IRC-Galleria

Einsteinin unetKeskiviikko 05.04.2006 22:44

Välillä, kun meen nukkumaan, käperryn niin pieneks kun osaan ja sitte mä kuvittelen itelleni oman maailman. Ei töitä, ei ruokaostoksia, ei hiertäviä kenkiä. Mulla on tyytyväinen olo, joku on mua lähellä ja haluaa vielä lähemmäs. Kunnes ei enää oo kahta erilaista. Musiikissa ei ikinä oo taukoja, biisit ei lopu koskaan. Ja kun suljen silmät, pimeys on ainoo todellisuus sillä hetkellä. Kun mä nukahdan, koko maailma nukahtaa. Ja yö jatkuu, niin pitkään, kun pidän silmäni kiinni. Turvassa. Lämpimässä, missä varpaat ei ikinä tunne kylmää. :)


Mä olen niitä ihmisiä, joista täytyy pitää kiinni. Jos sitä ei tee, ni mä takerrun. En halua takertua, mut oon vielä kai liian nuori osatakseni näitä leikkejä.

Mun äiti sano mulle kerran, et mä katon julmasti ihmisten läpi. Ja välillä niin mä teenkin. Nään selkeesti niitten motiivit ja osaan järkeillä, et miten semmosia ihmisiä pitäis käsitellä, mut en silti osaa ohjata omaa toimintaani sen mukaan. Toisaalta oon ihan tyytyväinen siihen, etten yritä olla jotain, mitä mä en oikeesti ole tai halua olla. Nään omatkin motiivini suht selkeesti. Kyl mä tiiän, mitä mä haluan ja mitä haen. Mut en silti onnistu löytämään sitä. Se on yksinäinen fiilis, ku pää tietää, miten pitäis toimia, mut sielu ei taho luovuttaa omaa aluettaan. Osaisin olla laskelmoiva, mut se kylmyys pelottaa liikaa.

Kun kohta nukahdan, muut nukahtaa myös. Autotkin pysähtyy keskelle tietä ja linnut jähmettyy taivaalle. Jos joku jossain liikkuu, se on vaan harhaa. Kun pistät kellon sekunttiviisarin tielle sormen, se pysäyttää koko ajan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.