IRC-Galleria

Kiinassa sitten niin.Tiistai 21.02.2006 21:35

Hmh.

On tää aika kulttuurishokki. Ei oikeen pysty käsittämään vieläkään, että nyt ollaan toisella puolen maapalloa seuraavat 4kk. Niin paljon juttuja mielessä mut jäsentelyyn ei vaan riitä nyt kapasiteetti.

Meitä kohdellaan täällä ko kuninkaita. Ollaan koulun ensimmäiset ja tän hetken ainoat vaihto-oppilaat. Koulussa tosiaan 20 000 oppilasta.. Oli valtava kangas koulun edessä että tervetuloa suomalaiset. Englanniksi toki. Tässä kaupassakin mut vietiin jonon ohi. :D

Kirjottelen vaikka kun kerkiän jonkun kunnon setin. Päiväkirja olis superi, jää enemmän mieleen itellekki sit tulevaisuutta varten tästä hommasta.. On tää kyl kokemus. Pelkillä syömäpuikoilla oon safkannu lauantaista lähtien. Luonnistuu jo hyvin. :) Haarukkaa ei o ees ikävä, vaikka sellanenki meille tänne oli hommattu.

Noh, kello on jo puol kaks yöllä täällä Kiinassa, joten jos sitä nukkumaan kävisi, niin aamukahdeksaan kouluunkin pääsisi..

Olisipa mun rakkaimpani täällä. Kamala ikävä. Olen niin rakastunut. <3 Noh, enää kuukausi niin sitten hän tulee tänne. \o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.