..?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.