IRC-Galleria

Flirtin AB... F?Keskiviikko 22.02.2006 04:05

Olin pelaamas bilistä ja hitusen ottamassa kavereiden kanssa äskön. Jotenkin ne alko puhumaan siitä, miten olen täysi aasi flirtin kanssa. En osaa, en uskalla ja suuri osa musta ei edes halua. Mutta mä olen, kuten rakkaat lukijani aikaisemmista teksteistäni ovat voineet välkysti päätellä, todella miehenkipeä. Jotenka lähetin tekstiviestin jätkälle, joka yritti kaikkensa tossa parisen viikkoa sitten. Toivotaan, ettei se oo ehtiny tavata jotain toista. Toivotaan, että se vastaa aamulla. Sillä on kuulemma jotkut yleisurheilukisat tai leirit nyt hiihtolomalla, et se on jo nukkumas. Joko näin, tai sitten se vaan mua ärsyttääkseen ei oo vastannu tuntiin.

Oon vaan kerran aikasemmin lähettäny jätkälle tekstiviestin. Se ei vastannu. Okei, mul kesti se 1kk kunnes olin totaalisen kännissä ja aattelin, et se oli suht koht kiltti ja eikai kukaan huomisesta muutenkaan jaksa välittää. Mut silti... Ehkä mä vaan vaadin jätkiltä ihan liikaa, ennenko uskallan riskeerata mitään itestäni.

Mut jos tämä jätkä ei vastaa, ni en enää lähettele jätkille viestejä ikinä. Samaa virhettä ei toisteta. Kolmatta kertaa. Sitten opettelen tosissani flirttailemaan... Juma. Jos tietäis edes, mistä alkais. Silmien räpsyttelystä vai sanallisesta härskistä vitsistä?
Hyi... En ois uskonu, että alennun tähän. Yksin vai aidan alitse suhteeseen?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.