IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 20.04.2006 21:36

Eilen oli upeeta. Olin Jykän kaa kattomas asuntoi ja sen jälkeen sen kämpillä hengaamas. Käytiin ajamassa sen motskarilla (ai, auta armias, se on ihanaa!) ja sitte kateltiin leffaa. Jykä on ihan huippu jätkä.

Espanjassa ollessa en paljoa kaivannu Suomesta, perhettä ja Jykän seuraa. Kesällä me hengattiin melkein joka päivä, ihan vaan juteltiin. Parasta siinä on se, että mä tiedän, ettei Jykä koskaan vois ihastua muhun ja mä en koskaan vois ihastua siihen. Meillä on niin ääriplatoninen suhde, et sitä on vaikeeta välillä käsittää. :D Ja huolimatta siitä, et mua säännöllisesti hiillostetaan meidän kaveruudesta, ni se on silti kaiken sen arvosta.
Välillä etukäteispanikoin ja mietin, et jos joskus löydän jonkun, niin mitenköhän se suhtautuu mun ja Jykän ystävyyteen? Olettaen, että siis ollaan viel kavereit sen kanssa. Nojaa... Sen ajan murhe. :) Mut joo.. Elämä on ihanaa.

Huomenna taas neljältä tullaan hakemaan töihin. Koitan päästä tunnin aikasemmin pois, et pääsisin kattomaan Pengerkadulle yhtä kämppää. Pakko päästä pian muuttamaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.