IRC-Galleria

Katukerääjien lempilapsiKeskiviikko 31.05.2006 03:25

Kävelin eilen pahaa-aavistamattomana keskustassa, kun se tapahtu taas. Katukerääjä, tuo asfalttiviidakon armoton metsästäjä, iski silmänsä laumastaan harhautuneeseen veronmaksajaan. Iltapäiväaurinko lämmitti savannia (kolmen sepän patsaan aukio) ja siellä laiduntavia märehtijöitä suloisesti, kun joukko yhdessä liikkuvia saalistuseläimiä asettui heinikon reunoille seurailemaan tilannetta. Ilmapiiri muuttui hetkessä. Veronmaksaja-märehtijät valpastuivat hetkessä, laskivat päänsä katsekontaktin pelossa, hakeutuivat pieniin ryhmiin ja nopeuttivat askeltahtiaan.

Yhtäkkiä huomasin olevani yksinäni keskellä savannia suuntaamassa toisella laidalla sijaisevalle keitaalle (Vanhan kuppila). Tajusin tilanteen liian myöhään. Katse ylös, tilannearvio, paniikki, katse alas, varmistus vilkaisu ja silloin se tapahtui. Epäonninen välähdys ja minut oli huomattu. Saalistaja lähestyi uhriaan, otti väijymisasennon ja avasi suunsa: "Oisko hetki aikaa?"

Kohtalokas hetki kesti vain n. 7minuuttia. Kävelin suoraan ansaan. Pyristelin vastaan, mutta siinä vaiheessa, kun katukerääjä alkoi laskea kuinka monta lasta kuoli keskustelumme aikana, ei pakoreittiä enää ollut..

Nojaa, eipä sinänsä Pelastakaa lapset ry on ihan jees organisaatio, ihan hyvä, että niitä tuetaan. Mut lupauduin sitte antamaan prosentin bruttopalkastani, eli jotain 20€. Laskujeni mukaan se tekee nyt yhteensä 17% koko palkastani ns hyväntekeväisyyteen. Ärsyttää, kun mä olen niin helppo saalis noille. Jos mut saa pysäytettyä, ni ei vaadi kummosta, että mulle tulee huono omatunto maailman kurjuudesta, ja helpoin tapa päästä tilanteesta on antaa rahaa. Hmph..

Onneks mulle jää ees sen verta rahaa, että saan ostettua tarpeeks kenkiä. :D

..Molen pinnallisuuden huippu.. Note to self: hanki selkäranka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.