IRC-Galleria

KepittäenMaanantai 24.04.2006 16:02

Ja taas jäänyt kirjottelu.. Niin se vaan menee.

Doh, tänään piti mennä kahdeksaan kouluun.. Pistin seiskalta kellon soimaan, mutta silmiä räpsyttelin lähes puoli kymmeneltä.. Otti kupoliin. Innolla olin kouluun menossa, mutta kun ei niin ei. Ei mitään muistikuvia että olisin kellon pois napsaissut.

Lähdettiin sitten Bobin kanssa metsästämään mulle biliskeppiä. Suomessa kun saa maksaa hunajaa, makkaraa ja keijukaisia sellaisesta.. Ainakin allekirjoittaneen budjetilla. Mentiin taksilla johonkin päälle kolmenkymmenen yuanin päähän, eli 30min ajeltiin ja löydettiin ihmekuja missä väsäsivät pöytiä. Sieltä sitten keppejäkin löydettiin.

Viikko sitten kysyin paikallisesta bilispaikasta notta mitä maksaa vermes. 600Y oli pyyntö, eli n. 60e.. Turhan kallis, sanoi Bob. Löysin sitten kepukan tänään, jonka lähtöhinta 380, ja keissin 120.. Lopulta sain alumiinisen kantolaukun, kankaisen kantolaukun, kaksi ylimääräistä tippiä, kuusi liitua ja tipin kohdistajan viilalla hintaan 320Y. :D Eli mukavasti sai tingattua. Pyöreästi päälle 30e tuo paketti.

Himottaa päästä kokeilemaan. Illemmalla kuulemma, ennen yhdeksää.. Toivon mukaan. Toivottavasti ei mene liian myöhään että saan itseni myös sitten aamulla taas ylös.. Pitäisi lenkillekin lähteä ennen puoltayötä. Olin eilenkin ja tuli hjuva fiiwis.

Dodii, jos sitä jatkais trickshottien kattelua. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.