IRC-Galleria

Shanghain nettikahvilassa..Tiistai 30.05.2006 16:52

Dodii, taalla sitten ollaan.

Matka meni aika mukavasti, kentalla oltiin ajoissa ja kerettiin siina ruokaakin ottamaan. Tilattiin hampurilaiset, joita ei ollut. Tilalle tuli VOILEIVAT, jotka olivat postimerkin kokoiset, sisalla vahan tomaattia ja paistettu muna. Yhdelle ihmiselle siis yksi voileipa. Ja se oli niin pieni etta tuli vain paha mieli. Hintaa kolminkertaisesti verrattuna kunnon ateriaan Wuhanissa.. Etta jees.

Doh, hotellille piti paasta. Otettiin joku minibussi, jolla matkaa tehtiin. Hotelli oli sitten keskenerainen.. Etta se siita. Kovasti lupailivat etta mekkala loppuu kuudelta ja alkaa aamulla vasta ysilta.. Etsittiin uusi. Loytyi ihan kohtuuhintainen Shanghain keskustasta, 160 Y / yo, 2-hengen huoneita.. Eli joku 17 euroa. Yhdelle hintaa se reilu 8e/naama. Ei kauhea maksu. :D

Illalla mentiin sitten syomaan ja rantaa katsomaan. Naky oli melkoinen Suzhou-joen varrelta.. Valoshow't ja ihmismassat olivat hurjia. Siita lisaa sitten kun saan jotain kuvamateriaalia pistettya tanne Wuhanissa. Kohtahan tassa ollaan jo kotonakin.. Tanaan kaytiin museossa ja Taco Bellissa. Oli ihan jees, vaikka annokset saisivat olla miehen kokoisia.. Kallistahan taalla on Wuhaniin verrattuna.

Turistiksi haukkuvat, prkl, kun kameroiden kanssa koko ajan peuhaan. :D Ostin tosiaan toissaviikolla mini-dv -kameran. Ihan kateva peli. Ilman ennakkoperintoa ei olisi sekaan ollut mahdollinen ostos.. Heh. Tuli mukaan myos giganen mp3-soitin, jossa radio ja videotoisto.. Tosin se on vissiin rikki, kun ei mene kuin alle 900 megaa kamaa sisaan. Ja aina jos poistan ja pistan uutta tilalle, menee taas vahemman kamaa sisaan. Pitaa kayda vaihtamassa ja valittamassa ennen kuin lahden kotio taalta Kiinanmaalta..

Tosiaan ei tassa ole kuin puolitoista viikkoa kun normielama pukkaa paalle. Mahtia paasta oman rakkaan kainaloon kotiin, grillailemaan takapihalle ja syomaan koskenlaskijaa. Jaa niin ja tottakai Siwaan sitten taas. :D

Ei mokoma messenger pelita taalla lainkaan, puoli tuntia jo yrittanyt loggautua sisaan.. Ei voipi mitaan. Eipa siella ketaan kuitenkaan olisi linjoilla ollutkaan.. Luulisin ainakin niin.

Palataan taas astialle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.