IRC-Galleria

SykähtelyäKeskiviikko 22.03.2006 18:47

21.3.2006 tiistai

Dodiih, synttäripäivä. Ei ole vanha olo. Sitten kun miettii, että oho, pamahti 24 lasiin, niin alkaa jo hiukset harmaantumaan… Ei kiva. : )
Kouluun lähtö oli suhteellisen hankalaa, mutta hyvin sinne sitten tuli lähdettyä. Piti olla 8-12, mutta markkinoinnin tunnit oli peruttu, joten CRM:ää siinä paiskottiin ja leppoisasti meni aamupäivä. Ryntäsimme Oskun kanssa hakemaan taas vakiopaikasta ruokaa, mutta setä oli kadonnut. Otettiin sitten viereisestä kojusta pöperöt. Osku halusi kananmunaa ruokaansa, mutta ilmeni että se olikin jo valmiiksi paistettu ja väriltään MUSTA.. Sekoitti sen sitten joukkoon. Ihan limaiseksi meni munat. Osku sitten viskoi munanpaloja pitkin matkaa puiden juurille, hehe. Siitä suuntasimme automaatille, rahat pois ja takaisin kämpille.

Aika meni leppoisasti taas Farscapea katsellessa. Kolmelta oli turvallisuusluento, jossa paikallinen poliisi selitti laeista ja säädöksistä. Porukka vaan safkasi siellä, nautti pöydän antimista.. Oli kulhoja hedelmiä, keksejä, makeisia, yms.

Siitä sitten takaisin kämpälle ja viuna mielessä. Finlandia odotti pakkasessa.. Aah. Heitimme siinä Penthousessa dartsia ja naukkailin Jack Daniels Colaa. Maistui mukavasti. Pippalot alkoivat siinä seitsemän jälkeen, lähempänä kahdeksaa. Olivat kakunkin ostaneet mulle. : ) Laulettiin ja kaikkee. Sain Markukselta ja Mikolta jonkun pullon, joka vieläkin taitaa olla heidän kämpässään.. Hyvä vaan ettei tullut sitä korkattua. Viina virtasi ja maistui. Ei muistikuvia mihin aikaan Sohoon lähdettiin, siis paikalliseen yökerhoon.. Lähes tunti taksilla. Ihan kivaa.

Sohossa sitten pistettiin takit narikkaan. Saatiin lappu, mihin piti kirjoittaa oma nimi. Aika metka systeemi. Poislähtiessä kirjoitetaan nimi uudestaan ja kaverit narikassa vertaavat tekstejä. Aika paha jos on supersimoissa eikä pysy kynä kädessä :D

Doh, sisään vaan, ja Breezerit käteen ja lavalle. Joku paikallinen kinkku vei meidät johonkin korokkeelle. Oli se näky kun isot suomalaiset siinä jorasivat. Tosin ei meitä ollut ensin kuin Kaisa, minä ja se kiinalainen. Sitten yhtäkkiä Breezer katosi kädestäni ja tilalle tuli joku ihmejuoma. Hyvää se oli, olivat nämä aiemminkin juoneet. Sama se, kaikki menee. : ) Istumassa otin vain vettä sitten, ei maistunut viina enää. Myöhemmin otin toisen veden jonka maksoin itse… Ja se oli 20Y!!! Siis KAKSI EUROA PULLOVEDESTÄ. Voi luoja. Edes Turun baareissa koskaan ole niin paljoa maksanut vedestä. Siinä Tume raahasi minut ja Markuksen samaiselle lavalle ja siellä sitten taas keikuttiin. Mukavasti laski humalakin siinä. Vessassa käytiin, ja koppien seinät ulottuivat minua noin leukaan saakka.. Näki kaiken sieltä ulos. :D Ja vessa oli luonnollisesti reikä lattiassa. Mukava oli sihtailla. Kovasti siinä muutama tyttö yritti saada tanssimaan ja olivat kovin huolissaan kun istuskelin hiljaa, mutta oli mukavaa seurailla vaihteeksi muiden touhuja.
Pois lähdin Ninnin ja Tumen mukana, ei jaksanut olla tappiin saakka. Siinä sitten kotona Skypetystä rakkaani kanssa, vähän Fasrscapea ja nuudelisettiä pannussa ja sitten nukkumaan. Lyhty sammui suhteellisen nopeasti. Oli kyllä mukava ilta, kiva synttäripäivä.


22.3.2006 keskiviikko

Tänään en tehnyt mitään, en edes taipunut kouluun. Oli kuulemma logistiikan maikka masentunut kun ei yhtäkään suomalaista ollut paikalla. :D Kirjoitin järvenpääläiseen lehteen sen jutun minkä pyysivät. Aika hyvä suoritus krapulaiselta aamupäivästä.. Tuli sieltä viestiäkin takaisin, kovasti tykkäsivät ja halusivat lisää! Huih. Ehdottivat että jos jotain viikottaista tai kahden viikon välein jotain tarinaa kirjottelisin. Kaipa tuo luonnistuu, mikäpäs siinä. Hyvin se näppäimistö kädessä pysyy. ;)

Vanhempani lähtivät aamulla Pariisiin, siis Suomen aikaa puoli seitsemältä. Skypetettiin siinä sitten. Samoin rakkaani kanssa viimeiset juttelut ennen kuin huomenna näemme… Jeee. Ihanaa kun saadaan täällä yhdessä kokea Kiinaa. Perjantaina sitten Hainanin paratiisisaarelle… Aah. Siinä ennen kahdeksaa taivuin supermarkettiin ja sain Kaisan taivuteltua mukaan. Ostin föönin ja lampun yöpöydälle. Ihan siisti lamppu. Eikä maksanutkaan kuin 7,5e. Ihan ok.

Tuossa yhdeksän jälkeen tuli oma Peterimme. Pitää joku sopimus allekirjoittaa ja paperisotaa käydä kun sinne Hainaniin lähdemme. Metkaa, että sopimuksessa lukee että koulu vapautuu kaikesta vastuusta, mutta toisessa kohdassa kerrotaan että koululla on oikeus kutsua meidät takaisin mistä tahansa syystä. Pientä purnausta tuli ihmisiltä siitä sopparista, mutta kunhan nyt paperisotaa vaan ja byrokratiaa. Pitäisi tässä vielä tiskata, ja huomenaamulla pestä lattiat ja vessa.. Siinä ei kauaa nokka tuhise.

Jos sitä alkaisi sykkimään niin saa vähän nukuttuakin sitten ensi yönä. Katsotaan miten jaksaa kirjoittaa nyt kun rakas tulee luokseni. Palaillaan. : )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.